Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki Dziewczyny za wsparcie. Mam dziś kiepski psychicznie i fizycznie dzień. Zaraz będzie mąż z nalesnikami to może mi się nastrój poprawi..
Ida praca do 17 to spoko opcja. Ja jak wrócę do swojej po macierzyńskim to będę w domu po 19. Wyobrażacie to sobie przy małym dziecku? Przecież on już wtedy będzie spaćmam doła jak o tym pomyślę..
Haneczka masz taki sam kształt brzuszka jak mój! No jakbym siebie widziała. Cudowny!
Ja przez szpital nie zrobiłam pomiarów ani zdjęcia w poniedziałek
Witam nowe dziewczyny
Werka może to taki głodny dzień po prostuhaneczka lubi tę wiadomość
-
Misia, komoda była z drewnianą nadstawką (Komoda "Radek" Klupś). http://allegro.pl/komoda-radek-biala-klups-z-przewijakiem-promocja-i5036906423.html?source=mlt
A ten kolorowy przewijak to już ze smyka. Z tym, że zamówiłam troszkę za duży i musiałam go przerobić. Ale myślę, że spokojnie znajdziesz taki na wymiar:) Ja nie zwróciłam uwagi. -
nick nieaktualny
-
haneczka wrote:Misia, komoda była z drewnianą nadstawką (Komoda "Radek" Klupś). http://allegro.pl/komoda-radek-biala-klups-z-przewijakiem-promocja-i5036906423.html?source=mlt
A ten kolorowy przewijak to już ze smyka. Z tym, że zamówiłam troszkę za duży i musiałam go przerobić. Ale myślę, że spokojnie znajdziesz taki na wymiar:) Ja nie zwróciłam uwagi. -
Fasia ciezka sprawa z takimi poznymi powrotami z pracy bo synek moze wlasnie nie spac...moze czekac na mame..plusem jest to, ze bedzie spedzal czas po poludniu z tata(chyba, ze bedzie z kims innym), jesli z tata to super sprawa bo miedzy nimi bedzie fajna wiez. Ja swego czasu wracalam o 21 a Pola czekala i nie chciala spac
z jednej strony sie cieszylam, ze ja zobacze i ta radosc z mojego powrotu a z drugiej strony bylam zmeczona i nie mialam na nic sily.
-
Haneczka niestety dalej. Wyników wciąż nie ma, dlatego nadal tu jestem. Zupełnie niepotrzebnie. Bóle nie wiadomo skąd się wzięły. Podejrzewają jakąś bakterie wiec zobaczymy co wyjdzie w posiewie. Liczę na to, że jutro już będzie wiadomo co i jak, bo tak bez sensu siedzieć to ja mogę w domu. Do szpitala mam 5min drogi samochodem..
-
lysinka wrote:Haneczka brzuszek super
Ciuszki też masz już super przygotowaneja dopiero w ten weekend będę komodę dla małej kupować
Lecę na jogę
DziękujęMiłego rozciągania. Ja ostatnio na SR robiłam "powitanie słońca"
I nieźle się ponaciągałam.
Ale to zdrowo.
Ida, lysinka lubią tę wiadomość
-
Lali mój mąż kończy prace dwa razy w tyg o 15, trzy razy o 16 wiec On będzie z synkiem do czasu powrotu z pracy. Jak ja będę szla do pracy to albo żłobek albo babcia się nim zajmie. Kwestia rozmowy, której jeszcze nie było
Agus witaj. Widzę, że mamy podobne problemy szyjkowe. Ja od 20 tc tcmam założony szewWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 16:35
-
nick nieaktualnyhaneczka wrote:Krysti,
świetny kombinezon!I jaki rozmiar wzięłaś? Ja bym wzięła 56 na wyjście ze szpitala, ale póki co nie znalazłam w tym rozmiarze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 16:35
haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLali wrote:Witam nowa Mamusie
Krysti kombinezon swietny, jaka firma? A i gratulacje z udanej wizyty, Ignas to juz klopsik
Haneczka ale sie juz przygotowalas, zazdroszczeduzy klopsik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 16:34
Lali lubi tę wiadomość