Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aguś86 wrote:Hej hej i ja się chętnie do Was dołączę
Lepiej późno niż wcale.
Jakie tam późno, dopiero 2500 stronWitamy i ostrzegamy, że jak dołączysz to przepadniesz tu na wiele godzin dziennie
To oszczędzaj się Aguś.
Fasia, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
haneczka wrote:Fasia, to niefajnie
Dlatego jeszcze nigdy w ciąży nie byłam na IP, bo bałabym się, że mnie niepotrzebnie zatrzymają. A ja nigdy w szpitalu nie leżałam i chyba bym się załamała tam.
Trzymam kciuki za szybkie wyjście i dobre wyniki
Niestety u mnie to konieczność. Z każdym pierdnieciem za przeproszeniem musze jechać, żeby sprawdzić czy wszystko dobrze. Gdyby nie szew tym razem bym odpuscila ale się bałam, że może puszcza, że może znowu szyjka krótka albo, że po prostu rodze.. Wolę chuchac na zimne mimo iż teraz jestem zła, że tu jestemGosha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHania śliczny brzuszek
i widze ze juz masz porzadek w rzeczach
super ja juz popralam po prasowalam czekam na komode i lozeczko by sobie juz wszystko po ukladac rozmiarówką .Jeszcze pranie pieluch i mnie czeka i poscieli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 16:44
haneczka lubi tę wiadomość
-
Witaj, Sylwia. Chociaż raz się przywitam jak trzeba, bo ostatnio "nowe" mi ciągle umykały.
O, i Aguś też nowa - witam!
Wpisz się na listę, jak masz ochotę:
Odebrałam dziś masę ciuszków od tej dziewczyny, o której pisałam z rana i powiem wam, że moje dziecię to chyba tylko w pajacach śmigać będzie.Najgorsze, że mam mnóstwoo na rozmiar 56 a wyżej to jakieś pojedyncze sztuki. Będzie tragedia jak synuś się większy urodzi.
A, i nie odpowiedziałyście mi jaki rozmiar skarpetek się dla takich szkrabów kupuje.
Haneczka, super, już wszystko gotowe, pięknie ułożone.U mnie dalej w kartonie kwiczy.
Jejku, jak ja się cieszę, że pracuję zdalnie w domu i tyle godzin ile mi się podoba, byle było na czas zrobione. Niestety wypłata mizerna, ale coś za coś prawda?haneczka lubi tę wiadomość
-
Witajcie nowe mamuśki
Jak tylko Robotka się pojawi i doczyta to na pewno dopisze Was do naszej listy na 1 stronie.
Przedstawiam Wam sowęChcę do niej doczepić literki na łóżeczko, zobaczymy czy mi wyjdzie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a969a77a1dc2.jpghwesta, Krysti, Lali, Klaudia90, Anka1501, iwonka1077, liloe, mantissa, Ida, Eweliśka, Gosha, Justinka, misia83, lysinka, haneczka, Robotka1, Agucha, MartaAlvi, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Agus ja też mam skracające się szyjke, chyba taka nasza uroda
tylko dla pocieszenia powiem, że urodziłam 16 dni po terminie synka 4000g mimo skracajacej szyjki i rozwarcia od 37tc
teraz zapowiada się powtórka z rozrywki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 17:49
liloe, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
Ida ja bym chciała, żeby mój wracał o 17
do pracy wstaje o 5, wraca między 18 a 22
w soboty tez pracuje mimo, że nie musi ale za każdą sobotę liczy mu się specjalna stawka
no i czas pracy mu się liczy od momentu kiedy szanowny tylek wsadzi do samochodu i go odpali a kończy kiedy już jest w domu
Ida lubi tę wiadomość
-
Agus , Sylwia witajcie
wchodzicie na własną odpowiedzialnośc
heh
Haneczka ładnie poukładane masz w tej komodzie, mam pytanie czy tak poukładane wiecej ciuszków wejdzie bo ja u corci to mam normalnie jak na półkach poukladane przynajmniej córcia tak umie polozyć ubranka, zaciekawił mnie ten sposób ułożenia ciuszków tylko ciekawi mnie czy tak jest wygodnie i praktycznie?????
Haneczka brzusio śliczny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 17:57
haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny