Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hwesta ja nie liczę tygodni jak Belly tylko te realnie skończone także póki co jestem w 30tc. Wszędzie tak liczą. To za szybko na poród.. Jeszcze min. 6 tyg.. Boziu obym dala rade z Julkiem. Naprawdę nachodzą mnie myśli, że to już niedługo i się boje. Jest ułożony miednicowo. Kopie mnie strasznie mocno po szyjce, że aż mnie cała kluje. Wypina się co również sprawia ból. Jak wstaje to czuje mega napięcie i bolesność brzucha.. O rany. Jeszcze trochę..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 13:23
-
nick nieaktualnyjestem! Tak jak powiedziałam, wsiedliśmy w tramwaj i woziliśmy się po mieście. Pokazywałam małemu Warszawę
Podobało mu się
Weszliśmy też do lumpka na małe zakupki. Syneczek oczywiście dostał co nieco
Matka - kaszalot odpuściła sobie szukanie szmat dla siebie
Ida - żadnej analogii sie nie dopatruj. Młody opuści brzunio kiedy mu sie tylko będzie podobało. Mimo, że jeszcze nienarodzony to On dyktuje warunki w tym temacieIda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Aneczka a jak bylo u ciebie z poerwszym dzieckiem mialas cykora:)
Ja wtedy wcale o tym nie myślałam, dopiero jak był 40 tydzień to już bardzo chciałam rodzic i ciągle szukałam oznak porodu. Urodziłam syna 16 dni po terminie, 4kg w ciągu trzech godzin sn bez znieczuleniawszystko się da
Krysti, hwesta, CzaryMary, Ida, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Ja wtedy wcale o tym nie myślałam, dopiero jak był 40 tydzień to już bardzo chciałam rodzic i ciągle szukałam oznak porodu. Urodziłam syna 16 dni po terminie, 4kg w ciągu trzech godzin sn bez znieczulenia
wszystko się da
super .
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia, spokojnie, wszystko bedzie dobrze,naprawde. Jakos ja jestem spokojniejsza ostatnio... Pomimo tego ze utrzymuje mi sie bol brzucha itd w sumie objawy ciagle te same co mialam, ale jestem naprawde jakas spokojniejsza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 13:34
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMnie dzis mulilo w szpitalu bo tak bylo gorąco ze masakra kupilam wode z lodówy i mi lepiej się zrobilo ,cos zaczynam się czuc kiepsko w takich miejscach ze stresu czy ci moze bedę miala symptom bialego fartucha jak moja kumpela na widok lekarza w fartuchu mdlala !
-
nick nieaktualnyA ja pytam lekarki mojej czy Ignaś jest glową w dól !myslalam ze powie nie haha a tu wygibus glową w dol gotowy do wyjscia
mojej kolezance kleszczami malego wyciagali! Cizes tu w Aberdeen rodzila normalnie się wystraszylam .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 13:44
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzybko napisze jak po wizycie i idę nadrabiać co naskrobalyscie.
Emil wypiety tylkiem na świat ale podobno na razie może ;P waży ok 1400 szyjka dluga i zamknięta, łożysko piękne wody też więc super. Teraz w walentynki idziemy na wesele więc moge zaszalec
Teraz jadę di fryzjera walnac kolorno i pocztam co u was
Ida, Anka1501, hwesta, CzaryMary, Krysti, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
A ja wam powiem, że byłam dzisiaj na basenie i żałuję że tak dlugo zwlekałam. W wodzie czuje się bosko lekko
nie chcialam chodzić bo u nas same baseny przy szkołach ktore popoludniami zapchane sa ludzmi do granic możliwości. Ale moi rodzice wpadli na pomysł, że 15min drogi od nas jest hotel ze SPA i basenem, jaccuzi i saunarium. Wejście na basen kosztuje 15zl za 90 minut. Byliśmy dzisiaj po 10 i łącznie ze mna i mężem były 4 osoby!
co prawda basen nie jakiś wielki ale można popływać, woda w jaccuzi bosko ciepła a to wszystko przy muzyce relaksscyjnej i z widokiem na stary przypałacowy park przez ogromne panoramiczne okna! No poezja! Polecam poszukać takiego miejsca w okolicy
jak się położyłam swobodnie na wodzie i rozluźniłam wszystkie mięśnie to myślałam, że umre ze szczęścia
aż wychodząc z wody z każdym krokiem po schodach czułam że robię się ciężka.
Ida, Anka1501, Fasia, weronika86, shimmer_lip, lysinka, misia83, Krysti, Gosha lubią tę wiadomość