Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć Kobiety, 20 stron od rana???? Amy widać że jesteś, od razu weselej przy nadrabianiu
Mamom które zarezerwowały rodzenie nawet na 6000 radzę dobrze rozważyć przeniesienie się na dalszą część kolejkiiwonka1077, Fasia, Amy_, Krysti lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Tylko mam problem ze znalezieniem materiału bo wszędzie jest praktycznie niedostępny ale jeszcze po hurtowniach poszukam. Szopy skradły moje serce
a gdzie Amy uciekla???? -
nick nieaktualny
-
KASIA ależ ja nie widzę innej możliwości zebysmy miały sie nie spotkać w Hiszpanii jakbys siostrę odwiedzała! Moze jeszcze tu bede
A ja po wizycie u diabetologa. Dostałam czerwony alarm juz... Puchną paluszki pomału i cisnuenie zaczyna skakaća insuliny jeszcze nie wprowadzają... Zaciekawił ja fakt moich skoków cukru (w poniedziałek po obiedzie 273) i dała mi nowy glukometr i paski a ten mowi ze wyśle do analizy, moze jakiś error, niewiadomo
przytyłam przez 6 tygodni, czyli od momentu kiedy jestem diecie słodkich mam, ponad kilogram... I tyle
KasiaKwiatek, Ida lubią tę wiadomość
-
Odnosnie ubranek z Lidla, moja mama dzis zakupila taki dresik welurowy i 3pak bluzeczek- polecam.. bardzo fajne w dotyku:)
Ja sie dalej lecze, na szczescie znalazlam szwedzki paracetamol w domu i juz mi lepiej,mama kupila spray do gardla i nosa takze mam nadzieje ze niedlugo mi przejdzie
Nie dosc ze sie zleee czuje to jeszcze Mala od wczoraj pcha mi sie ciagle na zebra!! ojj na prawde nie mile uczucie..
Sorki ze nie nadrabiam ale nie mam na to silychcialam tylko o Lidlu napisac bo widzialam ze bylo cos o tym
iwonka1077, Gosha, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość