Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
iwonka1077 wrote:Anka ja też tyle przytylam
Bo tak na prawdę to organizm szybko gubi zapasy po ciąży tylko trzeba dać mu szansę. Trzy miesiące po porodzie wazylam mniej niż przed ciążą, potem dalej chudlam ale juz nie tak szybkoiwonka1077, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMąż mnie pociesza że to jest jedyny okres w moim życiu że mogę objadać się słodyczami bez ograniczeń i nie będzie na mnie dziwnie patrzeć - więc korzystam
Dlatego wyjęłam własnie sernik cytrynowy z piekarnika no ale muszę go zostawić bo jutro goście przychodzą
weronika86, Krysti, Ida lubią tę wiadomość
-
Anka ja później to już zaczynałam tyc powoli ale w sumie na to akurat nie narzekalam hehe
No moja też czasami ze mną też cwiczyla ale bardziej się śmiałaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 21:45
-
nick nieaktualnyheh pamietam jak po pierwszej ciąży ćwiczyłam z chodakowska i tak ją wyzywałam...ona gada "super ci idzie, jeszcze tylko 3 razy" a ja "spier....." i miałam wrazenie ze w ciągu jednych ćwiczeń schudłam 5 kg
no ale również potwierdzam, karmienie piersią najlepszy sposób, a jadłam na prawde duuuuzoiwonka1077, Krysti, weronika86, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jejku jakie macie straszne tematy, tylko tycie i waga! Dałybyście spokój
Ją się napadła i teraz mnie dziecko terroryzuje od środka, powinnam się iść myć, ale weny nie mam w:-)iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Jejku jakie macie straszne tematy, tylko tycie i waga! Dałybyście spokój
Ją się napadła i teraz mnie dziecko terroryzuje od środka, powinnam się iść myć, ale weny nie mam w:-)
Po co myć ? Ja nie rozumiem jak wy tak możecie marnować wodęRaaaz na rok
Więc najbliższa okazja po porodzie w szpitalu - to oszczędność
sylvia007, Fasia, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny