Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:Amy idze idze
to wyłącz to światło i smaruj cycuchy 3 razy dziennie a nie dwa razy. i kup sobie ten olejek kokosowy bo ze wszystkich jakie próbowałam to najlepiej nawilża ciało i utrzymuje to nawilżenie cały dzień, nawet palmers wymięka.
to taki specyfik z tych kosmetyków Eko co nasza HElka polecała:)
wiem, ty skąpiec jestes to se nie kupisz:P
zobaczę po ileja smaruję cycki 1 dziennie
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Amy_ wrote:zobaczę po ile
ja smaruję cycki 1 dziennie
chyba że na roślinnym całe życie jedziesZ:DWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 22:22
Amy_, liloe lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:mało!! zwiększ częstotliwość!!! cycki w rozmiarze D tak katujesz?? nedobrze niedobrze moja pani:P jak żydzisz na olejek to sobie oliwką smaruj albo olejem lnianym albo oliwą z oliwek:) któreś na pewno masz w kuchni:P
chyba że na roślinnym całe życie jedziesZ:D
nie jem smażonegoale mam kostke masła
pomoże?
Robotka1, weronika86, liloe lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:Robotka takie coś beje? http://avebio.pl/produkt/olejek-kokosowy-kosmetyczny
to miał być olej ze słodkich migdałów
ja mam dokładnie ten bo mam tą mydlarnię u siebie we wsi:D
poczytaj o nim, jest dobry dla nas jak i potem dla bobasa:D zamiast tych wszystkich oliwek, kremów i sudocremów:)
http://ufranciszka.pl/oleje_naturalne/olej_ze_slodkich_migdalow_50ml.htmlAmy_ lubi tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Właśnie mnie boli skóra na pośladkach i nie wiem czy to nie rozstępy
musze mojemu wypiac doope, niech sprawdzi
Lali, Anka1501, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:a mnie nic nie boli i nie swędzi - tak się tajniaczyły
no i udało mu się
dobra ni ma mnie;P
do jutra!!!
stary będzie w domu to nie wiem kiedy i na ile wejdęnie będę się narażała:P
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Oj tam
da się z tym żyć
ale poważnie byłam taka szczesliwa, że nie mam rozstępów a przyszedł 40tc i nagle zaczęły się robić
urodziłam 16 dni po terminie i juz cała pocieta byłam
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
okej zamówilam olejek ze słodkich migdałów i macadamia
MAJĄ POMÓC MOIM CYCKOM
spojrzałam na nie jeszcze raz - ewidentnie rozstepy!
na dupie bym przeżyła, na udach bym przeżyła ale na cyckach? fakt są od spodu i blizej wewnętrznej strony ale sa!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 23:27
-
Amy_ wrote:okej zamówilam olejek ze słodkich migdałów i macadamia
MAJĄ POMÓC MOIM CYCKOM
spojrzałam na nie jeszcze raz - ewidentnie rozstepy!
na dupie bym przeżyła, na udach bym przeżyła ale na cyckach? fakt są od spodu i blizej wewnętrznej strony ale sa!!!!
hej ja tez mam ale tylko na jednej piersi tez od spodu mi akurat nie przeszkadzaja na cyckach bardziej jakby mi na brzuchu wyszly a taki napiety ciagle ze sie nie zdziwie...... grrrrrrrrrrrr
Może też ten olejek sobie kupie????????
patrze suwaczek i tez ta kaczka zasuwa gdzies nie masz ty szczescia do kaczek ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 00:00
Amy_ lubi tę wiadomość