Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja na sok pimaranczowy mialam ochote do 4 miesiaca..codziennie..moze dzieki temu nie bylam chora..niby cos mnie lapalo, ala przeziebienie ale nie dkuzej niz jeden dzien bez goraczki, bez kaszlu smarow...mnostwo wit c...teraz od 2 miesiecy mam zajoba na som marchwiowo jablkowy...dzisiaj chodzi za mna melon..mam ale nie chce mis ie go ibrac i pokroicFasia wrote:Ok kawka z cynamonem i mlekiem gotowa
no i dwie pomarańczki obrane
pożeram je kilogramami, a przed ciąża ich nie lubiłam .. tak jak kawy .. To moje Dziecię ma dziwne smaki 
-
Kobietki czy Wy też pocicie się teraz bardziej niż przed ciążą? Jak wchodzę do galerii w moim spadochronie to wychodzę mokra, dosłownie mokra na plecach za każdym razem. zostawiam w samochodzie czapkę i szalik i chodzę rozpięta ale to nic nie daje .. Jest mi tak potwornie ciepło, że szok
-
my jam sie przeprowadzimy to maz obiecal namalowac cos sam na scianieEweliśka wrote:Któras miała dawać szopy na ścianę?
U Natalii będzie szopowa posciel:D
https://www.facebook.com/handmade.Natali/photos/a.648252135218019.1073741828.648224975220735/851436208232943/?type=1
ma talenty tylko musze wybrac..jak wejde na laptopa to przesle wam moje propozycje na sciane dla malutkiej
Fasia, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:ja na sok pimaranczowy mialam ochote do 4 miesiaca..codziennie..moze dzieki temu nie bylam chora..niby cos mnie lapalo, ala przeziebienie ale nie dkuzej niz jeden dzien bez goraczki, bez kaszlu smarow...mnostwo wit c...teraz od 2 miesiecy mam zajoba na som marchwiowo jablkowy...dzisiaj chodzi za mna melon..mam ale nie chce mis ie go ibrac i pokroic

Dobrze, bo zdrowo
Melona też bym zjadła! Ale nie mam 
A powiedz mi, bo ja nie lubię grapefruitów, a wiem że są fajne na infekcje intymne tzn grzybki nie lubią tych owoców. Więc postanowiłam, że będę je jeść/pić no i kupiłam dwa i już leżą tydzień .. Nie lubię tego smaku. Nie mam sokowirówki. Może jak zmiksuję w mikserze razem z pomarańczą to będzie git? -
oj tak szczegolnie dzisiaj, u mnie zalezy od cisnienia raczej..no i wnocy bardzo sie poce..mysle ze to normalne bo mamy wyzsza temperature ciala teraz..moja sie od 16dpo utrzymuje 37,4 non stopFasia wrote:Kobietki czy Wy też pocicie się teraz bardziej niż przed ciążą? Jak wchodzę do galerii w moim spadochronie to wychodzę mokra, dosłownie mokra na plecach za każdym razem. zostawiam w samochodzie czapkę i szalik i chodzę rozpięta ale to nic nie daje .. Jest mi tak potwornie ciepło, że szok

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 16:32
-
grejfruty sa bardzo zdrowe pid warunkiem ze nie bierzesz lekow teraz, bo neutralizuje wiele lekow, w szczegolnosci antybiotyki...zmieszaj z pomarancz som w proporcji 3 do 1, dodaj lyzeczke miodu i bedzie ok..wystarczy do soku dodawac nawet cwiartke, smaku wiele nie zmieni ale dla ciala witaminek wiecej na pewno..ja na sokach grejfrutowych duzo schudlm bo poorawia metabolizm, napewno pomoze przy zatwardzeniach fasiu.Fasia wrote:Dobrze, bo zdrowo
Melona też bym zjadła! Ale nie mam 
A powiedz mi, bo ja nie lubię grapefruitów, a wiem że są fajne na infekcje intymne tzn grzybki nie lubią tych owoców. Więc postanowiłam, że będę je jeść/pić no i kupiłam dwa i już leżą tydzień .. Nie lubię tego smaku. Nie mam sokowirówki. Może jak zmiksuję w mikserze razem z pomarańczą to będzie git?
Fasia lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Kobietki czy Wy też pocicie się teraz bardziej niż przed ciążą? Jak wchodzę do galerii w moim spadochronie to wychodzę mokra, dosłownie mokra na plecach za każdym razem. zostawiam w samochodzie czapkę i szalik i chodzę rozpięta ale to nic nie daje .. Jest mi tak potwornie ciepło, że szok

Ja nic ani trochę
mam nadzieję że jak urodze to mi się nie zmieni
-
Werka w sumie racja, bo normalnie o tej porze roku spałabym w długich spodniach i bluzce na długo rękaw, a śpię w koszuli nocnej która mi nawet tyłka nie zakrywa, a i tak się w nocy odkrywam non stop i z gorąca spać nie mogę. Kaloryfer oczywiście zakręcony, a przed samym snem okno otwarte zeby wymrozić wszystko

Ja ogólnie jestem największym zmarzluchem na świecie więc to, że teraz tak mi ciepło jest jakimś cudem
Edit - na zaparcia też działają? Oooo no to super! Dziś mi się nie chce ale jutro na pewno skorzystam z rady. I dobrze, że nie trzeba aż tyle tego dawać, bo bym nie dała rady wypić
Co do leków to biorę na tarczycę ale z samego rana czyli koło 6. Magnez, kwasy DHA, witaminy prenatalne i globulki na infekcje zapobiegawczo. Więc chyba nie będzie z tym kolidować ??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 16:38
-
nick nieaktualnyOoo Fasia u mnie to samo, kaloryfery zakręcone, pocę sie bardziej, muszę się w sklepie rozbierać bo gorąco i płynę

Wera podziwiam za języki, jesteś taka sama jak moja siostra. Po studiach od razu wybyła w świat. Zwiedzila i mieszkała w wielu krajach. Zna 5 języków i osiadła w Hiszpanii
w przyszłym roku znowu się do niej pojadę to jak Gosha nie wróci do Polszy to i ją odwiedzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 16:46
Fasia, weronika86, Gosha lubią tę wiadomość
-
Jak to mój mąż mówi - jestem bardzo zdolna ale zarazem bardzo leniwa. No i niestety ma rację
Marnotrawię czas mogąc wykorzystać go na coś konstruktywnego. Króluje u mnie brak organizacji. Wierzę, że dzięki dziecku zmiana w moim życiu będzie ogromna i to na lepsze
Cieszę się bardzo na te zmiany, bo jak się mnie do muru nie przyciśnie to ni chu chu nie ruszę
-
ja znikam na gldzinke i jak wroce to ci napisze o tym soku wiecej i wrzuce wamnte propoycje na sciany, moze pomozecie mi wybrac...musze szybko szczotka schody przejechac bo sierci nie zebralo a nienawidze tego! na mowym donu nie bedzie wykladzin i psy tylko na dole!
-
Fasia wrote:Kobietki czy Wy też pocicie się teraz bardziej niż przed ciążą? Jak wchodzę do galerii w moim spadochronie to wychodzę mokra, dosłownie mokra na plecach za każdym razem. zostawiam w samochodzie czapkę i szalik i chodzę rozpięta ale to nic nie daje .. Jest mi tak potwornie ciepło, że szok

no mi tez cieplo teraz jakos dzieciaczki wieksze to nas grzeja, jak spalam w dlugim rekawie to teraz na krotki przeszlam
jesli chodzi o pocenie sie to poce sie mniej w ciąży i z córka tak mialam pomimo że latem chodzilam w ciazy i teraz tez mniej poce jakos -
nick nieaktualny
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7663c536e036.jpg Mój dzisiejszy zakup w pewno. O dziwo fajna, miękka bawełna ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 17:00
Angela89, Fasia, iwonka1077, Ewelcia, Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość