Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
7 czerwca 2003 zaczela sie wlasnie w tym dniu pierwsza kwadra..aaaa w kwietniu zaczyna sie...uwaga uwaga...dopiero 26 kwietnia..za pozno bo mam na 8ego termin..obstawiam wiec pierwsza kwadre w marcu : rodze 27ego marca

aaaaaaaaaaaaaa wlasnie znalazlam ze 16 kwietnia 1986 roku wdzien moich urodzin tez w tym dniu zaczela sie dopiero pierwsza kwadra ksiezyca i tak urodzilam stasia..chooj stawiam na 27ego marca

a pelnia w kwietniu wypada 4ego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 08:17
Amy_, lysinka, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Witamy się w 33tc
i tylko 55 dni do porodu 
Dla wszystkich chałeczka z białym serkiem a na osłodę waniliowe ptasie mleczko.
Amy_, Gosha, MartaAlvi, weronika86, Ida, lysinka, iwonka1077, Krysti, Fasia, Angela89, KasiaKwiatek, Bambi85, mantissa lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
4.4. a kiedy masz termin?weronika86 wrote:no wozilam...a mialo byc tylko do 1 stycznia...wystarczy..zadowolony nie jest ale mi ciezko juz tak jezdzic..w jedna strone to 10min i jestesmy ale jak on juz siedzi sobie w szkole to ja 30min zalegam w korkach..musi sie sam nauczyc i tyle bo juz niedlugo bede rodzic i co? mam sie martwic czy go jeszcze z bolami do szkoly zawiezc? czy bedzie kilka dni w domu siedzial? a ja bede sie martwic z malym dzieckiem jak poinformowac szkole rodze?nieee...konczy 12 latw czerwcu..wyglada na 15..da sobie rady

wiecie ze stas moj maly kochany synek ma juz stope rozmiar 39!!!! to ja mam 40
a ciuchy juz nie kupuje mu w dzieciecym chociaz sa tam do 14 rokuz zycia bo jest za wysoki..musze kupywac eski w dziale meskim..ale mi chlop urosl 
4.4. pełnia a kiedy masz termin?
patrzylam na lutowki..czyta sie to jak dobry fil sensacyjny
posypaly sie dziewczeta, dzieciatka zdrowe, mamy zadowolone..czyta sie super
a swoja droga ide sprawdzic kiedy pelnia i sprawdze w jakiej fazie ksiezyca rodzilam stasia...haha moze sie powtorzy 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 08:16
-
Wyniki z holtera 18 lutego - tak jak wizyta u kardiologa

Tzn ja mam w doopie wystrój w szpitalu itp, w końcu będę tam tylko chwile. Wgl to bardziej chodziło mi o te przerażające zielone ohydne kafelki bo łóżka są nowe i takie nowoczesne
a tam, marudzę Wam tak trochę 
W sumie to dzisiaj jak sobie przypominam tą porodówkę to już jest lepiej, osowiłam się
Edit: ja z USG mam termin na 18 kwietnia - nów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 08:18
Amy_ lubi tę wiadomość
-
niech się uczą!Amy_ wrote:pewnie pokaże im gdzie jest łechtaczka

ja pamietam jak z mojego roku czesc studentow byla przy porodzie i kibicowali Wojtuś Wojtuś!! a poźniej część znaczna dziewczyn chciala robic dobre uczynki i adoptowac dzieci zamiast rodzic:) mnie na szczescie omineło oglądanie kogoś porodu na żywo!
Amy_ lubi tę wiadomość
-
mamy prawo marudzic jestesmy w ciąży:)MartaAlvi wrote:Wyniki z holtera 18 lutego - tak jak wizyta u kardiologa

Tzn ja mam w doopie wystrój w szpitalu itp, w końcu będę tam tylko chwile. Wgl to bardziej chodziło mi o te przerażające zielone ohydne kafelki bo łóżka są nowe i takie nowoczesne
a tam, marudzę Wam tak trochę 
W sumie to dzisiaj jak sobie przypominam tą porodówkę to już jest lepiej, osowiłam się
Edit: ja z USG mam termin na 18 kwietnia - nów
ja z usg mam 17.04. a z om 9.04. ale to chyba dla szpitala sie ten wczesniejszy bedzie liczył czy co? jak nie urodze 9.04. to czekac na 17 spokojnie? to ponad tydzienWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 08:20
MartaAlvi lubi tę wiadomość
-
dziewczyny ja juz zdecydowalam rodze 27ego marca! i bole zaczna sie o 6-8 rano..wpisze sobie to do pamietnika..obstawiam zaklady i porownam po fakcie
Amy_, Anka1501, lysinka, iwonka1077, Lali, CzaryMary, Krysti, Fasia, misia83, Eweliśka, Angela89, KasiaKwiatek, Bambi85, mantissa, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Żal mi było tylko dziewczyny obok
obie zaczęliśmy rodzic w tym samym czasie praktycznie
mi o 12 odeszły wody i o 15 urodziłam a ona dopiero urodziła następnego dnia rano 
no właśnei dlatego też cenię sobei jakąś intymność. Jak teraz leżałam w szpitalu to była dziewczyna która rodziła raz w "zwyklym" szpitalu i zaczęła rodzić z dziewczyną obok i ona już była po, a tak jak się nasłuchała jej krzyków, jęków to cała akcja porodowa się zatrzymała i mowi że rodziła przez to dwa dni
Ale wiele osób to nie rusza, wszystko zależy od osoby. Ja nei wiem jakbym zareagowała. Myślę, że akurat miałabym to w dupie, ale tez nie jestem w stanie siebie w tym czasie przewidzieć