Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyO ja też pamiętam, że siku pod prysznicem i to strumień na pipkę bezpośrednio żeby nie szczypało
kupa też cyrtolenia było ale w domu. Ja w obcych miejscach nie umiem
lysinka śliczne imię dla córci. Zrób sobie suwaczek będziemy wiedzieć który tydzień jesteśGosha, lysinka, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Boże dziewczyny zabierzcie ode mnie słodycze - właśnie pochłonęłam drugiego 7daysa i teraz zajadam prince polo..
O! Przypomniałaś mi, że kupiłam wczoraj 3 prince polodzięki Ci
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Mi jeszcze zostały 2
i jeszcze zastanawiam się czy nie wciągnąć maltesers-y
a ja mam jeszcze moją ulubioną ostatnio czekoladę Milka Toffe Whole Nuts
tą wielką, calutką dla mnie
omnomnomnom!
A dupa rośnie -
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:Fasiula trzeba ją pierw mieć
Mam! W końcu mam! Wszyscy mi ostatnio mówią, że w końcu mam tyłek a nie jakiegoś chudego przeszczepaAnka1501, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
IDA w chwili obecnej nie wkurza mnie to, bo w końcu nabrałam masy i wyglądam normalnie. Natomiast przed ciążą - owszem. Bardzo mnie to irytowało. Nikt nie wie czy z własnego wyboru jestem taka szczupła czy może odkąd pamiętam walczę ze swoją niedowagą. Grubej osobie nie mówi sie prosto w twarz "Rany ale ty gruba jesteś", a mi co chwilę ktoś tak mówił. Ja nie lubię swojej szczupłości. Za chudą czy anorektyczną nigdy się nie uważałam tylko za szczupłą ale inni postrzegali mnie inaczej.
Nie wiem jak będzie po ciąży. Chociaż znając moje ciało pewnie wrócę do wagi sprzed ... Chciałabym żeby mi zostało kilka kg ...
Wiem, że pewnie nikt nie mówi tego żeby mi dogryźć tylko z tego co się tłumaczą to twierdzą, ze to z zazdrości. Ja to jednak inaczej odbierałam ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 20:48
-
Gosha ja mam tak w nocy - nie potrafię sobie miejsca znaleźć
Marzy mi się żeby się na brzuchu położyć !! A tu se ne da ..
Anka każdy chce to czego nie maja bym chciała ważyć tak z 7kg więcej niż przed ciążą, a pewnie nie będzie mi dane przy takiej wadze zostać ... Chociaz może po ciąży przemiana trochę siądzie?
-
IDA no i właśnie o to chodzi - większość społeczeństwa chce być szczupła i nie jest w stanie zrozumieć, że ktoś może mieć problem z tyciem. Ja mogę jeść wszystko w ogromnych ilościach, a moja waga ani rusz ... Po poronieniu w 2013 roku jak schudłam w tydzień 4kg tak dopiero teraz w ciąży zaczęłam przybierać na wadze. Moja endo była na mnie zła, bo mówiła, że waga może mieć kluczowe znaczenie w moich staraniach ale co ja mogłam na to poradzić jak wpierdzielałam, a na wadze ani pół kg w górę? Tak to czasem bywa, że się chce a nie można