Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Najgorsze jak ludzie przynoszą pełno pluszakow
mój syn to się może jednym zainteresował lub dwoma. Zostawilam kilka ladniejszych a resztę oddałam takiej rodzinie co ciuszki im oddałam za free. Ich dzieci miały trochę radości chociaż
Amy_, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA mi pasują te rzeczy co do Lidla rzucą
motyw przewodni...Miki...
kupię dwupak body białe z granatem, bluzeczkę białą i spodenki jeansowe. Ale myślę, że wezmę 68 albo 74. Na później będzie bo teraz za dużo tych ciuchów już mam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 18:27
-
Anka bo misia jest najłatwiej kupić. Niestety tak to już bywa. Ja tam zawsze dzwonię do nowej mamy i pytam co im potrzeba i wtedy kupuję. Oczywiście niektóre nie wiedzą albo mówią, że nic no to się wtedy albo jakiś ciuszek kupuje albo maskotkę. Z ciuszkami miałam zawsze problem, bo jako osoba bezdzietna nie wiedziałam na jaki wiek jaki rozmiar kupować. Brałam większe na zaś
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny
czy można do Was jeszcze dołączyć?? mam na imię Ola i też mam termin na kwiecień, spodziewam się córeczki
podczytuję Was od jakiegoś czasu i widzę, że z Wami to można o wszystkim pogadać.
KasiaKwiatek, Fasia, Gosha, Ewelcia, weronika86, Angela89, Lali, Justinka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylysinka no jasne, dołączaj. Zawsze witamy z otwartymi ramionami
u nas to nawet więcej niż o wszystkim można pogadać
. Ale jak czytałaś to pewnie już wiesz...poważnie i nudno to tu nie jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 18:39
lysinka lubi tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Najgorsze jak ludzie przynoszą pełno pluszakow
mój syn to się może jednym zainteresował lub dwoma. Zostawilam kilka ladniejszych a resztę oddałam takiej rodzinie co ciuszki im oddałam za free. Ich dzieci miały trochę radości chociaż
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A wiecie co... Kupiłam dzisiaj pieluchy, nie wiem czy dobrze zrobiłam ale wzielam 2-ki. Waga to 3-6 kg, a te jedynki to do 4 kg były... I tak sobie jakos pomyslałam ze te na pewno beda pasować, ale teraz nie wiem. Nie maja tej dziurki na pępek ale kurczę... Przeciez tez mozna ja wyciąć, nie jest chyba musowa, co? Te małe mogą byc za małe... Tak jakoś mi sie wydawało
weronika86 lubi tę wiadomość