X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Oglaszam dzisiaj dzień 'nicnierobienia', ktora się wylamie będzie miała niegrzecznego bobasa :P

No to mój będzie wybitnym łobuzem bo idę dziś do roboty... :( :D :D :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natt wrote:
    No to mój będzie wybitnym łobuzem bo idę dziś do roboty... :( :D :D :D

Nie idz!! Po co?;)

a ja chyba cofam to co napisałam o tym dniu nicnierobienia i niegrzecznych dzieciach :P Zapomniałam, że mam stos prasowania !! aaaaa

A ja chciałam się zapytać gdzie jest Fasia ? Godzina jej meldunku już dawno minęła a tu ani widu ani słychu. Zabalował dzieciak pewnie i teraz odsypia.

Eweliśka aż musiałam zobaczyłam kto to jest ta katy perry bo to już któras osoba mi mówi. i z urodą to mi do niej bardzo daleko.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 10:03

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha toś się sama wkopała. :D

CzaryMary lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natt wrote:
    Hahaha toś się sama wkopała. :D

uhmmmm i jeszcze szkoła rodzenia i "domówka" wieczorem. Moje dziecko będzie nieznośne!! Sama sobie zgotowałam ten los, jedną niefrasobliwą wypowiedzią z rana :P ;)

natt lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary dziękuję bardzo, no całkiem normalna ta moja rodzinka nie jest, wszyscy postrzeleni :-P u nas ani cicho ani nudno :-D
    Co do dnia nicnierobienia...niestety muszę wziąć się za łazienki, dywany, podłogi i na koniec prasowanie. Sama się tak urzadzilam, bo cały tydzień nic...muszę to nadrobić żeby weekend był wolny

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OOO rany od rana o cyckach gadać ?

Werka nie wiem co by wyszło z połączenia twojego psiaka plus mojej suni ale dziś mi się śniło jak się bzykali :P

Czary jakie nic nie robienie ?! Ja Ci dam nie dobre dziecko mi życzyć ja musze dziś ciasto zrobić i chleb !

Amy gratuluje 33 tygodnia ale - jak dla mnie Twój suwak się zaciął mi wskazuje 31 tydzien i 6 dzien

Ja za to dziś witam 30 tydzień :) jakoś przyzwyczaić się nie mogę bo wg okresu dziś bym zaczynała 29. No ale dr mówi że od początku jest o tydzień szybciej więc trzeba to w końcu zmienić.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 10:14

Amy_, CzaryMary, Gosha, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia ja swój widzę poprawnie, ale zaraz wkleje suwak jeszcze raz, to może się naprawi :)

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    Andzia ja swój widzę poprawnie, ale zaraz wkleje suwak jeszcze raz, to może się naprawi :)

Już jest ok :) aa i mam prośbę weź tej swojej kaczce jakąś smycz załóż bo zapierdziela że zaraz zniknie :P

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela gratulacje kolejnego tygodnia!! jeszcze dyszka :)

pamiętacie jak pisałam wczoraj ze wrzuciłam do pralki białe + różowe + chusteczka wyłapująca kolory ? Otóż nic nie zafarbowało! jestem w szoku :O użyłam tej chusteczki dr. beckmanna i naprawdę dała radę :)

i wiecie co, mam za duże żelazko do prasowania tych mikrociuszków !! :)

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też czeka jakieś konkretne sprzątanie dziś, bo cały tydz ogarniałam tylko główny ryneczek:(

JAk już jutro wywalę się z domu na te warsztaty z usg to pewnie zaliczę jakaś galerie i mi się nie będzie chciało sprzątać

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Już jest ok :) aa i mam prośbę weź tej swojej kaczce jakąś smycz załóż bo zapierdziela że zaraz zniknie :P

na razie przemawiam jej do rozsądku jak nie pomoże wyciągnę łańcuch :P

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:

pamiętacie jak pisałam wczoraj ze wrzuciłam do pralki białe + różowe + chusteczka wyłapująca kolory ? Otóż nic nie zafarbowało! jestem w szoku :O użyłam tej chusteczki dr. beckmanna i naprawdę dała radę :)

i wiecie co, mam za duże żelazko do prasowania tych mikrociuszków !! :)

Mary tylko pytanie czy to zasługa chusteczki czy poprostu materiały były dobre i tak czy siak by nie zafarbowały:p

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mary myślę, że każda ma za duże żelazko :P ja mam jeszcze takie drugie do prasowania parowego więc może dam radę :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 10:22

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwaga idę sprzątać. Nie będzie mnie do 13. Jak będę miała więcej niż 5 stron do nadrobienia to Wam nakopię w te śliczne ciążowe dupy. See you! :-D

Amy_, CzaryMary, Eweliśka, Ewelcia, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:

Chciałam bym - ale niestety dyszki nie doczekam - CC ;)

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia a kiedy masz termin cc? czy jeszcze nie ustalony :)

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej:D

Amy_, Angela89, CzaryMary, Eweliśka, Krysti, Agusiek89 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Chciałam bym - ale niestety dyszki nie doczekam - CC ;)

racja, mea culpa.

Eweliśka - własnie się nad tym zastanawiam, czy to nie zasługa bardziej materiałów... no nic już tak ekstremalnie nie będę eksperymentowała :)

Amy - zgodziłabym się na jeszcze jeden rozstęp za takie parowe żelazko. Mega ułatwienie w prasowaniu.

Kwiatek - do 13?? weź kobieto wyluzuj - jesteś w ciąży! ;)

Amy_, Eweliśka, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziń dybry :)

Amy piękny gruszek mega zgrabny ;) ah doskonale rozumiem twoja reakcje na rozstep, ja płakałam jak zobaczyłam zylaka

No byłam już na pobraniu krwi, dziś wyniki ale pewnie wszystko ok. Czekam na kuriera i listonosza i spadam na rynek cus na obiad zakupić.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    Andzia a kiedy masz termin cc? czy jeszcze nie ustalony :)

Lekarka powiedziała że 2 tygodnie przed terminem, ale pocieszyła mnie również że przy łożysku przodującym trzeba być gotowym na wszystko od 30 tygodnia - bo mogą się pojawić krwotoki itp ;/ Tak więc chyba wole myśleć że dopiero 29 tydzień zaczynam. 17 lutego będzie pisała mi wskazania do CC bo wtedy mam usg 30 tygodnia.

‹‹ 2355 2356 2357 2358 2359 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ