Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
angela nie koniecznie...slabo sie zrzuca jak sie cycem nie karmi to na pewno bo mi zostalo bo nie karmilam piersia pierwszego..znaczy karmilam ale marne 3tyg tylko...mi tez zaczelo leciec do gory ja sie rozchwialy hormonyAngela89 wrote:Ja dlatego liczę że schudnę trochę po ciąży, jakbym pokazała Wam foty z czasów liceum to byście zobaczyły że byłam patykiem, wszystko zaczeło się jak zaczęłam się faszerować antykoncepcją która miałam nie dobraną;/ plus śmieciowe żarcie.
Tylko wiem że po CC dłużej się to wszystko gubi
fasia ja po anty tez mialam miesiaczki ale to nie sa prawdziwe- z odstawienia jedynie...ja nawet pierwsza w zyciu miala wywolywan w wieku 16 lat dopiero a od 12 roku zycia wygladalam bardzo dojrzale jak na swoj wiek...ja czulam sie tragicznie...ale zdiagnozowano u mnie kilka rzeczy wiec wiem w razie wu jak z tym walczyc..dlatego moj mi powiedzial ze jesli tak dobrze sie czuje w ciazy to bedziemy jechac do bolu z dzieciaczkami
hahhaha jesli nie dam rady ustabilizowac hormonow po ciazy ani zajsc w kolejna ciaze, bede musiala cos wykombinowac..rozwazam nawet sterylizacje
-
krysti na czuja to mozna z pcos tak jak u mnie ale u osoby z pelna plodnoscia NA CZUJA moze sie skonczyc 10tka dzieci..wole juz meczyc sie po antykoncepcji niz biedowac z 10tka dzieciKrysti wrote:No po nie odpowiednie dobranej antykoncepcji pupa uda rosną koleżankę moją tak wywaliło ze szook ! Przestała mowie na jakiego huja ci antykoncepcja potem cieżko zajść w ciąze . Odstawiła biedna i miała problem z zajściem ze trzy lata próbowali i nic . Ja nigdy nie stosowałam antykoncepcji i nie bede nigdy stosować wole kalendarzyk i na czuja zwanego

Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:No po nie odpowiednie dobranej antykoncepcji pupa uda rosną koleżankę moją tak wywaliło ze szook ! Przestała mowie na jakiego huja ci antykoncepcja potem cieżko zajść w ciąze . Odstawiła biedna i miała problem z zajściem ze trzy lata próbowali i nic . Ja nigdy nie stosowałam antykoncepcji i nie bede nigdy stosować wole kalendarzyk i na czuja zwanego

No ja odstawiłam, pół roku odczekałam i udało się za pierwszym razem, więc to nie do końca jest wyznacznikiem. Ja jeszcze nie zastanawiałam się nad tym jaka metodę wybierzemy. Bo jak odczekiwałam to sprawdzałam kalendarzyk no i wysiadka przed przystankiem,i się sprawdzało ale gdyby się nie sprawdziło nie było by płaczu. -
nick nieaktualnyJa powiem ci ze u mnie kalendarzyk się sprawdził najlepiejweronika86 wrote:krysti na czuja to mozna z pcos tak jak u mnie ale u osoby z pelna plodnoscia NA CZUJA moze sie skonczyc 10tka dzieci..wole juz meczyc sie po antykoncepcji niz biedowac z 10tka dzieci

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAndżela przy dziecku schudnieszAngela89 wrote:No ja odstawiłam, pół roku odczekałam i udało się za pierwszym razem, więc to nie do końca jest wyznacznikiem. Ja jeszcze nie zastanawiałam się nad tym jaka metodę wybierzemy. Bo jak odczekiwałam to sprawdzałam kalendarzyk no i wysiadka przed przystankiem,i się sprawdzało ale gdyby się nie sprawdziło nie było by płaczu.
koło malucha zaczniemy biegać to schudniemy i zrzucimy to co przybyło także luz lepiej przytyć niz miec anemię w ciazy a po ciazy karmieniem piersi się gubi także luzik
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoja koleżanka miała anemię w ciazy urodziła córkę i karmiła ją piersią jezu kochany jak ona schudła masakra ! Az jej kości odstawały cizes teraz niewiem jak wyglada ale chyba nadal tak samo bardzo chuda jest dziewczyna nie do poznania smutne az:(
-
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:Ja miałam cc i karmilam piersią i po 2 msc wazylam tyle co przed ciążą także zależy od organizmu chyba

Oooo to miód dla mych uszów
Ja mam nadzieje że tak u mnie będzie. Plus nieprzespane noce to na pewno coś zgubie
Krysti, iwonka1077 lubią tę wiadomość
pokaże co żem wymyśliła