Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela89 wrote:A ja się pochwalę co do mnie ostatnio przyszło
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/47fb211fae55.jpg
Babcia chciała mi coś kupić na imieniny więc stwierdziłam że nic dla siebie nie chce więc zakupiłam toZastanawiałam się nad bright starts który oglądałam w sklepie kosztował 300 zł ale zmówiłam ten ze zdjęcia wykonaniem się nie różni grubością ani wysokością boków - no ale ceną tak
Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gosha wrote:ANGELA piękne, ale nu nu nu!!! Tak nie robimy! Jak prezent miał byc dla Ciebie to trzeba było korzystać
-
nick nieaktualnyGosha wrote:ANGELA piękne, ale nu nu nu!!! Tak nie robimy! Jak prezent miał byc dla Ciebie to trzeba było korzystać
Kochana ja imienin nie uznajeZa to babcia tak więc stwierdziłam że dla małej coś kupię .
Co do maty to super bo jak się rozłoży jest duża bo 110 na 100Więc później posłuży jako plac zabaw
No i można różnie boki otwierać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 19:12
Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Noooo...
ja tv to bardzo sporadycznie oglądam. Przeważnie wieczorem wiadomości i czasem film jakiś
Masakra temat, ja wczoraj słyszałam w tv o kobiecie która miała termin porodu i miała usg i lekarz nic nie stwierdził, kobieta kilka dni później poszła do szpitala a tam okazało się że dziecko nie żyje od kilkunastu dni mało tego kazali jej rodzić naturalnie. -
WERKA dziękuje !! :* Chyba będę się musiała przeprosić z grejfrutami. Może chociaż na te moje hemoroidy pomogą.. JA ogólnie poza pomarańczami nie jem innych owoców. Warzyw jem baaardzo mało. Zresztą już o tym pisałam. Także jakoś będę musiała go przełknąć
Żałuję tylko, że nie mam sokowirówki ani wyciskarki do cytrusów, bo jedyne co mogę zrobić to zmiksować te owoce..
Ja póki co mam tylko paczkę pieluszek z Dady 1. Tak zeby do szpitala były. Chciałam kupić tą większą pakę 2 ale nie wiem czy małego nie uczulą więc szkoda kasę wydawać. Koło szpitala mamy tesco więc jak braknie czy coś to mąż może podrzucić w każdej chwili.
Ja mam laktator ręczny. Był w paczce z Anglii, razem z 4 nowymi butelkami Tommee Tippee więc to mi styknie na początekOgólnie zrobiłabym jak Gosha - kupiła jesli zajdzie taka potrzeba. Po co już teraz wydawać na to nie małą kasę skoro nie wiemy czy będzie to potrzebne? Rozsądne podejście
Gosha lubi tę wiadomość
-
A dziewczyny mnie się wydaje ,że te podkłady (podpaski)bella mama i w ogóle inne są cienkie ;/ nie widziałam ich na żywo tylko na necie jest na blogu fajny opis i są zdjęcia i normalnie jestem ciekawa jak ma to wchłonąc ta nasza wydzieline jeśli bedzie jej duzo . To lepiej chyba zaopatrzyć się w jedno opakowanie po prostu zwykłych grubych dużych podpasek.Trochę się obawiam jak to będzie,przeraża mnie to
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Angela mojej przyjaciółki bratowa dwa razy musiała rodzic naturalnie jak jej córki w 8/9 miesiącu zmarły
Ja słyszałam że w takich przypadkach rodzi się sn, z jednej strony jest to nie ludzkie z drugiej strony kobieta szybciej "może dojść do siebie" ;/