Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agucha wrote:Dziń dybry
Amy piękny gruszek mega zgrabnyah doskonale rozumiem twoja reakcje na rozstep, ja płakałam jak zobaczyłam zylaka
No byłam już na pobraniu krwi, dziś wyniki ale pewnie wszystko ok. Czekam na kuriera i listonosza i spadam na rynek cus na obiad zakupić.
ja o żylakach nie wspominamtzn u mnie to takie sieci małych naczynek i też średnio wygląda, ale towarzyszy mi to już parę lat więc przywyklam. Do "nowych" piersi pewnie też przywyknę ;P
-
nick nieaktualnyAgucha wrote:Dziń dybry
Amy piękny gruszek mega zgrabnyah doskonale rozumiem twoja reakcje na rozstep, ja płakałam jak zobaczyłam zylaka
No byłam już na pobraniu krwi, dziś wyniki ale pewnie wszystko ok. Czekam na kuriera i listonosza i spadam na rynek cus na obiad zakupić.
Ja też ryczałam ostatnio jak widziałam żylaka bardziej niż jak widziałam pierwszego rozstęp. -
Angela89 wrote:Lekarka powiedziała że 2 tygodnie przed terminem, ale pocieszyła mnie również że przy łożysku przodującym trzeba być gotowym na wszystko od 30 tygodnia - bo mogą się pojawić krwotoki itp ;/ Tak więc chyba wole myśleć że dopiero 29 tydzień zaczynam. 17 lutego będzie pisała mi wskazania do CC bo wtedy mam usg 30 tygodnia.
acha
Oby cię żadne niespodzianki po drodzę nei spotkałyjuż się nie mogę doczekać aż się któraś zacznie rozpakowywać
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:acha
Oby cię żadne niespodzianki po drodzę nei spotkałyjuż się nie mogę doczekać aż się któraś zacznie rozpakowywać
Na razie jeszcze poczekaj z tym rozpakowywaniemPrzynajmniej:D tak do połowy lutego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 10:39
Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:acha
weeeeź, przestań straszysz od samego rana
Mam pytanie z serii "małomądrych" - prasujecie te łaszki na lewej czy prawej stronie?Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hello,
Ida kobieto czy widziałaś mnie tu kiedys o 7 ? : p Pewnie i tak juz jestes po badaniach wiec nie ma znaczenia co napisze heh, alemysle zena poczatek wystarczy, zeby tylko bialka wmoczu nie było.
Amy ale brzuchol, mega zgrabny.
Malz mi dzisiaj wyjezdza, kto ze mna spedzi tu weekend??????
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:zapomniałaś , że "bynajmniej" to tu zakazane słowo ?? żarcik
Ja boje się iść na obronę mój słownik jest ubogi - ostatnio do męża mówię podaj mi nożyczki i pokazuje widelec. Jego mina bezcenna
CzaryMary, Amy_, hwesta, Fasia, Ewelcia, KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:Hello,
Ida kobieto czy widziałaś mnie tu kiedys o 7 ? : p Pewnie i tak juz jestes po badaniach wiec nie ma znaczenia co napisze heh, alemysle zena poczatek wystarczy, zeby tylko bialka wmoczu nie było.
Amy ale brzuchol, mega zgrabny.
Malz mi dzisiaj wyjezdza, kto ze mna spedzi tu weekend??????
jaaaa!! odpalam rakietę i lecę
Amy_, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Mówię Wam głupia jestem i tyle
Ja boje się iść na obronę mój słownik jest ubogi - ostatnio do męża mówię podaj mi nożyczki i pokazuje widelec. Jego mina bezcenna
hahahahah popuściłam!! Keglu, Keglu darujjjj miiiiiii!
ok. ide gubić kalorie.Bambi85, Fasia, Eweliśka, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:hahahahah popuściłam!! Keglu, Keglu darujjjj miiiiiii!
ok. ide gubić kalorie.
Mało tego mam deskę do krojenia w kształcie truskawki i to samo mówię do męża daj mi tego pomidora.. a on jakiego pomidora no to mówię deskę no !
Albo kolejny przykład miałam na święta misie bałwany o których mówiłam że to mikołaje. GUPIAAA JESTEMFasia, Ewelcia lubią tę wiadomość