Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynatt wrote:No to mój będzie wybitnym łobuzem bo idę dziś do roboty...
Nie idz!! Po co?
a ja chyba cofam to co napisałam o tym dniu nicnierobienia i niegrzecznych dzieciachZapomniałam, że mam stos prasowania !! aaaaa
A ja chciałam się zapytać gdzie jest Fasia ? Godzina jej meldunku już dawno minęła a tu ani widu ani słychu. Zabalował dzieciak pewnie i teraz odsypia.
Eweliśka aż musiałam zobaczyłam kto to jest ta katy perry bo to już któras osoba mi mówi. i z urodą to mi do niej bardzo daleko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 10:03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzaryMary dziękuję bardzo, no całkiem normalna ta moja rodzinka nie jest, wszyscy postrzeleni
u nas ani cicho ani nudno
Co do dnia nicnierobienia...niestety muszę wziąć się za łazienki, dywany, podłogi i na koniec prasowanie. Sama się tak urzadzilam, bo cały tydzień nic...muszę to nadrobić żeby weekend był wolnyCzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOOO rany od rana o cyckach gadać ?
Werka nie wiem co by wyszło z połączenia twojego psiaka plus mojej suni ale dziś mi się śniło jak się bzykali
Czary jakie nic nie robienie ?! Ja Ci dam nie dobre dziecko mi życzyć ja musze dziś ciasto zrobić i chleb !
Amy gratuluje 33 tygodnia ale - jak dla mnie Twój suwak się zaciął mi wskazuje 31 tydzien i 6 dzien
Ja za to dziś witam 30 tydzieńjakoś przyzwyczaić się nie mogę bo wg okresu dziś bym zaczynała 29. No ale dr mówi że od początku jest o tydzień szybciej więc trzeba to w końcu zmienić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 10:14
Amy_, CzaryMary, Gosha, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela gratulacje kolejnego tygodnia!! jeszcze dyszka
pamiętacie jak pisałam wczoraj ze wrzuciłam do pralki białe + różowe + chusteczka wyłapująca kolory ? Otóż nic nie zafarbowało! jestem w szokuużyłam tej chusteczki dr. beckmanna i naprawdę dała radę
i wiecie co, mam za duże żelazko do prasowania tych mikrociuszków !!KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Angela gratulacje kolejnego tygodnia!! jeszcze dyszka
pamiętacie jak pisałam wczoraj ze wrzuciłam do pralki białe + różowe + chusteczka wyłapująca kolory ? Otóż nic nie zafarbowało! jestem w szokuużyłam tej chusteczki dr. beckmanna i naprawdę dała radę
i wiecie co, mam za duże żelazko do prasowania tych mikrociuszków !!
Mary tylko pytanie czy to zasługa chusteczki czy poprostu materiały były dobre i tak czy siak by nie zafarbowały:pCzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Chciałam bym - ale niestety dyszki nie doczekam - CC
racja, mea culpa.
Eweliśka - własnie się nad tym zastanawiam, czy to nie zasługa bardziej materiałów... no nic już tak ekstremalnie nie będę eksperymentowała
Amy - zgodziłabym się na jeszcze jeden rozstęp za takie parowe żelazko. Mega ułatwienie w prasowaniu.
Kwiatek - do 13?? weź kobieto wyluzuj - jesteś w ciąży!Amy_, Eweliśka, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziń dybry
Amy piękny gruszek mega zgrabnyah doskonale rozumiem twoja reakcje na rozstep, ja płakałam jak zobaczyłam zylaka
No byłam już na pobraniu krwi, dziś wyniki ale pewnie wszystko ok. Czekam na kuriera i listonosza i spadam na rynek cus na obiad zakupić.
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:Andzia a kiedy masz termin cc? czy jeszcze nie ustalony
Lekarka powiedziała że 2 tygodnie przed terminem, ale pocieszyła mnie również że przy łożysku przodującym trzeba być gotowym na wszystko od 30 tygodnia - bo mogą się pojawić krwotoki itp ;/ Tak więc chyba wole myśleć że dopiero 29 tydzień zaczynam. 17 lutego będzie pisała mi wskazania do CC bo wtedy mam usg 30 tygodnia.