Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
iwonka1077 wrote:hmmm u nas juz pewnie bys insuline dostala ale tam widać inacej lecza, i badz tu madrym nie????
a potem lekarze się dziwia że my na doktor google siedzimy... -
Gosha wrote:Mi sie zdarzają skoki ale po 130-150 max i to najcześciej po śniadaniu. W PL tez zależy od lekarza, bo niektórzy powyżej 125 juz wprowadzają np 2 jednostki insuliny... To wyczytałam na forum gdzieś. Jak i wszędzie co lekarz to opinia...
aby z dzieckiem było dobrze to w sumie najważniejsze -
Gosha oby tylko z dzieckiem było wszystko dobrze!
Rudzia fajnie, że już troszkę lepiej
Amy bidaku Ty! <przytula>
Przeglądałam właśnie gazetkę z lidla i w sumie całkiem fajne te rzeczy dla dzieciaków będąAmy_ lubi tę wiadomość
-
Mimka miałam Ci pisać o przypadku w mojej rodzinie ale widzę że Weronika też już przez to przechodziła. Dziecko mojej szwagierki miało za dużą głowę, ba komory mózgowe były za bardzo rozwinięte i lekarze diagnozowali wodogłowie jeszcze w brzuszku. Dziecko jak się urodziło, sprawdzali ciśnienie śródczaszkowe i co? Okazało się że po prostu taką głowę ma i już! Dużą, na prawdę dużą ma tą głowę, teraz może się wyrównało ale jak był malutki to dysproporcja była straszna. Póżniej gdzieś rodzice znaleźli zdjęcia swoje z dzieciństwa i okazało się że Oni tez mieli duże głowy, a te powiększone komory to po prostu taka uroda. Będzie dobrze, staraj się być dobrej myśli i nie płacz
Jeśli chodzi o Lidla to właśnie widziałam że od 5.02 będzie dużo dziecięcych rzeczy także mamuśki na zakupy
Ja byłam dzisiaj w SkipHop oglądać torby do wózka i są śliczne... ale nie kupiłam bo myślę że ciut za małe jak dla moich dwóch chłopcówI takim sposobe dalej nie mamy torby do wózka
iwonka1077, Fasia, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:właśnie sobie uświadomiłam, że nie mam dla Olka ani pół zabawki/grzechotki/gryzaczka
Ale z Ciebie wyrodna matkaspoko przybije 5 ja też nie kupiłam nic. Dostałam kilka grzechotek od koleżanki. Nie kupuje nic bo jestem pewna że jak zaczną się odwiedziny mała dostanie tego multum.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 18:16
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Amy luzik guzik, jak znajomi i rodzina zaczną wpadać w odwiedziny to będziesz mieć dość zabawek
ale może ktoś się wyłamie
iwonka1077, Fasia lubią tę wiadomość
-
Amy ja zamierzam powiedzieć ludziom, że jak mają ochotę coś kupić co właśnie pampersy albo chusteczki ale nie zabawki! Chociaż wiem, że tego też się nie ustrzegę
to najprościej kupić
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Amy_ wrote:patrzcie jakie śmieszne kocyki
http://allegro.pl/koc-kocyk-niemowlecy-cieply-sliczny-promocja-i4887413003.html
Oglądałam je ostatniociekawe jak wyglądają po rozłożeniu
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Właśnie
ha nie wiedziałam juz gdzie te zabawki upychac
Amy, rwa mnie ostatnio 5 dni trzymałachodzić nie mogłam i normalnie płakałam z bólu
no ja też dzisiaj tylko leżę, ledwo dochodzę do ubikacjitragedia, ostatnio w ciagu dnia rozchodziłam, ale jak w nocy mnie rozbolało to trzyma do tej pory. No ale nic nie zrobię