Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka1501 wrote:Moja koleżanka zawsze miała figurę patyczaka a po ciąży 25kg jej zostało i juz tak ma tylko, że ona 36kg przybrala
Dużo, bardzo dużo ... Ja póki co mam 11kg na plusie. Celowałam, że dobiję max do 15kg czyli do wagi 60kg. Takie też miałam prognozy jak sobie sprawdzałam kalkulator sugerowanej wagi w ciążyZobaczymy na ilu zaprzestanę. Apetyt mam więc może i te 60kg przekroczę.
Moja Mama była szczupła całe życie więc chyba mam to po Niej. Co prawda w ciąży np ze mną przytyła jakieś 25kg ale jak widać u mnie się nie sprawdza -
Fasia wrote:WERONIKA serio golił Ci bobra?! ja bym mojemu nawet nóg nie pozwoliła ogolić, bo bym się bała, że mnie pozacina, a co dopiero bobra ?! Wariatka !!
to ja sie sama zacinam
angela a to tobie sie snil moj brutalek? alimenty tez moga byc
hahaha
fasia to masz tak jak moj maz..on zawsze baardzo szczuply tylko ze on ma celiakie i to od tego..jelita nie wchlaniaja wszystkiego co zje...
amy sie wkurwi na te kupeczekam na cieta riposte
-
FASIA ja przed pierwsza ciaza moze super chudzinka nie byłam, ale zawsze 55 kg jadłam co chciałam, wieczór paczka chipsów i zgrzewka piwka nie raz pękała
mogłam zjeść 15 pierogów na obiad... Waga stała w miejscu. W ciazy przytyłam 20 kg i mimo ze szybko po porodzie zrzuciłam większość nadbagażu, ciało i organizm sie zmienił. Cały czas muszę uważać na to co jem, ćwiczę, waga 65-69... Inna przemiana materii inna budowa ciała... Dodam ze zgubiłam te 20 kg gdzieś w 5 miesięcy, a potem nabierałam pomalutku, nie wiem kiedy tak przytyłam
-
Fasia wrote:Dużo, bardzo dużo ... Ja póki co mam 11kg na plusie. Celowałam, że dobiję max do 15kg czyli do wagi 60kg. Takie też miałam prognozy jak sobie sprawdzałam kalkulator sugerowanej wagi w ciąży
Zobaczymy na ilu zaprzestanę. Apetyt mam więc może i te 60kg przekroczę.
Moja Mama była szczupła całe życie więc chyba mam to po Niej. Co prawda w ciąży np ze mną przytyła jakieś 25kg ale jak widać u mnie się nie sprawdzaGosha lubi tę wiadomość
-
Gosha wrote:FASIA ja przed pierwsza ciaza moze super chudzinka nie byłam, ale zawsze 55 kg jadłam co chciałam, wieczór paczka chipsów i zgrzewka piwka nie raz pękała
mogłam zjeść 15 pierogów na obiad... Waga stała w miejscu. W ciazy przytyłam 20 kg i mimo ze szybko po porodzie zrzuciłam większość nadbagażu, ciało i organizm sie zmienił. Cały czas muszę uważać na to co jem, ćwiczę, waga 65-69... Inna przemiana materii inna budowa ciała... Dodam ze zgubiłam te 20 kg gdzieś w 5 miesięcy, a potem nabierałam pomalutku, nie wiem kiedy tak przytyłam
ale szczerze zazdroszcze
chociaz widac nie jest dobrze byc ani za chuda ani za gruba bo obie mamy te same problemy z miesiaczkami...mam nadzieje,ze po proodzie to sie unormuje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:fasia on od zawsze mi goli
to ja sie sama zacinam
angela a to tobie sie snil moj brutalek? alimenty tez moga byc
hahaha
A no śnił pisałam ranoUmkło ci
Śniło mi się że kopulował się z moja EmiWięc ja Cię o alimenty będę ścigała
-
Fasia wrote:Gosha ja mam tak w nocy - nie potrafię sobie miejsca znaleźć
Marzy mi się żeby się na brzuchu położyć !! A tu se ne da ..
Anka każdy chce to czego nie maja bym chciała ważyć tak z 7kg więcej niż przed ciążą, a pewnie nie będzie mi dane przy takiej wadze zostać ... Chociaz może po ciąży przemiana trochę siądzie?
Fasia lubi tę wiadomość
-
WERKA przecież Amy to oaza spokoju więc luzik, wkurzyć się nie wkurzy
a nie odzywa się pewnie dlatego, że nad tą ripostą tak długo się zastanawia
Mój mężu też szczuplutki, bo też ma problemy, że tak powiem żołądkowe
GOSHA no i właśnie się zastanawiam czy po ciąży to wszystko się nie zmieni. Przyznam, że zawsze chciałam mieć dziecko, bo łączyłam to z lepszym przybieraniem na wadze zaraz poNo nic, zobaczymy jak to będzie w moim przypadku
Gosha, Angela89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:A no śnił pisałam rano
Umkło ci
Śniło mi się że kopulował się z moja EmiWięc ja Cię o alimenty będę ścigała
tylko nie pamietam czy to ty napisalas czy ewelcia
..alimenty bedzie placic jak cos
hahaha ale z mojego psa sliczne szczeniaki by byly...suni nie mozemy rozmnazac bo to irish red nose pitbull i jest zbanowany w uk...dano nam ja ze schroniska ale trzeba spelniac warunki, nie wolno rozmnazac i trzeba pilnowac i socjalizowac psiaka...mala jest wysterilizowana
a brutal i tak dymie na sucho ja
-
WERKA ja w ciążę startowałam od wagi 45kg
teraz mam 56kg. Zobaczymy na ilu poprzestanę
Oj obyś miała rację, że problemy z miesiączką się skończą ... rany ile ja bym za to dała !
IWONKA może zostanąoby!
ANGELA no jaki brzucholek fajny)
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:WERKA ja w ciążę startowałam od wagi 45kg
teraz mam 56kg. Zobaczymy na ilu poprzestanę
Oj obyś miała rację, że problemy z miesiączką się skończą ... rany ile ja bym za to dała !
IWONKA może zostanąoby!
ANGELA no jaki brzucholek fajny)
teraz wiem ze w razie co to metformin, bez glutenu i zdrowe zarcie..i poprawa w ciagu tygodnia widoczna bardzo...no i w razie braku miesiaczki progesteron bynajmniej raz na 50 dni...najdluzsza przerwe w miesiaczkach mialam cykl 480 dni..i ciagnal by sie nadal jakby nie progesteron..