Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
KASIAB wrote:niech się uczą!
ja pamietam jak z mojego roku czesc studentow byla przy porodzie i kibicowali Wojtuś Wojtuś!! a poźniej część znaczna dziewczyn chciala robic dobre uczynki i adoptowac dzieci zamiast rodzic:) mnie na szczescie omineło oglądanie kogoś porodu na żywo!
ja bym tam chciała pooglądać na żywona szczęście jest jeszcze youtube więc sobie tej przyjemności nie odmawiam i co jakiś czas zapuszczam jakiś filmik
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
Amy_ wrote:ja bym tam chciała pooglądać na żywo
na szczęście jest jeszcze youtube więc sobie tej przyjemności nie odmawiam i co jakiś czas zapuszczam jakiś filmik
)
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Hej słoneczka
Was zostawić za chiny się nie nadrobi tego co produkujecie. Muszę chyba sobie jakiegoś lektora zapodać coby mi czytał co tu naprodukowałyście.
Wstałam , zaraz śniadanko i ogarnąć domek. Ale tak delikatnie bo strasznie często mam skurcze.Jutro mam gina i muszę mu o tym powiedzieć. Podejrzewam zakaz latania na miotle itp ale co zrobić. Wy tak nie obstawiajcie kiedy rodzić będziecie bo Was życie zaskoczy.
Mam pytanko odnośnie Imion z literek , filc odpada u mnie napewno, drewno cholernie chyba będzie zbierało kurz więc raczej zostają mi naklejki. Jak myślicie?
U mnie muszę kurze ścierać codziennie bo się strasznie kurzy. A chciałąbym Marcysiowi i Lilce powiesić nad łóżkami, zastanawiam się tylko czy z drewna czy naklejki. Poradźcie mi -
Anka1501 wrote:Kasia liczyć powinnaś ten co masz w karcie ciąży chyba, że Twój ginekolog stwierdził inaczej. A po terminie się nie idzie na porodowke ot tak. Jak nie zaczniesz rodzic to Ci Twój gin powie kiedy masz się zgłosić do szpitala
a ze pracuje caly czas to sie smieje ze zalezy od moich klientow kiedy bede miala czas:)
a co do mojej gin to nagle miala operacje i od 9.2. bede miala nową co by mi się nie nudziło przy jednej:) -
Anka1501 wrote:Kasia pewnie jeśli z pierwszego i drugiego usg termin był zbliżony to będą Ci liczyć z usg a jak nie to raczej z om. Ja bym zapytała, którego terminu mam się trzymać w razie W
ale jak w 19 tyg (wg usg) mialam robione usg to Dziecie miało wymiary na 20-21 tydz, czyli tak jak z om mniej wiecej...aaa zobaczymy:)
w pon znowu usg to zobaczymy jak rosnie i w ogole a ze mama rodzila i siostra przed terminem ok 1,5 tyg to ja tez chce:) -
Amy_ wrote:właśnie! za swoje rodzę! nikt mi nie dał ani złotówki
Ja bym nie dała złotówki za poród ani np za położna bo wg mnie to marnowanie pieniędzy ale ja to ja. Rozumiem, że ktoś się może bać i woli lepsze warunkiJaga, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Hej gratki rozpoczętych tygodni i sobie też pogratuluje a co
Nad literkami też się zastanawiam ale do córci ale nie wiem czy nie za duża już ma 3,5roku bo u nas w sypialni łóżeczko będzie tak stało ze nad nim nie powiesze jedynie jakoś na lozeczku bym mogła zaczepic w ramach maskotek czy coś ,co myślicie??????weronika86 lubi tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Ja bym nie dała złotówki za poród ani np za położna bo wg mnie to marnowanie pieniędzy ale ja to ja. Rozumiem, że ktoś się może bać i woli lepsze warunki
ja za poród też nie daję ani złotówki i nie daje położnejpłacę tylko za wizyty prywatne u lekarza
iwonka1077, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 08:45
lysinka, pudel22, MartaAlvi, Anka1501, liloe, iwonka1077, weronika86, CzaryMary, Krysti, misia83, Fasia, Ida, Eweliśka, Klaudia90, Angela89, KasiaKwiatek, Lali, Robotka1, Rudzia, Ewelcia, Bambi85, mantissa, Justinka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:ja za poród też nie daję ani złotówki i nie daje położnej
płacę tylko za wizyty prywatne u lekarza
Tak ale Ty masz ten szpital wypasiony to Tobie się nawet to opłacaja tak ogólnie piszę, że bym nie wydała paru tysięcy na poród, położna ani nawet na doule.
-
Anka1501 wrote:Tak ale Ty masz ten szpital wypasiony to Tobie się nawet to opłaca
ja tak ogólnie piszę, że bym nie wydała paru tysięcy na poród, położna ani nawet na doule.
no rozumiem też podzielam zdanie że nei wyobrażam sobie zabulić za pobyt nawet w tym szpitalu co rodzę 5 tys plus 800zł położnej, nawet jakbym srała pieniędzmiAnka1501 lubi tę wiadomość