Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja kupiłam elektryczny Aventu laktator,ogólnie w wyprawce dominuje Avent,smoczki,butelki,podgrzewacz,laktator...Moim marzeniem jest karmić piersią i mam nadzieję się to uda i będę wszystko robić aby tak było.
Ida lubi tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualnyIda wrote:No właśnie sama nie wiem co robić - kupować już teraz czy nie. Nie ma pojęcia czy będzie mi potrzebny, choć w dalszej perspektywie na pewno tak, bo zamierzam wyjść choćby do fryzjera. A jeśli się okaże, że laktację trzeba pobudzać, to co ja zrobię w tym szpitalu czy zaraz po wyjściu z niego? Bez rozeznania wyślę męża po jakikolwiek do apteki czy Smyka, gdzie wiadomo, że przepłacimy słono, a na przesyłkę z neta za długo będzie czekać...
Nie wiem sama...
Z tego co orientuje się że szpitale chyba mają swoje laktatory - czy nie ? U mojej mamy (mieszka we Francji) jest możliwość wypożyczenia dokupujesz tylko te części i koszta nie są wysoki ba nawet oni za to zwracają ;/ -
Z laktatorami jest jak z wszystkimi innymi rzeczami. Jeden podpasuje komuś a innym juz nie.wiem ile się trzeba nauczyć przy rocznym i takiego bym nie kupiła ale niektóre wolą ręczne laktatory bo od elektrycznych bolą je piersi (wytwarza większe ciśnienie czy cos)
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ida u nas w szpitalu jakby co też można wypożyczyć. W sklepie na dole. Jak byłam tu na założeniu szwu to była właśnie dziewczyna która potrzebowała laktatora i jej partner jeździł i szukał. To była niedziela i sklepik szpitalny był akurat nieczynny.
Ja swój miałam w paczce z Anglii. Gdyby nie to pewnie bym kupiła jakiś niedrogi ręczny. Tak na wszelkiIda lubi tę wiadomość
-
hej
Ja tez mam reczny medela po corce , nie powiem nie należy do wygodnych pewnie jak każdy laktator ręka boli od odciagania ale jak na wszelki wypadek to akurat, bo jak ktoś szybko musi wracać do pracy to raczej elektryczny bym wolala...Ida lubi tę wiadomość
-
joł
nie ma mnie bo mam gości z Wiednia i dom pełny:D czasem coś podczytam ale to wybiórczo:)
widziałam brzuch Amy:) rośniesz babonie da się ukryć
ja mam laktator od szwagierki jakiś stary canpola ręczny i na razie nie zastanawiam się nad innym, przy córce miałam szklany z pompeczką bo tylko ten dobrze ciągnął z moich mleczarni:D tzn dobrze i w miarę szybko:) inne były do dupy, więc nie szaleję, jakby co to zakupięz becikowego:P hehe
WERA miałam pisać Ty lepiej nie przyjmuj zakładów i nie obstawiaj dat porodów bo pamiętam że często robiłaś to na ovu:D odnośnie owulacji:P hihi zabawnie się to czytało:D jak owulacja spierdialała:D
lepiej urodzić w terminie:D
aaaa i gratki:D Stacho pewnie też zadowolony że sam może do szkoły jechaćdaj znać jak mu się podobała ta samodzielna wyprawa:D
a to mój ogórek w 32 tc:D
iwonka1077, misia83, Rudzia, Ida, lysinka, KasiaKwiatek, Eweliśka, Amy_, Klaudia90, Bambi85, mantissa, Justinka, Krysti, Dajana28, CzaryMary, liloe, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Iwonka w toku jak zawsze
teraz chwilowy przestój bo ja w szpitalu wiec mąż do mnie przyjeżdża po pracy. Ogólnie w ruch poszło zrzucanie sufitów. Dużo syfu przy tym. Roboty jeszcze w cholere
Wy też domek stawiacie prawda? -
Fasia wrote:Iwonka w toku jak zawsze
teraz chwilowy przestój bo ja w szpitalu wiec mąż do mnie przyjeżdża po pracy. Ogólnie w ruch poszło zrzucanie sufitów. Dużo syfu przy tym. Roboty jeszcze w cholere
Wy też domek stawiacie prawda?
wariant optymistyczny do tego welne kupic i karton gipsy na poddasze :)a pózniej to już poleci..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 11:21
-
nick nieaktualny