Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
sylvia007 wrote:Ja też zawsze kupuję, nienawidzę bibliotek i tego wiszącego nade mną terminu oddania. Mam swoje to nic mnie nie ogranicza. Uwielbiam za to chodzić na takie książkowe wyprzedaże, albo do księgarni typu buchmaan. Kiedyś kupiłam tam książkę zupełnie przypadkiem za 7.99 i leżała, leżała, aż doczekała się po 2 latach, wzięłam ją do ręki zaczęłam czytać i tak mnie wciągnęła, że do dzisiaj przeczytałam ją już 4 razy, a był to "Prestiż" CHRISTOPHERA PRIESTA
Ja też tak mamjakiś czas temu pisałam, że ksiązka kupiona za pare zł leżała u mnie... chyba dwa albo trzy lata i wreszcie się za nią zabrałam i jest to jak dotad moj nr1 czyli "Cień wiatru"
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:ile macie ciuszków danego rodzaju? tak pi razy oko.
body krt rek -30
Bluzy 7 szt
spiochy 11
spodenki kr i dł 4 i 5 szt
półśpiochy 5 szt
rampersy 5 szt
pajace 14
sukienki 4 szt
bluzki 8 szt
kaftaniki cienkie 8 szt
kaftany 16 szt
Wszystko 56-62
Co do 50 twarzy Greya przeczytałam wsio , są lepsze książki od tych , ostatnio utrwaliło mi się Kto się boi Pana Wolfea polecam.
Co do filmu pewnie nie pójde bo do kina za daleko.... -
nick nieaktualny
-
sylvia007 wrote:A jeszcze wróciłam na chwilę, bo mi się przypomniało, że słyszałam ostatnio już od 3 osób, że ich dzieci miały alergię na te dady z biedronki!
O widzisz... Nie wiadomo co dziecku podpasuje. Moi znajomi wszyscy Dade chwalą i u nas też świetnie się sprawdziły. Za to Huggies poszły w kibel. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhmmmm to jednak mam zdecydowanie wszystkiego za mało
Jutro wyciągam sprawcę ciąży na grzebanie w lumpach. Bedzie kopał jak pies
Ida, Amy_, adk_1989, Ewelcia, weronika86, Eweliśka, Bambi85, Fasia, iwonka1077, Angela89, KasiaKwiatek, Gosha, Agusiek89, Krysti lubią tę wiadomość
-
Z czystym sumieniem mogę polecić książkę Milana Kundery "Nieznośna lekkość byty". Dla mężatek i filozofów w sam raz
Tą książkę dostałam w ogólniaku od mojego polonisty
Mam do niej sentyment
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 13:42
Ida, Lwica, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Jaga wrote:
Wszystko 56-62
Co do 50 twarzy Greya przeczytałam wsio , są lepsze książki od tych , ostatnio utrwaliło mi się Kto się boi Pana Wolfea polecam.
Co do filmu pewnie nie pójde bo do kina za daleko....
Wow ale macie obliczone, ja juz wyprałam, poprasowalam i wsadziła, do szuflady ale nie liczyłam ile czego...
Napewno ubranek 0-3 za duzo samych koszuleczek chyba z 10 mam, a tak na oko wszystko jest...
A 50 twarzy Greya czytałam , nie wiem jak tłumaczenie bo po angielsku przeczytałam i większej szmiry chyba nie czytałam ja to - sorki za wyrażenie- zero piękności stylu pisania, zero ciekawego wątku, akcja wiadomo, nie wiem czemu sie ludzie na to rzucili i dostało to tytuł bestsellera ???
Do kina nie pójdę bo szkoda czasu.
Polecam juz Tysiąc wspaniałych słońc khaleda Hosseini....a tak ostatnio to czytam poradniki takze trudno mi coś polecić z lut fikcyjnej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 13:46
Ida, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek - zapomniałaś się w tych porządkach i oddałaś się do reszty!! Już dawno po 13stej !!
Fasia kupy kota przesadza
to ja idę się wykąpać
Anka - mój to nawet lubi bo widzi ile dzięki temu kasy zostaje w sakiewce
Poza tym powiem Wam że ciuchy z lumpa są moim zdaniem o wiele lepszej jakości. Ostatnio wyprałam nowe bluzeczki ze smyka i niestety porobiły się w nich dziuryLumpowe łaszki mają lepszy gatunek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 13:50
iwonka1077, KasiaKwiatek, Gosha lubią tę wiadomość