Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bry
Zrobiłam sobie owsianke ale nie wiem czy ja zjem
Amy kongratulejszyn
Rudzia bierz apap i wracaj do zdrówka! Gorąca herbata z miodem i cytryna do tegoAmy_ lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:A mozna apap? Gdzies czytalam ze mozna ale nie jwstem pewna
Hej dziewczyny!
tak Rudzia apap można brac
ja tez przeziebiona ale bez goraczki..
co do wrednych rozstępów to ja miałam przed ciążą na udach pod pachwinai takie małe a teraz chyba mi tam z dwa dosżły i na brzuchu sie w niedziele skubance pojawily małe bo małe ale z lewej strony 1 a z prawej 2-3 kurde olejkiem arganoym smaruje, ratuje sie jak moge!!i to nie u dołu czy na górze brzucha, tylko w sam raz na wysokości pępka żeby było ładnie widać!!
-
Mi lekarz mówił, że wszystkie badania w ciąży mam robić po zjedzeniu śniadania. Na czczo mam iść tylko na krzywa cukrowa
Ida, weronika86, Angela89, liloe, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHello piękne, ponetne
Jak się spalo mamusiom ? Potomstwo dokazywalo ?
Ja juz po spaniu ale z mega leniem.
Oglaszam dzisiaj dzień 'nicnierobienia', ktora się wylamie będzie miała niegrzecznego bobasaIda, weronika86, Amy_, Lali, KasiaKwiatek, Eweliśka, Angela89, Ewelcia, Fasia, Gosha, Anka1501, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Hello piękne, ponetne
Oglaszam dzisiaj dzień 'nicnierobienia', ktora się wylamie będzie miała niegrzecznego bobasa
ha ha z rozstępami ale mimo to piękne i ponętne!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 07:47
CzaryMary, weronika86, Gosha lubią tę wiadomość
-
ja dzisiaj mam wolne
ale bedzie DZIENROBIENIAcosielubI
musze tylko zawiezc malego za pol godzinki do szkoly..o 9.00 podskoczyc do banku, podjechac do jednego sklepui laaaaba
z zamrazarki wyciagnelam fasolke po bretonsku dla meza i barszczyk ukrainski a dla stanislawa pierogi z truskawkami i dla mnie tez
i jest obiad
oproznilam zamrazarke..zostalo mi tylko kilka zup
a tak wogole to sie witam..odkad zmienilam pozycje schylania sie po rzeczy, czyli zamiast pelnego sklonu, ugiete nozki i zamiast dzwigania sie calym sialem z pozycji lezacej-najpierw przekrecam sie na bok i delikatnie wstaje- bol spojenia na razie nie dokucza tak bardzomusialam sie nadwrezyc.
lakka kawka wypita..w brzuchu burczy a jesc nie mam ochoty...CzaryMary, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Rudzia wygrzewaj się w łóżku pij ciepłą herbatkę z miodem cytrynką ewentualnie malinkami - tylko pamietaj żeby tym nei "doprawiać" dopiero zalanej herbaty. Przelej ją odrobiną przegotowanej i zimnej wody ewentualnie poczekaj aż ciut ostygnie
)
Mam nadzieję, że to tylko przeziebienie a niejakies powikłania po twoich ranach i zabiegach
Dziekuje za gratulacje
Ja się dzisiaj przyjrzałam cyckomm przy świetle dziennym i nie szczególnei COŚ widać, ale w łazience przy tych moich rentgenowskich lampach widać ZA DUZO!!!! i ja je widzę! są okropne! Mąż zerknął i mówi, że są, ale jak cycki wrócą do normy to nie będzie widać w ogóle.. pocieszyciel! a ja się i tak popłakałam ! buuu
-
CzaryMary wrote:Hello piękne, ponetne
Oglaszam dzisiaj dzień 'nicnierobienia', ktora się wylamie będzie miała niegrzecznego bobasa
ja bede miala na bank niegrzecznegopo matce!
Ja usnelam dopiero po 2! tak sie wiercił do 1.20 że się nei dało. W końcu przestał to sobie myśle - 10 min i usnę, ale nie!!! dostał jeszcze 20 minutowej czkawki!!! i zasnełam po 2