Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhttp://allegro.pl/munchkin-organizer-na-lozeczko-pieluchy-kosmetyki-i5024240566.html wyglada fajnie
Ojjjj, poskladane mam ubranka ktorych duzo jest, kosmetyki itd. Jak juz kupimy komode to wtedy pokaze poukladane wszystko
i jeszcze ostatnim z moich dylematow jest... przewijak na lozeczko czy taki osobny? jak np ten http://allegro.pl/polko-przewijak-klups-bialy-i4990742384.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 11:02
-
nick nieaktualny
-
Buenos días mujeres!
piekne brzuszki! AMY rośniesz w oczachJAGA -wow! Extra brzuszek!
RUDZIA... A do tych rad to ja byn jeszcze czosnek dorzuciła... Niby w ciazy nie mozna przesadzać, mnie jak zaczęło cos brać to 3 zabki czosnku ma kanapkę z tana i minelo po 2 dniach. Naturalny antybiotyk..
Oh widzę ze was tez skurcze zaczynaja męczyć... Mnie w nocy znowu obudziłymój lekarz stwierdził ze nawet dobrze na tym etapie bo macica ćwiczy o bedzie gotowa do porodu... Póki nie sa regularne, nie panikuje.
Możecie trzymać kciuki o 13:30? Prosze, prosze, prosze... Wizyta z diabetologiem. Okaże sie czy kolejny tydzien przetrwamy bez insuliny...
IDA mi z dodatkowych badan to zlecili badanie moczu 24-godzinne. Akumulacja moczu do kanki przez 24 godziny...Robie to w przyszłym tyg, 9 lat temu jak zaczęły sie puchnięcie to tez to miałam.
Amy_, Fasia, Ida, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
WYPRAŁAM I WYPRASOWAŁAM POSZEWKĘ NA PODUSZKĘ.
Materiał nie zmienił formy, nie zniekształcił się, gwiazdki nie puściły kolorów na białe tło, materiał się nei rozszedł.
Po wypraniu wyciskałam wodę przez skręcenie materiały we wszystkie możliwe strony żeby sprawdzić czy faktycznie nic mu się nie stanie i czy się nei porozciąga na rogach. Nic mu nie jest oprócz tego, że takie skręcanie zostawiło dużo zagnieceń z którymi żelazko nastawione na 2 sobie nei poradziłozostaje je prasować jak będzie ciut wilgotny materiał i będzie gładkie jak dupka niemowlaka
także dzisiaj jeszcze bardziej POLECAM POŚCIEL
Fasia, Eweliśka, Angela89, CzaryMary, Ida, weronika86, iwonka1077, KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny