Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie słucham i nie czytam o takich rzeczach. Odcinam się totalnie. Za długo później to zostaje w mojej głowie ..
WERKA no to chyba będę musiała sobie kupić takie proste cuś albo wyciskać ręcznieDziękuję raz jeszcze
P.S.
Za gUpka się oczywiście nie obraziłamja nie z tych
-
Ida wrote:To są takie?
Angela wypluj! Już słyszałam historie że miała być dwójka a urodziło się trojeweronika86, Ida lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Ja nie słucham i nie czytam o takich rzeczach. Odcinam się totalnie. Za długo później to zostaje w mojej głowie ..
WERKA no to chyba będę musiała sobie kupić takie proste cuś albo wyciskać ręcznieDziękuję raz jeszcze
P.S.
Za gUpka się oczywiście nie obraziłamja nie z tych
ja wcisnelam calego melona i dopiero zaczelo mi burczec w brzuszku..maz golil mi bobra a ja jadlam melona dobre co?
musze wziac kapiel, ogolic odnoza bo mamy wolna chate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! stachu spi u kolegiFasia, KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelcia wrote:Też się nad tym zastanawiałam dlatego wpisała w google i okazuje się że są - spacerowe tylko ale są. Za to trojacze są też głębokie
Angela wypluj! Już słyszałam historie że miała być dwójka a urodziło się troje
Hihihi nie wypluje hihihi. Noo dobraa wypluje. Ja też słyszałam że jedno się schowało tak że nie było go widać - taka niespodzianka -
nick nieaktualnyweronika86 wrote:ewelcia podasz angele do sadu w razie co za wykrakanie
Aleee ty miłanoo co za menda :* I jeszcze niech poda mnie o alimenty dla tego trzeciego dzieciaczka co ?
Idz lepiej golić bobra !
I niech Twój pies mi się już po nocach nie śni !Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 20:00
Ewelcia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:WERONIKA serio golił Ci bobra?! ja bym mojemu nawet nóg nie pozwoliła ogolić, bo bym się bała, że mnie pozacina, a co dopiero bobra ?! Wariatka !!
Ej nie wierzysz w męża? Ja myślę że mojemu dała bym ogolić łono może tam dalej gorzej ale przecież goli buzie więc myślę że dał by radeweronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny