Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelcia wrote:Widzisz zawsze zapominam o tym małym szczególe
Mam nadzieję że po porodzie dziecka nie zgubię
hahahahana porodówce wyjdziesz z jednym i powiesz ze zamawiałas tylko jednego?
tylko wybierz tego który będzie mniej płakał
weronika86, Ewelcia, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasiu zaproszenie Ci wyslalam mam do Ciebie pytanko hihi.
Amy ja na piersiach tez mam rozstępy i to widoczne cieniutkie czerwone ochydne kreski niestety i to tak u gory nie ze pod piersiami ehh ale trudno zbledna hehe. Aaaa i zgrabniutki brzusio
Mniaaaami mamuska dzisiaj placki ziemniaczane robi na obiad hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 15:31
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja
Może tym razem mój post zostanie zauważony
bo niestety poniedziałkowy ogólnie został zlany przez wszystkie
a chwaliłam się zakończonym remontem
Dziś pochwalę się wczorajszą wizytą
Na szczęście wszystko w najlepszym porządku, mimo 5 dni bardzo intensywnych... szyjka jak 6 tyg temu miała 2,22 cm tak wczoraj 2,17 więc luznie otwiera się od środka, ładnie trzyma! Mała w końcu powędrowała ku dołowi główką co bardzo mnie cieszy
A najbardziej szczęśliwa jestem, że łożysko powędrowało na tyle wysoko że cesarka mnie ominie! (przynajmniej ta planowana) 3 tyg temu było jeszcze bardzo blisko ujścia szyjki i szczerze nie wierzyłam że się ruszy, a wczoraj okazało się że na usg dopochwowym nawet nie było go widać! więc co najmniej 5 cm dalej jest
Tak więc szykujemy się na poród SN
Dzidzia waży 1770 g! i gin mówi że urodzę w 38 tyg taki gigant hehebo wczoraj wg om byłam w 29t5d... ale wg wszystkich usg 30t4d a wczoraj usg już 31t2d
zresztą cały czas nastawiona jestem na marzec i inaczej nie może być
A i ma bardzoo długie nogi, moja mała baletnica, albo koszykarka hehe
FL 6,57
Ogólnie po wczorajszej wizycie jestem spokojna i oby tak dalejChociaż jej wielkość mnie przeraża...
Amy witaj ponownie! jak wcześniej gdy Ciebie nie było miałam problemy z nadrabianiem, tak teraz praktycznie nie mam szanstak produkcja ruszyła ze zdwojoną siłą hehe
Fasia super że w końcu temat koszul się u Ciebie zakończyłja zrobiłam sobie przez remont ponad tygodniową przerwę wyprawkową, więc koszul nadal nie mam
Robotka umawiałaś się już na sesję brzuszkową?
Oczywiście gratuluję wszystkim rozpoczęcia nowych tygodni, pozytywnych wieści z USG oraz super zdjęć brzuszkówIda, weronika86, Amy_, CzaryMary, sylvia007, Fasia, Eweliśka, Angela89, Jaga, Ewelcia, Bambi85, iwonka1077, KasiaKwiatek, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA tu my dzisiaj
30 tydz i 2 dni http://naforum.zapodaj.net/thumbs/341037d970ef.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 12:17
Ida, weronika86, Anka1501, Amy_, Gosha, sylvia007, Fasia, natt, Eweliśka, Justinka, Jaga, Ewelcia, KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Hej. Dobrze pamiętam, że któreś z dzieciątek miało różnice w brzuszku w stosunku do reszty ciała?
Właśnie wróciłam z prenatalnego usg i mała ma o 2 tygodnie mniejszy brzuszek. Może się okazać, że po prostu będzie drobna bo nie waży dużo 1100g, ale chciałam się dowiedzieć, czy coś z tym robicie? Dodatkowe badania czy dieta ? Bo takie cuda wypisują w inernecie, że człowiek nie wie czy to dobrze, że sie nie przejmuje na zapas
[/url]