Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:Najlepiej się doradza jak problem nie dotyczy naszej dupy
chociaż wolę żeby dotyczył dupy niż cycków
Nie, no mi to przejdzie, w sumie już mi przeszło, ale byłam wczoraj zasmucona jak je zobaczyłam
Wiadomo nie od dzisiaj, że ja tu marudzę nad każdą zmianą w moim ciele, co nie zmienia faktu że nei zamieniłabym tych rozstepów na brak dzieciaka pod serduszkiemPo prostu mi było żal że jednak skóra już popękała a przecież piersi jeszcze urosną
wydaje mi się, że jeśli chodzi o cycki to już wiele więcej tego mieć nie będziesz, tym bardziej, że zakupiłaś ten olejekMoje niestety są całe sine!! serio! tak dużo tych świeżych rozstępów. Wygląda jakby mnie ktoś dotkliwie pobił
.. paskudztwo.
łeeeee dopiero zobaczyłam - Twoja kaczucha dzisiaj ma cotygodniowe urodziny!!
Amy congrat! kolejnego tygodnia. Haaaa te 32 robi wrażenie. aż mi strach dupę ścisnął
Brzuch zacny! Dawno go nie widziałam ! i rzeczywiście cycuchy podrosłyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 09:18
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Mary - a czymś smarujesz?
A cycki są ogromne tu tak nie widać - tzn może nei tak ogromne ale z A zrobiły mi się D i ja je tylko wieczorem smarowałam oliwką i może wlasnie 1raz to za mało.. albo taka moja naturamoże by smarowanie nic nie dało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 09:20
-
Hej słoneczka
Amy witaj spowrotemOd razu widać ześ wróciła , tyle stron naprodukowałyście.
Ja wczoraj byłam z synem na balu przebierańców w szkole , poszła z nami moja mama z moim siostrzeńcem i powiem Wam , że wstyd ze mną chodzić na imprezy. Hormony dały góre i jak dzieciaki zaczęły we 2 się bawić to ja zaczęłam tak wyć jakby nie wiadomo co się stało. Koszmar naprawde. Pół godziny się próbowałam uspokoić a nie mogłam dopiero poszłam na dwór i tam zaczęłam myślec o tym , że śnieg pada i mi przeszło. Ale nawroty płaczu i klucha w gardle stała mi cały czas.
Do tego muszę się pożalić , że wkurzać zaczynają mnie skurcze B-H mam ich czasem kilka w ciągu godziny i są strasznie wkurzające. Od pępola w dół twarde wszystko jak kamień, ciężko mi się chodzi przez to i jest to strasznie niekomfortowe:(
Co do rozstępów to ja się z nimi zaprzyjaźniłam w 1 ciąży. Cały brzuch uda łydki piersi wszystko poorane rozstępami. Na plaże na początku nie chciałam w kostiumie wyjść, ale sobie pomyślałam , że kuźwa przecież na to nie jestem w stanie nic zrobić. Nie byłam w stanie powstrzymać rozstępów pomimo smarowania wszystkim co popadło, to wole je polubić niż sie nad nimi użalać. Poskutkowało bardzo bo mi poprostu nie przeszkadzająZresztą jak zbieleją to już tak ich też bardzo nie widac
-
AMY wyglądasz spoko, na brzusiu ani jednego rozstępa bynajmniej z boku, dupka mała -a piersi masz większe ale nie sadze żebyś dostała tam rozstępów od twojej wielkości:)
Ty mi wyglądasz na taki typ budowy i urody który przejdzie przez ciąże, urodzi dzidka i bedzie lepiej wyglądać Po niz przed ciaza i nie bedzie nic po tobie widać:]
Dziewuszki ile kupujecie staników do karmienia ja juz kupiłam 1.
Ps. Mi cycki zdobiły sie DD i idą w E:]Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 09:25
-
nick nieaktualnyAmy - od samego początku smaruję czym tylko się da... Począwszy od musteli, skończywszy na oliwie z oliwek. u mnie z DD urosły do HH ( Ha Ha śmiech przez łzy)
Jaga - a dlaczego się spłakałaś? bo nie kumam:) Chyba że to takie zupełnie irracjonalne zachowanie podyktowane tylko hormonamiDwa razy przeczytałam Twój wpis bo myślałam, że może napisałaś nie "bawić" a "bić"
A za co Ty się przebrałaś?? -
Hej Jagusia
Ja wiem, że zaraz całkowicie mi przejdzie przejmowanie, ale na razie musiałam popłakać bo dopiero wczoraj mi się zrobiły, bo oglądam się codziennie.. muszę do nich przywyknąć. Niby są maleńkie i w świetle dziennym praktycznie ich nie widać ale sama świadomość, że coś się z tą skórą stało mnie przygnębiła
Ale ci hormony szalejąja na razie płaczę tylko na widok cycków
jakoś szczególnie wrażliwa się nie zrobiłam a oczekiwałam większej burzy hormonalnej w ciązy -
Lwica - jak mój mąż widzi na cyckach rozstępy to uwierz mi że się zrobiły
i nie przesadzam
mam na udach i pośladkach dużo już bladych rozstępów z okresu dojrzewania i mam do nich tendencję, ale na cyckach się ich nie spodziewałam.. ale czego miałam się spodziewać jak ja przed ciążą praktycznie byłam płaska a teraz nagle D!!
(((
-
nick nieaktualny
-
Mary tak mi hormony buzują. To jest okropne
Płacze nie wiem czego a zapalnikiem może być wszystko. Nawet jak babcie przyszły ze szkoły od młodego i powiedziały , że Marcel pięknie wierszyk powiedział. I zamiast się cieszyć to ja w ryk i jak głupia wyłam:(
Zrobiłam się jak miekka klucha.
Amy oddam ci troche tej mojej uczuciowości ciążowej bo wstyd gdzieś iść , bo nie wiadomo kiedy i czemu zaczne płakać.
Mam 2 do karmienia jeszcze po młodym i mi wystarczy. Więcej nie kupuje.
Ja mam już rozmiar H a jak tak będzie jak z Marcelim po ciąży to skończe na rozmiarze UWAGA 70 KKWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 09:36
Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaga wrote:Mary tak mi hormony buzują. To jest okropne
Płacze nie wiem czego a zapalnikiem może być wszystko. Nawet jak babcie przyszły ze szkoły od młodego i powiedziały , że Marcel pięknie wierszyk powiedział. I zamiast się cieszyć to ja w ryk i jak głupia wyłam:(
Zrobiłam się jak miekka klucha.
Amy oddam ci troche tej mojej uczuciowości ciążowej bo wstyd gdzieś iść , bo nie wiadomo kiedy i czemu zaczne płakać.
haaaaa coś podobnego! ja nie sądziłam, że aż tak mogą hormoniska zawładnąć człowiekiem.
Ja płakałam tylko raz, jak się okazało, że nie będę miała zrobionego USG. No ale w sumie to był "jakiś" powód.
-
nick nieaktualnyNo Amy wreszcie jakieś porządne zdjęcie brzucha! Tu widać ciążę
może nie 33 tydzień, ale już coś
CzaryMary muszę Ci to napisać... Cudna kobieta z Ciebie! Skóra jak alabaster, wyglądasz jak Królewna Śnieżkai piękną szminkę masz na zdjeciu na fb
CzaryMary, Amy_, liloe, Ewelcia, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA wgl dzień dobry. Ja wyspana, tylko raz siku i śpię do 8, jakoś mi się ustalił sen. Niedługo już bo ferie się kończą i znowu pobudka przed 7 i babki do szkoły wyprawić.
Mi wczorajszy dzień dobrze się zakończył, restauracja na ślub zarezerwowana, wycieczka teżzaczynam oglądać sukienki i w mordę nie mogę nic znaleźć
Szukam w kolorze ecru, taką zwiewną, romantyczną, długą...i dupa na razie
Co do rozstępów, Amy ja mam właśnie po pierwszej ciąży na cyckach, zjasnialy i zapomniałam o nich. Na szczęście w drugiej nie doszły żadne więc teraz też mam taką nadzieję
Mam szczęście bo brzuch ominęły i to akurat moja mocna strona, z brzuszka jestem dumna i łatwo mi go rzeźbićWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 09:49
Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKwiatuszku - mój "alabaster" pokrył się pąsem
Dziękuję za komplement
szmina za 8 ziko z Golden Rose
Twoja rodzina wygląda na mega pozytywną i baaardzo energiczną!Tyś piękna kobieta a starsza córka ( kompletnie nie mogę ogarnąć, że masz tak duże dziecko
) wygląda jak modelka
bardzo oryginalna uroda!
KasiaKwiatek, Amy_, Gosha lubią tę wiadomość
-
CzaryMary muszę Ci to napisać... Cudna kobieta z Ciebie! Skóra jak alabaster, wyglądasz jak Królewna Śnieżkai piękną szminkę masz na zdjeciu na fb
[/QUOTE]
A dla mnie Mary podobna jest do Katy Perry tylko ładniejsza:DKasiaKwiatek, CzaryMary, Gosha lubią tę wiadomość
-
Lwica wrote:AMY wyglądasz spoko, na brzusiu ani jednego rozstępa bynajmniej z boku, dupka mała -a piersi masz większe ale nie sadze żebyś dostała tam rozstępów od twojej wielkości:)
Ty mi wyglądasz na taki typ budowy i urody który przejdzie przez ciąże, urodzi dzidka i bedzie lepiej wyglądać Po niz przed ciaza i nie bedzie nic po tobie widać:]
Dziewuszki ile kupujecie staników do karmienia ja juz kupiłam 1.
Ps. Mi cycki zdobiły sie DD i idą w E:]