X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D
    cc4b5ca257ec566cmed.jpg

CzaryMary, KasiaKwiatek, Eweliśka, natt, Angela89, Bambi85, Ewelcia, Gosha, Fasia, Lali, Justinka, Krysti, iwonka1077, Agusiek89, misia83 lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    Najlepiej się doradza jak problem nie dotyczy naszej dupy :D
    chociaż wolę żeby dotyczył dupy niż cycków :D
    Nie, no mi to przejdzie, w sumie już mi przeszło, ale byłam wczoraj zasmucona jak je zobaczyłam :D
    Wiadomo nie od dzisiaj, że ja tu marudzę nad każdą zmianą w moim ciele, co nie zmienia faktu że nei zamieniłabym tych rozstepów na brak dzieciaka pod serduszkiem :) Po prostu mi było żal że jednak skóra już popękała a przecież piersi jeszcze urosną

wydaje mi się, że jeśli chodzi o cycki to już wiele więcej tego mieć nie będziesz, tym bardziej, że zakupiłaś ten olejek :) Moje niestety są całe sine!! serio! tak dużo tych świeżych rozstępów. Wygląda jakby mnie ktoś dotkliwie pobił :/ .. paskudztwo.

łeeeee dopiero zobaczyłam - Twoja kaczucha dzisiaj ma cotygodniowe urodziny!!
    Amy congrat! kolejnego tygodnia. Haaaa te 32 robi wrażenie. aż mi strach dupę ścisnął :P

Brzuch zacny! Dawno go nie widziałam ! i rzeczywiście cycuchy podrosły :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 09:18

Amy_ lubi tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mary - a czymś smarujesz?

A cycki są ogromne tu tak nie widać - tzn może nei tak ogromne ale z A zrobiły mi się D i ja je tylko wieczorem smarowałam oliwką i może wlasnie 1raz to za mało.. albo taka moja natura :) może by smarowanie nic nie dało :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 09:20

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Jaga Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej słoneczka

Amy witaj spowrotem :) Od razu widać ześ wróciła , tyle stron naprodukowałyście.
    Ja wczoraj byłam z synem na balu przebierańców w szkole , poszła z nami moja mama z moim siostrzeńcem i powiem Wam , że wstyd ze mną chodzić na imprezy. Hormony dały góre i jak dzieciaki zaczęły we 2 się bawić to ja zaczęłam tak wyć jakby nie wiadomo co się stało. Koszmar naprawde. Pół godziny się próbowałam uspokoić a nie mogłam dopiero poszłam na dwór i tam zaczęłam myślec o tym , że śnieg pada i mi przeszło. Ale nawroty płaczu i klucha w gardle stała mi cały czas.
    Do tego muszę się pożalić , że wkurzać zaczynają mnie skurcze B-H mam ich czasem kilka w ciągu godziny i są strasznie wkurzające. Od pępola w dół twarde wszystko jak kamień, ciężko mi się chodzi przez to i jest to strasznie niekomfortowe:(

Co do rozstępów to ja się z nimi zaprzyjaźniłam w 1 ciąży. Cały brzuch uda łydki piersi wszystko poorane rozstępami. Na plaże na początku nie chciałam w kostiumie wyjść, ale sobie pomyślałam , że kuźwa przecież na to nie jestem w stanie nic zrobić. Nie byłam w stanie powstrzymać rozstępów pomimo smarowania wszystkim co popadło, to wole je polubić niż sie nad nimi użalać. Poskutkowało bardzo bo mi poprostu nie przeszkadzają:) Zresztą jak zbieleją to już tak ich też bardzo nie widac

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AMY wyglądasz spoko, na brzusiu ani jednego rozstępa bynajmniej z boku, dupka mała -a piersi masz większe ale nie sadze żebyś dostała tam rozstępów od twojej wielkości:)
    Ty mi wyglądasz na taki typ budowy i urody który przejdzie przez ciąże, urodzi dzidka i bedzie lepiej wyglądać Po niz przed ciaza i nie bedzie nic po tobie widać:]

Dziewuszki ile kupujecie staników do karmienia ja juz kupiłam 1.

Ps. Mi cycki zdobiły sie DD i idą w E:]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 09:25

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy - od samego początku smaruję czym tylko się da... Począwszy od musteli, skończywszy na oliwie z oliwek. u mnie z DD urosły do HH ( Ha Ha śmiech przez łzy)

Jaga - a dlaczego się spłakałaś? bo nie kumam:) Chyba że to takie zupełnie irracjonalne zachowanie podyktowane tylko hormonami :) Dwa razy przeczytałam Twój wpis bo myślałam, że może napisałaś nie "bawić" a "bić" :)
    A za co Ty się przebrałaś?? :P

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Jagusia :)

Ja wiem, że zaraz całkowicie mi przejdzie przejmowanie, ale na razie musiałam popłakać bo dopiero wczoraj mi się zrobiły, bo oglądam się codziennie.. muszę do nich przywyknąć. Niby są maleńkie i w świetle dziennym praktycznie ich nie widać ale sama świadomość, że coś się z tą skórą stało mnie przygnębiła

Ale ci hormony szaleją :P ja na razie płaczę tylko na widok cycków :P
    jakoś szczególnie wrażliwa się nie zrobiłam a oczekiwałam większej burzy hormonalnej w ciązy :)

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica - jak mój mąż widzi na cyckach rozstępy to uwierz mi że się zrobiły :) i nie przesadzam :( mam na udach i pośladkach dużo już bladych rozstępów z okresu dojrzewania i mam do nich tendencję, ale na cyckach się ich nie spodziewałam.. ale czego miałam się spodziewać jak ja przed ciążą praktycznie byłam płaska a teraz nagle D!! :((((

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:

ja kupiłam 1 miesiąc temu i to był błąd. Stanik jest już za mały :/

• Jaga Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mary tak mi hormony buzują. To jest okropne :( Płacze nie wiem czego a zapalnikiem może być wszystko. Nawet jak babcie przyszły ze szkoły od młodego i powiedziały , że Marcel pięknie wierszyk powiedział. I zamiast się cieszyć to ja w ryk i jak głupia wyłam:(
    Zrobiłam się jak miekka klucha.
    Amy oddam ci troche tej mojej uczuciowości ciążowej bo wstyd gdzieś iść , bo nie wiadomo kiedy i czemu zaczne płakać.

Mam 2 do karmienia jeszcze po młodym i mi wystarczy. Więcej nie kupuje.

Ja mam już rozmiar H a jak tak będzie jak z Marcelim po ciąży to skończe na rozmiarze UWAGA 70 KK

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 09:36

Amy_ lubi tę wiadomość

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga - biorę w ciemno :D

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Jaga Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    Jaga - biorę w ciemno :D
    Wysyłam priorytetem zwrotów i reklamacji nie przyjmuje

Amy_ lubi tę wiadomość

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga wrote:
    Mary tak mi hormony buzują. To jest okropne :( Płacze nie wiem czego a zapalnikiem może być wszystko. Nawet jak babcie przyszły ze szkoły od młodego i powiedziały , że Marcel pięknie wierszyk powiedział. I zamiast się cieszyć to ja w ryk i jak głupia wyłam:(
    Zrobiłam się jak miekka klucha.
    Amy oddam ci troche tej mojej uczuciowości ciążowej bo wstyd gdzieś iść , bo nie wiadomo kiedy i czemu zaczne płakać.

haaaaa coś podobnego! ja nie sądziłam, że aż tak mogą hormoniska zawładnąć człowiekiem.
    Ja płakałam tylko raz, jak się okazało, że nie będę miała zrobionego USG. No ale w sumie to był "jakiś" powód.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    :D
    cc4b5ca257ec566cmed.jpg
    No Amy wreszcie jakieś porządne zdjęcie brzucha! Tu widać ciążę :-) może nie 33 tydzień, ale już coś :-P

CzaryMary muszę Ci to napisać... Cudna kobieta z Ciebie! Skóra jak alabaster, wyglądasz jak Królewna Śnieżka :-D i piękną szminkę masz na zdjeciu na fb :-D

CzaryMary, Amy_, liloe, Ewelcia, Gosha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wgl dzień dobry. Ja wyspana, tylko raz siku i śpię do 8, jakoś mi się ustalił sen. Niedługo już bo ferie się kończą i znowu pobudka przed 7 i babki do szkoły wyprawić.
    Mi wczorajszy dzień dobrze się zakończył, restauracja na ślub zarezerwowana, wycieczka też :-) zaczynam oglądać sukienki i w mordę nie mogę nic znaleźć :-D Szukam w kolorze ecru, taką zwiewną, romantyczną, długą...i dupa na razie :-\

Co do rozstępów, Amy ja mam właśnie po pierwszej ciąży na cyckach, zjasnialy i zapomniałam o nich. Na szczęście w drugiej nie doszły żadne więc teraz też mam taką nadzieję :-D
    Mam szczęście bo brzuch ominęły i to akurat moja mocna strona, z brzuszka jestem dumna i łatwo mi go rzeźbić

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 09:49

Amy_ lubi tę wiadomość

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pocieszę Was,
    ja mam z przodu plecy z tyłu plecy:P czyli zupełnie jak przed ciążą :D aa też mam kilka rozstępów:( Wy przynajmniej macie rozstępy i cycki a ja same rozstępy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 09:50

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatuszku - mój "alabaster" pokrył się pąsem :P Dziękuję za komplement :) szmina za 8 ziko z Golden Rose :)

Twoja rodzina wygląda na mega pozytywną i baaardzo energiczną! :) Tyś piękna kobieta a starsza córka ( kompletnie nie mogę ogarnąć, że masz tak duże dziecko ;)) wygląda jak modelka <3 bardzo oryginalna uroda!

KasiaKwiatek, Amy_, Gosha lubią tę wiadomość

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś

CzaryMary muszę Ci to napisać... Cudna kobieta z Ciebie! Skóra jak alabaster, wyglądasz jak Królewna Śnieżka :-D i piękną szminkę masz na zdjeciu na fb :-D[/QUOTE]

A dla mnie Mary podobna jest do Katy Perry tylko ładniejsza:D

KasiaKwiatek, CzaryMary, Gosha lubią tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatek czyli jest dla mnie nadzieja :P

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    AMY wyglądasz spoko, na brzusiu ani jednego rozstępa bynajmniej z boku, dupka mała -a piersi masz większe ale nie sadze żebyś dostała tam rozstępów od twojej wielkości:)
    Ty mi wyglądasz na taki typ budowy i urody który przejdzie przez ciąże, urodzi dzidka i bedzie lepiej wyglądać Po niz przed ciaza i nie bedzie nic po tobie widać:]

a ja myśle o sportowych 3 i 1-2 rozpinane z przodu lepsze na wyjscie..

f2w3rjjgui4xt8ts.png
‹‹ 2354 2355 2356 2357 2358 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ