Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gosha wrote:Mi ta smutna rocznica wypada w terminie porodu... Przypadek..? Zbieg okoliczności..? Aniołek z góry bedzie czuwał nad wszystkim
-
weronika86 wrote:a u mnie 13stka nasza dopiero 12 maja
jak juz Saruska bedzie z nami
a co do wczorajszego tematu- walentynek- ja po tym jak moj siusiaka zapakowal w kokardke i wreczyl mi TULIPANA juz nie chce prezentow hahahah
bo cholera wie co by w tym roku wymyslil
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Matka, nie za dobrze Ci? Syna do szkoły wysłała i wyciągnęła spod łózka zachomikowane ciasteczka! Wstyd
nawet nie wiesz jaka ulge odczulam ze moze juz jezdzic sam..no cud malinka doslownie...i ile kasy oszczedzimy...za powrot ( bo juz wracal sam autobusem) placil 2.10f a dzienny bilet w dwie strony, 4 autobusy ( ma przesiadki) ro 2.35...i nie musze kwitnac 30min w korkach..mnostwo paliwa mi spalalo
no i czas! to najwazniejsze...
ma super polaczenia...autobus podjezdza pod sam dom..wiekszosc dzieci musi isc 20min do stacji autobusowej a on 0 7.35 ma spod domu...po przyjezdzie na stacje ma 4 minuty czekania i jedzie jego autobus do szkoly..ani nie musi lazic ani dlugo czekac
naet jakby sie spoznil na ktorys z autobusow to co 10min ma nastepne
CzaryMary, lysinka lubią tę wiadomość
-
Gosha wrote:Mi ta smutna rocznica wypada w terminie porodu... Przypadek..? Zbieg okoliczności..? Aniołek z góry bedzie czuwał nad wszystkim
U mnie termin z OM 22.04 a rocznica 24.04 także też bardzo podobnieAle.. nasze Aniołki czuwają nad swoim rodzeństwem także mamy dodatkowe wsparcie
Jade, trzymcie kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 09:25
CzaryMary, Gosha, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
A to moja kana pod nazwa EUROTUBO
Haha!!!
Pojemność 2 litry... Kurczę ja sie boje ze do jutra to tych siuskow moze byc wiecej i co mam wtedy zrobić? Biec po kolejna do labo? Moze nie bede wariowała dzisiaj z piciem
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/77f6a596c995.jpg
Dlaczego nie wolno brać żelaza i wiaramin dzień przed badaniami? Wiecie..? Bo mi tak za każdym razem lekarz mowi... Tylko nie wiem czy to sie tyczy tylko morfologii? -
Gosha wrote:A to moja kana pod nazwa EUROTUBO
Haha!!!
Pojemność 2 litry... Kurczę ja sie boje ze do jutra to tych siuskow moze byc wiecej i co mam wtedy zrobić? Biec po kolejna do labo? Moze nie bede wariowała dzisiaj z piciem
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/77f6a596c995.jpg
Dlaczego nie wolno brać żelaza i wiaramin dzień przed badaniami? Wiecie..? Bo mi tak za każdym razem lekarz mowi... Tylko nie wiem czy to sie tyczy tylko morfologii?moze dlatego zeby nie pojawily sie w moczu? jednak sztuczne witaminy w duzej ilosci przedostaja sie do moczu..zelazo wykrywane jest w moczu przy krwiomoczu moze dlatego?
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:nie zachomikowane bo kupilam przed chwilka
nawet nie wiesz jaka ulge odczulam ze moze juz jezdzic sam..no cud malinka doslownie...i ile kasy oszczedzimy...za powrot ( bo juz wracal sam autobusem) placil 2.10f a dzienny bilet w dwie strony, 4 autobusy ( ma przesiadki) ro 2.35...i nie musze kwitnac 30min w korkach..mnostwo paliwa mi spalalo
no i czas! to najwazniejsze...
ma super polaczenia...autobus podjezdza pod sam dom..wiekszosc dzieci musi isc 20min do stacji autobusowej a on 0 7.35 ma spod domu...po przyjezdzie na stacje ma 4 minuty czekania i jedzie jego autobus do szkoly..ani nie musi lazic ani dlugo czekac
naet jakby sie spoznil na ktorys z autobusow to co 10min ma nastepne
Wera wyobrażam sobie, że musi to być ulga niesamowitaMłody poza tym pewnie poczuł się już takim " dorosłym". Zaczął sam jeździć autobusem, zaraz będzie starszym bratem... no no no zmiany zachodzą w życiu tego Twojego młodego dzentelmena
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyczkawa męczy tego mojego syneczka cały czas
Ida - u mnie noc podobna. Z tym że bez mdłości. Wydaje mi się, że dodatkowo było to podyktowane wieczorna sprzeczką z małżem.
Wychodzę na miasto.
Nie piszcie dużo
MuaaaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 09:49
Ida lubi tę wiadomość
-
Bry
Gratuluję kolejnych tygodni
Amy Olkowy domek jest coraz bardziej ciążowy!słodki!
Dziś na śniadanie szef kuchni serwować uwaga dwie kromki chleba, ciutke masła i mini porcję mioducios!!
Werka synek rośnie, dorasta, fajnie takkiedy te nasze brzuszkowe pociechy takie urosna? Pewnie szybciej niż nam się wydaje
Gosha niezła butlaOby tylko wystarczyła!
Amy_ lubi tę wiadomość
-
W moczu wyszły leukocyty i coś jeszcze wiec wzięli próbkę na posiew, a wieczorem dostane coś na oczyszczenie dróg moczowych.
Morfologia dobra. Na posiew z pochwy czekam.
Leżę teraz pod ktg i usypia mnie bicie serca Julka
Mam fajna sasiadke w sali. Przywieźli ja wczoraj przed 23. Na pt ustalili termin cesarki. Przynajmniej mam z kim pogadaćacha, Ida ona również potwierdza, że po porodzie nakłaniaja do dokarmiania, bo dziecko szybciej przybierze na wadze i kobieta będzie mogła wyjść do domu. Jej znajoma która rodziła w październiku mówi to samo. Jak widać to nie tylko opinia mojej znajomej
na szczęście to tylko kilka dni
haneczka lubi tę wiadomość