Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Ja dlatego liczę że schudnę trochę po ciąży, jakbym pokazała Wam foty z czasów liceum to byście zobaczyły że byłam patykiem, wszystko zaczeło się jak zaczęłam się faszerować antykoncepcją która miałam nie dobraną;/ plus śmieciowe żarcie.
Tylko wiem że po CC dłużej się to wszystko gubi
fasia ja po anty tez mialam miesiaczki ale to nie sa prawdziwe- z odstawienia jedynie...ja nawet pierwsza w zyciu miala wywolywan w wieku 16 lat dopiero a od 12 roku zycia wygladalam bardzo dojrzale jak na swoj wiek...ja czulam sie tragicznie...ale zdiagnozowano u mnie kilka rzeczy wiec wiem w razie wu jak z tym walczyc..dlatego moj mi powiedzial ze jesli tak dobrze sie czuje w ciazy to bedziemy jechac do bolu z dzieciaczkamihahhaha jesli nie dam rady ustabilizowac hormonow po ciazy ani zajsc w kolejna ciaze, bede musiala cos wykombinowac..rozwazam nawet sterylizacje
-
Krysti wrote:No po nie odpowiednie dobranej antykoncepcji pupa uda rosną koleżankę moją tak wywaliło ze szook ! Przestała mowie na jakiego huja ci antykoncepcja potem cieżko zajść w ciąze . Odstawiła biedna i miała problem z zajściem ze trzy lata próbowali i nic . Ja nigdy nie stosowałam antykoncepcji i nie bede nigdy stosować wole kalendarzyk i na czuja zwanego
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:No po nie odpowiednie dobranej antykoncepcji pupa uda rosną koleżankę moją tak wywaliło ze szook ! Przestała mowie na jakiego huja ci antykoncepcja potem cieżko zajść w ciąze . Odstawiła biedna i miała problem z zajściem ze trzy lata próbowali i nic . Ja nigdy nie stosowałam antykoncepcji i nie bede nigdy stosować wole kalendarzyk i na czuja zwanego
No ja odstawiłam, pół roku odczekałam i udało się za pierwszym razem, więc to nie do końca jest wyznacznikiem. Ja jeszcze nie zastanawiałam się nad tym jaka metodę wybierzemy. Bo jak odczekiwałam to sprawdzałam kalendarzyk no i wysiadka przed przystankiem,i się sprawdzało ale gdyby się nie sprawdziło nie było by płaczu. -
nick nieaktualnyweronika86 wrote:krysti na czuja to mozna z pcos tak jak u mnie ale u osoby z pelna plodnoscia NA CZUJA moze sie skonczyc 10tka dzieci..wole juz meczyc sie po antykoncepcji niz biedowac z 10tka dzieci
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:No ja odstawiłam, pół roku odczekałam i udało się za pierwszym razem, więc to nie do końca jest wyznacznikiem. Ja jeszcze nie zastanawiałam się nad tym jaka metodę wybierzemy. Bo jak odczekiwałam to sprawdzałam kalendarzyk no i wysiadka przed przystankiem,i się sprawdzało ale gdyby się nie sprawdziło nie było by płaczu.
koło malucha zaczniemy biegać to schudniemy i zrzucimy to co przybyło także luz lepiej przytyć niz miec anemię w ciazy a po ciazy karmieniem piersi się gubi także luzik
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoja koleżanka miała anemię w ciazy urodziła córkę i karmiła ją piersią jezu kochany jak ona schudła masakra ! Az jej kości odstawały cizes teraz niewiem jak wyglada ale chyba nadal tak samo bardzo chuda jest dziewczyna nie do poznania smutne az:(
-
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:Ja miałam cc i karmilam piersią i po 2 msc wazylam tyle co przed ciążą także zależy od organizmu chyba
Oooo to miód dla mych uszówJa mam nadzieje że tak u mnie będzie. Plus nieprzespane noce to na pewno coś zgubie
Krysti, iwonka1077 lubią tę wiadomość