Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
witam
Mary u mnie tez po matce bedzie niegrzeczne, ja dzis na 10 do laryngologa w końcu będę was " słyszeć " heheh
mnie dziś skurcz lydki obudził chyba muszę magnezu łykać wiecej...
i ból brzucha jak na okres i to na leżaco po odpoczynku, też tak macie czy mam się martwić???????????????Amy_ lubi tę wiadomość
-
Amy_ wrote:ja bede miala na bank niegrzecznego
po matce!
Ja usnelam dopiero po 2! tak sie wiercił do 1.20 że się nei dało. W końcu przestał to sobie myśle - 10 min i usnę, ale nie!!! dostał jeszcze 20 minutowej czkawki!!! i zasnełam po 2Amy_ lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:moja to ma czkawke po kazdym moim posilku..masakra
u mnie na szczescie tak nie jestjest dzień, że nie podskakuje w ogóle
ale są dni gdzie co chwilę czka
w dzień mi nie przeszkadza, ale najczęściej dostaje czkawki rano i co gorsze - jak chce iść spać
Dziękujea czas faktycznie zapieprza, ja się zaczęłam bać
Fasia się na pewno nie obraziłaiwonka1077 lubi tę wiadomość
-
u mnie tez czkawke ma zadko.....na szczescie....
fasia na pewno sie nie obrazila ona nie z tychposzla spac i juz....
Amy ty sie boisz no wesssssssss, w końcu i tak musimy wypuścić te nasze dzieciaki na ten durny swiat...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 08:47
-
iwonka1077 wrote:witam
Mary u mnie tez po matce bedzie niegrzeczne, ja dzis na 10 do laryngologa w końcu będę was " słyszeć " heheh
mnie dziś skurcz lydki obudził chyba muszę magnezu łykać wiecej...
i ból brzucha jak na okres i to na leżaco po odpoczynku, też tak macie czy mam się martwić??????????????? -
iwonka1077 wrote:u mnie tez czkawke ma zadko.....na szczescie....
fasia na pewno sie nie obrazila ona nie z tychposzla spac i juz....
Amy ty sie boisz no wesssssssss, w końcu i tak musimy wypuścić te nasze dzieciaki na ten durny swiat...kuzwa znow mi doope rozerwi na pol
-
weronika86 wrote:mnie nic nie boli w taki spoosb wiec chcialabym chociaz sprawdzic..zawsze patrz czy sa skurcze i staraj je sie liczyc
wlasnie skurczy nie ma brzuch sie nie napina tylko te pobolewanie juz drugi dzien , no zobacze poobserwuje do poniedzialku bo i tak moja gin dzis nie przyjmuje wiec i tel nie odbierze... -
iwonka1077 wrote:wlasnie skurczy nie ma brzuch sie nie napina tylko te pobolewanie juz drugi dzien , no zobacze poobserwuje do poniedzialku bo i tak moja gin dzis nie przyjmuje wiec i tel nie odbierze...
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
Amy_ wrote:Iwonka - nie sprecyzowałam
nei boje się porodu, na to czekam ale boje sie o moje cycki bo jak jeszcze urosną to żadne olejki nei pomogą ;(
fetysz czy cus :p
Amy_, Eweliśka, Robotka1, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:ja pierdziu..ty sie o doope martw zeby na pol nie pekla a ta o cycki marudzi
fetysz czy cus :p
hiie hihi ale widzisz nie rodzila nie wie co i jak to o figure sie martwi
Amy zbieleja i nawet ich nie będzie widac nie boj nic -
znow nas opierdziela za nadprodukcję stron
hehe od razu widać że Amy wróciła
Dobra ja uciekam bo jesce zębów nawet nie umyłam a za godzine mam być u lekarza....
do póżniej...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 08:55
-
to mogą być skurcze przepowiadające, ale obserwuj się, jak będzie cię to bolało albo bardziej neipokoiło to podjedz na IP dla świętego spokoju..
W szpitalu ze mną byla taka kobieta też ją pobolewał brzuch i ciągnął w dół i czuła jakby Młody już wpychał głowkę w kanał rodny. Skracała już się jej też szyjka ale po unormowaniuu wszystkiego bóle nei minęły to lekarz mowił, że do póki z szyjką jest okej nei powinna się martwić, bo te bóle/skurcze będą już normalne (była w 28 tygodniu) -
nick nieaktualnyAmy_ wrote:Iwonka - nie sprecyzowałam
nei boje się porodu, na to czekam ale boje sie o moje cycki bo jak jeszcze urosną to żadne olejki nei pomogą ;(
nie będę palcem wskazywała, kto kazał mi olać rozstępy na cyckach jakiś czas temu( nie chciałam polubić Twojego wpisu, pomyliłam z cytowaniem
)
a tak na poważnie to niby łatwo powiedzieć olej rozstępy - dziecko najważniejsze. hmmm ja się Tobie Amy nie dziwię. Średnio akceptuję zmiany jakie zachodzą w moim ciele podczas ciązy. Absolutnie nie mam do nikogo za to żalu bo doskonale wiedziałam z czym wiąże się stan błogosławiony ale na pewno z radością nie patrzę na moje piersi, które są CALUSIEŃKIE pokryte rozstępamiAmy_ lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:nie będę palcem wskazywała, kto kazał mi olać rozstępy na cyckach jakiś czas temu
( nie chciałam polubić Twojego wpisu, pomyliłam z cytowaniem
)
a tak na poważnie to niby łatwo powiedzieć olej rozstępy - dziecko najważniejsze. hmmm ja się Tobie Amy nie dziwię. Średnio akceptuję zmiany jakie zachodzą w moim ciele podczas ciązy. Absolutnie nie mam do nikogo za to żalu bo doskonale wiedziałam z czym wiąże się stan błogosławiony ale na pewno z radością nie patrzę na moje piersi, które są CALUSIEŃKIE pokryte rozstępami
chociaż wolę żeby dotyczył dupy niż cycków
Nie, no mi to przejdzie, w sumie już mi przeszło, ale byłam wczoraj zasmucona jak je zobaczyłam
Wiadomo nie od dzisiaj, że ja tu marudzę nad każdą zmianą w moim ciele, co nie zmienia faktu że nei zamieniłabym tych rozstepów na brak dzieciaka pod serduszkiemPo prostu mi było żal że jednak skóra już popękała a przecież piersi jeszcze urosną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 09:11
CzaryMary lubi tę wiadomość