Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelcia wrote:Widzisz zawsze zapominam o tym małym szczególe
Mam nadzieję że po porodzie dziecka nie zgubię 
hahahaha
na porodówce wyjdziesz z jednym i powiesz ze zamawiałas tylko jednego?
tylko wybierz tego który będzie mniej płakał
weronika86, Ewelcia, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasiu zaproszenie Ci wyslalam mam do Ciebie pytanko hihi.
Amy ja na piersiach tez mam rozstępy i to widoczne cieniutkie czerwone ochydne kreski niestety i to tak u gory nie ze pod piersiami ehh ale trudno zbledna hehe. Aaaa i zgrabniutki brzusio
Mniaaaami mamuska dzisiaj placki ziemniaczane robi na obiad hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 15:31
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja
Może tym razem mój post zostanie zauważony
bo niestety poniedziałkowy ogólnie został zlany przez wszystkie
a chwaliłam się zakończonym remontem 
Dziś pochwalę się wczorajszą wizytą
Na szczęście wszystko w najlepszym porządku, mimo 5 dni bardzo intensywnych... szyjka jak 6 tyg temu miała 2,22 cm tak wczoraj 2,17 więc luz
nie otwiera się od środka, ładnie trzyma! Mała w końcu powędrowała ku dołowi główką co bardzo mnie cieszy
A najbardziej szczęśliwa jestem, że łożysko powędrowało na tyle wysoko że cesarka mnie ominie! (przynajmniej ta planowana) 3 tyg temu było jeszcze bardzo blisko ujścia szyjki i szczerze nie wierzyłam że się ruszy, a wczoraj okazało się że na usg dopochwowym nawet nie było go widać! więc co najmniej 5 cm dalej jest
Tak więc szykujemy się na poród SN 
Dzidzia waży 1770 g! i gin mówi że urodzę w 38 tyg taki gigant hehe
bo wczoraj wg om byłam w 29t5d... ale wg wszystkich usg 30t4d a wczoraj usg już 31t2d
zresztą cały czas nastawiona jestem na marzec i inaczej nie może być
A i ma bardzoo długie nogi, moja mała baletnica, albo koszykarka hehe
FL 6,57 
Ogólnie po wczorajszej wizycie jestem spokojna i oby tak dalej
Chociaż jej wielkość mnie przeraża... 
Amy witaj ponownie! jak wcześniej gdy Ciebie nie było miałam problemy z nadrabianiem, tak teraz praktycznie nie mam szans
tak produkcja ruszyła ze zdwojoną siłą hehe 
Fasia super że w końcu temat koszul się u Ciebie zakończył
ja zrobiłam sobie przez remont ponad tygodniową przerwę wyprawkową, więc koszul nadal nie mam 
Robotka umawiałaś się już na sesję brzuszkową?
Oczywiście gratuluję wszystkim rozpoczęcia nowych tygodni, pozytywnych wieści z USG oraz super zdjęć brzuszków
Ida, weronika86, Amy_, CzaryMary, sylvia007, Fasia, Eweliśka, Angela89, Jaga, Ewelcia, Bambi85, iwonka1077, KasiaKwiatek, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA tu my dzisiaj
30 tydz i 2 dni http://naforum.zapodaj.net/thumbs/341037d970ef.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 12:17
Ida, weronika86, Anka1501, Amy_, Gosha, sylvia007, Fasia, natt, Eweliśka, Justinka, Jaga, Ewelcia, KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Hej. Dobrze pamiętam, że któreś z dzieciątek miało różnice w brzuszku w stosunku do reszty ciała?
Właśnie wróciłam z prenatalnego usg i mała ma o 2 tygodnie mniejszy brzuszek. Może się okazać, że po prostu będzie drobna bo nie waży dużo 1100g, ale chciałam się dowiedzieć, czy coś z tym robicie? Dodatkowe badania czy dieta ? Bo takie cuda wypisują w inernecie, że człowiek nie wie czy to dobrze, że sie nie przejmuje na zapas

[/url]