Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mimka o matko ale informacje ... Chyba bym przez te 3 tyg ryczała
W sumie to nic nie da ale doła bym złapała ... Miałaś jakieś infekcje wirusowe ? Chodzi przeziębienia tak?
Hmmm moja gin chyba też tego nie mierzy, może powinna?
Natomiast trzeba być dobrej myśli ! -
nick nieaktualny
-
Anka ja na początku kupiłam płyn Bobini. Teraz była fajna cena w Biedzie na te produkty Lovela więc wzięłam. Zobaczymy czy się sprawdzą
Werka ja mimo iż mam skończone studia wyższe - dwa kierunki to nie uważam aby wykształcenie coś nam dawało w życiu. Owszem czasem się przydaje. Ale przynajmniej ludzie po zawodówkach mają teraz prace w swoim zawodzie i nieźle zarabiają, a studia skończyłam i przez 8 miesięcy nie mogłam znaleźć JAKIEJKOLWIEK pracy! Bo albo brak doswiadczenia, albo doświadczenie za wysokie, katastrofaweronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:Dziś nie miałam usg, bo tu trzeba dłuższej przerwy poprostu, z resztą na tym nfz-towskim to pewnie i tak by g... wyszło.
Słonce a mogę wiedzieć co cię podkusiło aby iść prywatnie ? Czy po prostu robiłaś te 30 tygodnia usg ? I w ogóle u kogo byłaś - oczywiście jeżeli chcesz powiedzieć. -
mimka84 wrote:Co ma być to będzie. Przeryczałam ostatnich kilka dni, a jeszcze tyle czekania przede mną. No ale co zrobić.
Angela89, Fasia, iwonka1077, Eweliśka, Ida, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Czyli wychodzi na to, że ginom trzeba patrzeć na ręce jak robią usg. Bo ja nie wiem czy mój mi to mierzy...
Mój gin zawsze dokładnie opisuje co akurat mierzy i dlaczego i komentuje bez przerwy a na koniec robi podsumowanie
weronika86, Fasia lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Anka ja na początku kupiłam płyn Bobini. Teraz była fajna cena w Biedzie na te produkty Lovela więc wzięłam. Zobaczymy czy się sprawdzą
Werka ja mimo iż mam skończone studia wyższe - dwa kierunki to nie uważam aby wykształcenie coś nam dawało w życiu. Owszem czasem się przydaje. Ale przynajmniej ludzie po zawodówkach mają teraz prace w swoim zawodzie i nieźle zarabiają, a studia skończyłam i przez 8 miesięcy nie mogłam znaleźć JAKIEJKOLWIEK pracy! Bo albo brak doswiadczenia, albo doświadczenie za wysokie, katastrofaKasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość
-
Mimka więc tym bardziej postaraj się nie stresować! Na pewno za te 3 tyg juz wszystko będzie w normie
)
Anka moja gin też ciągle gada i to co najlepsze - do mojego męża zawsze! Ja tam sobie leże i tylko brzucha udostępniam
Werka wow 5 języków? Ależ Ci zazdroszczę! Ja znam polski i to też niedoskonale jak każdy z nas hehepo angielsku cos tam powiem ale tyle lat nie używałam, że pozapominałam wszystkiego
iwonka1077, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo dobra godzinę nadrabialam i to po łebkach...
Mimka przytulam i pocieszam. Na pewno będzie dobrze, w końcu lekarz powiedział...górna granica ale norma więc tylko stres do następnego usg ale na pewno będzie dobrze, zobaczysz!
Poczytałam a teraz idę obiad robić... Ale mam już Was na oku!iwonka1077 lubi tę wiadomość