Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:Ok kawka z cynamonem i mlekiem gotowa
no i dwie pomarańczki obrane
pożeram je kilogramami, a przed ciąża ich nie lubiłam .. tak jak kawy .. To moje Dziecię ma dziwne smaki
-
Kobietki czy Wy też pocicie się teraz bardziej niż przed ciążą? Jak wchodzę do galerii w moim spadochronie to wychodzę mokra, dosłownie mokra na plecach za każdym razem. zostawiam w samochodzie czapkę i szalik i chodzę rozpięta ale to nic nie daje .. Jest mi tak potwornie ciepło, że szok
-
Eweliśka wrote:Któras miała dawać szopy na ścianę?
U Natalii będzie szopowa posciel:D
https://www.facebook.com/handmade.Natali/photos/a.648252135218019.1073741828.648224975220735/851436208232943/?type=1ma talenty tylko musze wybrac..jak wejde na laptopa to przesle wam moje propozycje na sciane dla malutkiej
Fasia, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:ja na sok pimaranczowy mialam ochote do 4 miesiaca..codziennie..moze dzieki temu nie bylam chora..niby cos mnie lapalo, ala przeziebienie ale nie dkuzej niz jeden dzien bez goraczki, bez kaszlu smarow...mnostwo wit c...teraz od 2 miesiecy mam zajoba na som marchwiowo jablkowy...dzisiaj chodzi za mna melon..mam ale nie chce mis ie go ibrac i pokroic
Dobrze, bo zdrowoMelona też bym zjadła! Ale nie mam
A powiedz mi, bo ja nie lubię grapefruitów, a wiem że są fajne na infekcje intymne tzn grzybki nie lubią tych owoców. Więc postanowiłam, że będę je jeść/pić no i kupiłam dwa i już leżą tydzień .. Nie lubię tego smaku. Nie mam sokowirówki. Może jak zmiksuję w mikserze razem z pomarańczą to będzie git? -
Fasia wrote:Kobietki czy Wy też pocicie się teraz bardziej niż przed ciążą? Jak wchodzę do galerii w moim spadochronie to wychodzę mokra, dosłownie mokra na plecach za każdym razem. zostawiam w samochodzie czapkę i szalik i chodzę rozpięta ale to nic nie daje .. Jest mi tak potwornie ciepło, że szok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 16:32
-
Fasia wrote:Dobrze, bo zdrowo
Melona też bym zjadła! Ale nie mam
A powiedz mi, bo ja nie lubię grapefruitów, a wiem że są fajne na infekcje intymne tzn grzybki nie lubią tych owoców. Więc postanowiłam, że będę je jeść/pić no i kupiłam dwa i już leżą tydzień .. Nie lubię tego smaku. Nie mam sokowirówki. Może jak zmiksuję w mikserze razem z pomarańczą to będzie git?Fasia lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Kobietki czy Wy też pocicie się teraz bardziej niż przed ciążą? Jak wchodzę do galerii w moim spadochronie to wychodzę mokra, dosłownie mokra na plecach za każdym razem. zostawiam w samochodzie czapkę i szalik i chodzę rozpięta ale to nic nie daje .. Jest mi tak potwornie ciepło, że szok
Ja nic ani trochęmam nadzieję że jak urodze to mi się nie zmieni
-
Werka w sumie racja, bo normalnie o tej porze roku spałabym w długich spodniach i bluzce na długo rękaw, a śpię w koszuli nocnej która mi nawet tyłka nie zakrywa, a i tak się w nocy odkrywam non stop i z gorąca spać nie mogę. Kaloryfer oczywiście zakręcony, a przed samym snem okno otwarte zeby wymrozić wszystko
Ja ogólnie jestem największym zmarzluchem na świecie więc to, że teraz tak mi ciepło jest jakimś cudem
Edit - na zaparcia też działają? Oooo no to super! Dziś mi się nie chce ale jutro na pewno skorzystam z rady. I dobrze, że nie trzeba aż tyle tego dawać, bo bym nie dała rady wypić
Co do leków to biorę na tarczycę ale z samego rana czyli koło 6. Magnez, kwasy DHA, witaminy prenatalne i globulki na infekcje zapobiegawczo. Więc chyba nie będzie z tym kolidować ??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 16:38
-
nick nieaktualnyOoo Fasia u mnie to samo, kaloryfery zakręcone, pocę sie bardziej, muszę się w sklepie rozbierać bo gorąco i płynę
Wera podziwiam za języki, jesteś taka sama jak moja siostra. Po studiach od razu wybyła w świat. Zwiedzila i mieszkała w wielu krajach. Zna 5 języków i osiadła w Hiszpaniiw przyszłym roku znowu się do niej pojadę to jak Gosha nie wróci do Polszy to i ją odwiedzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 16:46
Fasia, weronika86, Gosha lubią tę wiadomość
-
Jak to mój mąż mówi - jestem bardzo zdolna ale zarazem bardzo leniwa. No i niestety ma rację
Marnotrawię czas mogąc wykorzystać go na coś konstruktywnego. Króluje u mnie brak organizacji. Wierzę, że dzięki dziecku zmiana w moim życiu będzie ogromna i to na lepsze
Cieszę się bardzo na te zmiany, bo jak się mnie do muru nie przyciśnie to ni chu chu nie ruszę
-
ja znikam na gldzinke i jak wroce to ci napisze o tym soku wiecej i wrzuce wamnte propoycje na sciany, moze pomozecie mi wybrac...musze szybko szczotka schody przejechac bo sierci nie zebralo a nienawidze tego! na mowym donu nie bedzie wykladzin i psy tylko na dole!
-
no mi tez cieplo teraz jakos dzieciaczki wieksze to nas grzeja, jak spalam w dlugim rekawie to teraz na krotki przeszlam
jesli chodzi o pocenie sie to poce sie mniej w ciąży i z córka tak mialam pomimo że latem chodzilam w ciazy i teraz tez mniej poce jakos -
nick nieaktualny
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7663c536e036.jpg Mój dzisiejszy zakup w pewno. O dziwo fajna, miękka bawełna ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 17:00
Angela89, Fasia, iwonka1077, Ewelcia, Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość