Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Heloł! Zawsze muszę Was nadrabiać z samego rana przez godzinę...ale przynajmniej mam co robić
Rozstępy: przez Was dzisiaj stałam chyba z 20 min przed lustrem i oglądałam się z każdej strony czy nic mi nie wyszło ale..... uwaga póki co czystoSmaruję się od samego początku czym się tylko da, mam nadzieję że to mnie uchroni przed tym białym świństwem
Co do kosmetyków na rozstępy to ja miałam taki niecny plan żeby zrobić sobie krem i nawet pozamawiałam składniki ale odpuściłam.... jakoś nie po drodze mi do kuchniBardzo dobry na rozstępy jest olej z nasion malin, makdamia...
Co do prasowania to ja wyprasowałam młodym chyba z 5 bodziaków na lewą stronę a później stwierdziłam że szkoda moich nerwów i prasowałam po prawej stronie. Jak zaczniecie takie maluszki przekładać z lewej na prawą to zobaczycie o czym mówię
Co do dnia nic nie robienia.... to jak taki dziś planuję. Jade tylko po torbę do wózka i więcej na razie nic nie robię. Wczoraj prasowałam i później tak mi sie brzuch spinał że myślałam że na stojąco urodzę, poryczałam się bo przypomniało mi się jak laska pisała (marcówka) że poprasowałam rzeczy dziecku a dzień później była na porodówce
To na razie tyle. Doczytam resztę to dopiszęA Amy nie mogłam się oprzeć - wybacz :*
92cm to ja miałam w pępku 1 14 tyg no dobra w 19. Zobacz:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e22744f3ef23.jpg
Ale i tak zazdroszczę Ci tak zgrabnego brzuchaJa swoim to już podłogę zamiatam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 11:33
Anka1501, Lali, CzaryMary, Krysti, KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Eweliśka wrote:Ja nie wchodzę od tygodnia na wagę z obawy że zobaczę tą magiczna 7 na przodzie:(
aktualnie niecale 75 kg ale już niedługo bo to koncówka więc szykuje miejsce na jakieś 6 kg jeszcze -
Ewelcia nie porównuj bliźniaków do Olka
jakbym miała mieć dwóch Olków w środku to chciałabym wyglądać jak ty!
ja zamówiłam wczoraj olej ze słodkich migdałów i właśnie makadamiawięc będę się tłuścić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 11:41
Fasia, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Eweliśka wrote:Fasia w tej sytuacji powinnas usunąć konto:p
PÓKI co to tylko ja mam prawo do usuwania konta!
BYNAJMNIEJWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 11:42
Eweliśka, CzaryMary, Gosha, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia, kupiłas już ten żwirek?? jak nie to marsz do sklepu bo kota rozerwie ! a ja kocia mama jestem więc muszę czuwać nad koteckiem.
w ogole to złapałam mega wkurwa! poprasowałam te ubranka i co?? i jajco! Młody nie będzie miał w czym chodzić. serio, mamm wszystkiego za mało! jestem załamana bo na zakupy nie mam za bardzo już siły:( ehhh
ojeje własnie dotknełam koszulę nocną na wysokości cycka, a tam taka twarda skorupka! to chyba zaschniete mleczkowidocznie coś w nocy musiało polecieć i to z tego cycka, który uznałam za niedziałający
juppi