X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaszlam w Nowiu wiec teoretycznie 18kwietnia miałabym rodzic ;) musze to sobie zapisać :P

Ida lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida, ja sie cykam tej 5.03 :P Nie wiem czemu,ale sie cykam ;) Odstawi mi leki i poooojdzie ;p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 13:23

Krysti lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta ja nie liczę tygodni jak Belly tylko te realnie skończone także póki co jestem w 30tc. Wszędzie tak liczą. To za szybko na poród.. Jeszcze min. 6 tyg.. Boziu obym dala rade z Julkiem. Naprawdę nachodzą mnie myśli, że to już niedługo i się boje. Jest ułożony miednicowo. Kopie mnie strasznie mocno po szyjce, że aż mnie cała kluje. Wypina się co również sprawia ból. Jak wstaje to czuje mega napięcie i bolesność brzucha.. O rany. Jeszcze trochę..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 13:23

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Takie głupie pytanie - jaka jest szansa, że skoro Dzidu powstał w pełnię (wiem dokładnie), to i w pełnię wyjdzie? :D :P :D
    Obstawiam ze duza ;-)

Ida lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem! Tak jak powiedziałam, wsiedliśmy w tramwaj i woziliśmy się po mieście. Pokazywałam małemu Warszawę :) Podobało mu się :) Weszliśmy też do lumpka na małe zakupki. Syneczek oczywiście dostał co nieco :) Matka - kaszalot odpuściła sobie szukanie szmat dla siebie :)

Ida - żadnej analogii sie nie dopatruj. Młody opuści brzunio kiedy mu sie tylko będzie podobało. Mimo, że jeszcze nienarodzony to On dyktuje warunki w tym temacie :)

Ida lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Oj tam dziewczyny :P nic wam nie będzie ;)
    Aneczka a jak bylo u ciebie z poerwszym dzieckiem mialas cykora:)

• Ida Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    R

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 12:50

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Aneczka a jak bylo u ciebie z poerwszym dzieckiem mialas cykora:)

Ja wtedy wcale o tym nie myślałam, dopiero jak był 40 tydzień to już bardzo chciałam rodzic i ciągle szukałam oznak porodu. Urodziłam syna 16 dni po terminie, 4kg w ciągu trzech godzin sn bez znieczulenia :) wszystko się da :)

Krysti, hwesta, CzaryMary, Ida, lysinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Ja wtedy wcale o tym nie myślałam, dopiero jak był 40 tydzień to już bardzo chciałam rodzic i ciągle szukałam oznak porodu. Urodziłam syna 16 dni po terminie, 4kg w ciągu trzech godzin sn bez znieczulenia :) wszystko się da :)
    To szybko poszlo ci :) super .

Anka1501 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia, spokojnie, wszystko bedzie dobrze,naprawde. Jakos ja jestem spokojniejsza ostatnio... Pomimo tego ze utrzymuje mi sie bol brzucha itd w sumie objawy ciagle te same co mialam, ale jestem naprawde jakas spokojniejsza

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 13:34

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taka dziewczyna miala pesar zalozony i sciągli jej w 37 tyg juz i po terminie urodzila naturalnie chciala cesarke lekarz mówi do niej ze jest mloda i silna ze moze naturalnie rodzic i urodzila w 6 godzin :) odmówiono jej Cc

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia bedzie dobrze chyba ten szpital gorzej cię meczy jak bylas w domu .Jej bidulko szkoda mi ciebie

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę albumy do zdjęc kupic Ignasiowi <3

hwesta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie dzis mulilo w szpitalu bo tak bylo gorąco ze masakra kupilam wode z lodówy i mi lepiej się zrobilo ,cos zaczynam się czuc kiepsko w takich miejscach ze stresu czy ci moze bedę miala symptom bialego fartucha jak moja kumpela na widok lekarza w fartuchu mdlala !

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja pytam lekarki mojej czy Ignaś jest glową w dól !myslalam ze powie nie haha a tu wygibus glową w dol gotowy do wyjscia :) mojej kolezance kleszczami malego wyciagali! Cizes tu w Aberdeen rodzila normalnie się wystraszylam .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 13:44

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide po Albumy kupie pochwale się :) czekam na lozeczko czekam na wozek jak na zbawienie pańskie ,i aspirator do noska ma przyjsc i gruszka i nima nic :/ dentysta na 15 .

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 17:10

hwesta, Rudzia, lysinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy robila sobiw ktoras z Was rzeski metoda blink&go?? Bo sie zastanawiam... na metode zwyklego przedluzania 1;1 nie wyleze :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szybko napisze jak po wizycie i idę nadrabiać co naskrobalyscie.

Emil wypiety tylkiem na świat ale podobno na razie może ;P waży ok 1400 szyjka dluga i zamknięta, łożysko piękne wody też więc super. Teraz w walentynki idziemy na wesele więc moge zaszalec ;)

Teraz jadę di fryzjera walnac kolor :) no i pocztam co u was

Ida, Anka1501, hwesta, CzaryMary, Krysti, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wam powiem, że byłam dzisiaj na basenie i żałuję że tak dlugo zwlekałam. W wodzie czuje się bosko lekko :) nie chcialam chodzić bo u nas same baseny przy szkołach ktore popoludniami zapchane sa ludzmi do granic możliwości. Ale moi rodzice wpadli na pomysł, że 15min drogi od nas jest hotel ze SPA i basenem, jaccuzi i saunarium. Wejście na basen kosztuje 15zl za 90 minut. Byliśmy dzisiaj po 10 i łącznie ze mna i mężem były 4 osoby! :) co prawda basen nie jakiś wielki ale można popływać, woda w jaccuzi bosko ciepła a to wszystko przy muzyce relaksscyjnej i z widokiem na stary przypałacowy park przez ogromne panoramiczne okna! No poezja! Polecam poszukać takiego miejsca w okolicy :) jak się położyłam swobodnie na wodzie i rozluźniłam wszystkie mięśnie to myślałam, że umre ze szczęścia :) aż wychodząc z wody z każdym krokiem po schodach czułam że robię się ciężka.

Ida, Anka1501, Fasia, weronika86, shimmer_lip, lysinka, misia83, Krysti, Gosha lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
‹‹ 2471 2472 2473 2474 2475 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ