Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
7 czerwca 2003 zaczela sie wlasnie w tym dniu pierwsza kwadra..aaaa w kwietniu zaczyna sie...uwaga uwaga...dopiero 26 kwietnia..za pozno bo mam na 8ego termin..obstawiam wiec pierwsza kwadre w marcu : rodze 27ego marca
aaaaaaaaaaaaaa wlasnie znalazlam ze 16 kwietnia 1986 roku wdzien moich urodzin tez w tym dniu zaczela sie dopiero pierwsza kwadra ksiezyca i tak urodzilam stasia..chooj stawiam na 27ego marca
a pelnia w kwietniu wypada 4egoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 08:17
Amy_, lysinka, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Witamy się w 33tc
i tylko 55 dni do porodu
Dla wszystkich chałeczka z białym serkiem a na osłodę waniliowe ptasie mleczko.
Amy_, Gosha, MartaAlvi, weronika86, Ida, lysinka, iwonka1077, Krysti, Fasia, Angela89, KasiaKwiatek, Bambi85, mantissa lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
weronika86 wrote:no wozilam...a mialo byc tylko do 1 stycznia...wystarczy..zadowolony nie jest ale mi ciezko juz tak jezdzic..w jedna strone to 10min i jestesmy ale jak on juz siedzi sobie w szkole to ja 30min zalegam w korkach..musi sie sam nauczyc i tyle bo juz niedlugo bede rodzic i co? mam sie martwic czy go jeszcze z bolami do szkoly zawiezc? czy bedzie kilka dni w domu siedzial? a ja bede sie martwic z malym dzieckiem jak poinformowac szkole rodze?nieee...konczy 12 latw czerwcu..wyglada na 15..da sobie rady
wiecie ze stas moj maly kochany synek ma juz stope rozmiar 39!!!! to ja mam 40a ciuchy juz nie kupuje mu w dzieciecym chociaz sa tam do 14 rokuz zycia bo jest za wysoki..musze kupywac eski w dziale meskim..ale mi chlop urosl
4.4. pełnia a kiedy masz termin?
patrzylam na lutowki..czyta sie to jak dobry fil sensacyjnyposypaly sie dziewczeta, dzieciatka zdrowe, mamy zadowolone..czyta sie super
a swoja droga ide sprawdzic kiedy pelnia i sprawdze w jakiej fazie ksiezyca rodzilam stasia...haha moze sie powtorzy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 08:16
-
Wyniki z holtera 18 lutego - tak jak wizyta u kardiologa
Tzn ja mam w doopie wystrój w szpitalu itp, w końcu będę tam tylko chwile. Wgl to bardziej chodziło mi o te przerażające zielone ohydne kafelki bo łóżka są nowe i takie nowoczesnea tam, marudzę Wam tak trochę
W sumie to dzisiaj jak sobie przypominam tą porodówkę to już jest lepiej, osowiłam się
Edit: ja z USG mam termin na 18 kwietnia - nówWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 08:18
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Amy_ wrote:pewnie pokaże im gdzie jest łechtaczka
ja pamietam jak z mojego roku czesc studentow byla przy porodzie i kibicowali Wojtuś Wojtuś!! a poźniej część znaczna dziewczyn chciala robic dobre uczynki i adoptowac dzieci zamiast rodzic:) mnie na szczescie omineło oglądanie kogoś porodu na żywo!Amy_ lubi tę wiadomość
-
MartaAlvi wrote:Wyniki z holtera 18 lutego - tak jak wizyta u kardiologa
Tzn ja mam w doopie wystrój w szpitalu itp, w końcu będę tam tylko chwile. Wgl to bardziej chodziło mi o te przerażające zielone ohydne kafelki bo łóżka są nowe i takie nowoczesnea tam, marudzę Wam tak trochę
W sumie to dzisiaj jak sobie przypominam tą porodówkę to już jest lepiej, osowiłam się
Edit: ja z USG mam termin na 18 kwietnia - nów
ja z usg mam 17.04. a z om 9.04. ale to chyba dla szpitala sie ten wczesniejszy bedzie liczył czy co? jak nie urodze 9.04. to czekac na 17 spokojnie? to ponad tydzienWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 08:20
MartaAlvi lubi tę wiadomość
-
dziewczyny ja juz zdecydowalam rodze 27ego marca! i bole zaczna sie o 6-8 rano..wpisze sobie to do pamietnika..obstawiam zaklady i porownam po fakcie
Amy_, Anka1501, lysinka, iwonka1077, Lali, CzaryMary, Krysti, Fasia, misia83, Eweliśka, Angela89, KasiaKwiatek, Bambi85, mantissa, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Żal mi było tylko dziewczyny obok
obie zaczęliśmy rodzic w tym samym czasie praktycznie
mi o 12 odeszły wody i o 15 urodziłam a ona dopiero urodziła następnego dnia rano
no właśnei dlatego też cenię sobei jakąś intymność. Jak teraz leżałam w szpitalu to była dziewczyna która rodziła raz w "zwyklym" szpitalu i zaczęła rodzić z dziewczyną obok i ona już była po, a tak jak się nasłuchała jej krzyków, jęków to cała akcja porodowa się zatrzymała i mowi że rodziła przez to dwa dni
Ale wiele osób to nie rusza, wszystko zależy od osoby. Ja nei wiem jakbym zareagowała. Myślę, że akurat miałabym to w dupie, ale tez nie jestem w stanie siebie w tym czasie przewidzieć