Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nio dokładnie Fasia ja mam problem z przewijakiem bo jestem niska i nie wiem czy jak postawię na łóżeczku to czy nie będę stawac na palcach przypadkiem a wtedy to on zupełnie bez sensu,muszę luknac jaka wysokość mają komody z przewijakiem może ale to poznie bo na kom mi się nie chce
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoja mama do mnie dzis mowi kup sobie podpaski największe always i watę w szoku bylam wate! Mowi ze podpaska always i wata i bedzie ok
haha stare metody kobiet z lat dawnych ,ja tak zrobię jak mi mówi
spróbuje .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 19:40
-
nick nieaktualny
-
W czasach kiedy podkłady poporodowe są ogólnodostępne używać waty? Po co? Przecież to nie wygodne. Po porodzie będziemy obolałe, zmęczone i trzeba się będzie Dzidziolem zajmować to po co sobie komplikować życie watą? :>
Angela89, weronika86, Gosha, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelcia wrote:Totalnie mi odjebało - oglądam wózki dla czworaczków
a teraz jeszcze przeczytałam o tej kobiecie co wstawiłyście linka i się podłamałam
Dla czworaczków - jakąś niespodziankę Nam szykujesz?
Nas to nie dotyczy i nie bedzie dotyczyło więc głowa do góry jednym uchem wpuszczamy i drugim wypuszczamyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 19:51
-
krysti ida ma racje always sie nie nadaja..a co do way przeciez to sie bedzie mieszac z krwi, przylepiac sie wszedzie! kiedys jak nie bylo specjalnych to ok ale teraz troche....dziwne ...strasznie niehigieniczne mi sie wydaje.
fasia ja grejfruta zmiksowanego bym nie wcisnela...mama wlasnie taka reczna do cytrysow, zwykla, plastikowa za grosze. albo przekroj na 4 czesci i wydus recznieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 19:52
Angela89, Fasia lubią tę wiadomość
-
wiecie co ja tez patrzyłam na wiadomości i po prostu mnie zatkalo bo to ok 20 km odemnie jak można zamknąć dzieci w sloik?https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*]