Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Wszystkim
ja już po śniadanku, aż dziwne, że się obudziłam tak wcześnie, bo w nocy nie mogłam spać - Tosia się tak wierciła i naciskała mi na żołądek, że aż niedobrze mi było.
Ja to mam dziwnie wpisany termin porodu, gin wpisał mi tydzień później niż wynikało to z początkowych USG (uzupełnił mi to po połówkowym, wg wymiarów jakie wtedy wychodziły), u mnie nie było możliwości ustalenia terminu na podstawie OM, bo ostatnią miałam na początku maja.
Malinka gratuluję 33 tygodnia
Jaga ja kupiłam bawełniane literki (przywiązywane do sznureczka jak girlanda) i zamierzam je po prostu wyprać, jak się zakurzą, w sumie inne mi się nie za bardzo podobały.
Gosha, czy słodkie mamy mogą jeść ksylitol?
Amy bardzo zgrabny brzuszekAmy_, Lali lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:Hej gratki rozpoczętych tygodni i sobie też pogratuluje a co
Nad literkami też się zastanawiam ale do córci ale nie wiem czy nie za duża już ma 3,5roku bo u nas w sypialni łóżeczko będzie tak stało ze nad nim nie powiesze jedynie jakoś na lozeczku bym mogła zaczepic w ramach maskotek czy coś ,co myślicie??????
mnie się pomysł z wieszaniem na łóżeczku literek bardziej podoba niż wieszanie na ścianie - właśnie z tego względu że nie chciałabym robić dziur w ścianie czy kleić dwustronna taśmą
Gratuluję równieżiwonka1077 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy_ wrote:a to pewnie! weź sobie tylko zabukuj ten termin żeby cię nei zepchnęło na koniec kolejki
A no właśniebo z kolei nie mam zamiaru rodzic znów 16 dni po terminie
wiec oficjalnie ogłaszam 15 kwietnia rodzę
Amy_, Agusiek89 lubią tę wiadomość