X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Gosha dobrze, że z małżeństwem ok. Pilnuj się, jak coś to do szpitala jedz :* a nie mówili nic, żeby Cię na dłużej zatrzymać?
    Akurat z małżeństwem to kolorowo nie jest, hihi ;) ale z maleństwem jak najbardziej :)
    Nie, nic nie mówili zeby zatrzymywać, ale czuje ze w przyszłym tyg juz tak miło nie bedzie ;)

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha dobrze,ze jestes pod kontrola. Najwazniejsze, ze w pore zauwazylas objawy. Obys jak najdluzej wytrwala w ciazy, zeby Maluszek byl donoszony.

Gosha lubi tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha tez czekałam na informacje, jednak nasza intuicja nam dobrze podpowiada najcześciej i trzeba jej słuchać, ja jutro mocz powtarzam bo krew mi wyszła

Gosha lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    Akurat z małżeństwem to kolorowo nie jest, hihi ;) ale z maleństwem jak najbardziej :)
    Nie, nic nie mówili zeby zatrzymywać, ale czuje ze w przyszłym tyg juz tak miło nie bedzie ;)

Wybacz
    Miało być maleństwo ;)

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    Anka jak zarobki pokryja wydatki na opiekunki itd to pewnie ze można pracować, ja w mały m mieściemieszkam to mam kograniczone możliwości ale jak odchowam syncia to coś poszukam tak konkretnie :)

No faktycznie jak ma się całą wypłatę oddać na opiekę to nie ma sensu.
    Tak sobie myślę tylko, że bym zwariowala chyba gdybym ja musiała zostać w domu :( bo wiadomo ten pierwszy rok to szybciutko zleci

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka jak ja pracowałam to też dziwnie było a teraz się już przyzwyczailam :)

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    Anka jak ja pracowałam to też dziwnie było a teraz się już przyzwyczailam :)

Na pewno kwestia przyzwyczajenia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia powiedz lepiej co na wieczornym obchodzie Ci lekarze powiedzieli

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    x

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 20:51

Lali, Robotka1, mantissa, Krysti, Gosha lubią tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teściowa wpadła na "chwilkę" dlatego przepadłam ;)

• lysinka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś witaj :)

Gosha dobrze, że pojechałaś na IP. Trzymam kciuki, żeby udało się jak najdłużej wstrzymywać z rozwiązaniem.

Co do pomocy rodziny, to ja mogę liczyć tylko na męża.

Gosha lubi tę wiadomość

km5smg7yaiikzi6r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ze mną dziś teściowa była w SR :) Bardzo jej się podobało. Mówiła że trochę rzeczy się nauczyła.

haneczka, Krysti, lysinka lubią tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mantissa, bierz się za kartony, bo potem nie wystoisz przy żelazku. :D A skarpeteczki to mam od takich maciupkich, po większe, ale tak jak z czapeczkami, nie mam pojęcia jakie stópki / główka się urodzą. ;) Na szczęście większość dostałam i nie będzie mi szkoda, jak nie zdążę niektórych ubrać. Jeśli planujesz kupić, to polecam od razu te troszkę większe. :)

Ewelcia, śliczna sowa.:)

Iwonka, taki sposób ułożenia daje Ci 100% wykorzystanie przestrzeni w szufladzie. :) Najpierw ułożyłam jedno na drugim, ale wtedy aż 1/3 ciuszków nie zmieściła się, lub musiałabym je pomieszać. A tak mam ułożone w rzędach rodzajami, z przodu na 56, z tyłu na 62 :) I wszystko widać, co mam i łatwiej kolorystycznie dobrać podczas ubierania. Siostra podsunęła takie rozwiązanie i wydaje się praktyczniejsze. :)

Hwesta, fajnie, że się zmobilizowałaś mimo wszystko :) Jak się uporasz ze wszystkim, zyskasz dużo spokoju psychicznego. :) Tylko powolutku

Gosha, coś mnie ominęło? Zatrucie ciążowe? :( Co się dzieje?

Ja mam męża na 2 zmiany.;) Przez tydzień o 16:30 jest już w domu, a kolejny tydzień wychodzi o 11:30 a wraca o 20:30. Szkoda, bo będzie tylko przy połowie kąpieli noworodka. :) Planuję robić to codziennie o 19:00. Ale za to z rana będzie się mógł dzidzią nacieszyć. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 20:05

mantissa, iwonka1077 lubią tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej:)
    witam nowe dziewczyny i proszę od razu podać swoje daty porodów to wpiszę n pierwszą stronę:D
    LYSINKA Ty tak samo:) bo z Tobą to się nawet nie przywitałam-wybacz:*

GOSHA trzymaj się i powodzenia życzę!!!
    ja dziś mało aktywna więc widze że mnie dużo ominęło;/

EWELCIA super sowa:D moja karuzela dziś skończona:) jeju jak się ogarnę to te cholerne zdjęcia wstawię:) bo mam zaległości,
    przyszly dziś literki nad łóżeczko, są cudne:!!!!

aaa wyczytałam że ktoś planuje masować sobie krocze....
    jeju na prawdę chcecie to robić? wierzycie w jego moc???
    na chłopski rozum, jeśli teraz zaczniecie się rozciągać tam na dole dodatkowo, to wybaczcie ale po porodzie to już do normy nie wróci, dziurka będzie wielka i hm.....no ja w każdym razie na pewno się tego nie podejmę.
    jedna laseczka o to zapytała na SR pamiętam ale położna popatrzyła tylko z politowaniem.
    to chyba pod tym względem nie jest najlepszy pomysł

haneczka, lysinka, Amy_, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:

aaa wyczytałam że ktoś planuje masować sobie krocze....
    jeju na prawdę chcecie to robić? wierzycie w jego moc???
    na chłopski rozum, jeśli teraz zaczniecie się rozciągać tam na dole dodatkowo, to wybaczcie ale po porodzie to już do normy nie wróci, dziurka będzie wielka i hm.....no ja w każdym razie na pewno się tego nie podejmę.
    jedna laseczka o to zapytała na SR pamiętam ale położna popatrzyła tylko z politowaniem.
    to chyba pod tym względem nie jest najlepszy pomysł

U mnie położna w SR też powiedziała że ona nie jest na tak z masowaniem krocza.

• misia83 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy któraś może zdradzić przepis na tą maseczkę do włosów z żółtka, aloesu i czegoś jeszcze?
    Swoją drogą jaki to ma być aloes?

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez Lysinka witaj u nas:) zapomnialam się przywitać

lysinka lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    U mnie położna w SR też powiedziała że ona nie jest na tak z masowaniem krocza.
    ja nie wiem kto to w ogóle wymyślił, to takie trochę samo okaleczanie się na przyszłość, natura jest najlepszym rozwiązaniem.

wiecie że nadal nie mam wózka? kurcze no nie zadzwonili dziś nooo....ehhh dobrze że mam cierpliwość:) w tym tygodniu jak go nie będzie to się wkurzę:)

aaaa i wyprałam pieluszki haha:D pachną cudnie:) wyprasuję i niech leżą. reszta tak jak Amy i Kwiatek zamierzam prać w połowie marca:D no może w pierwszej połowie;)

haneczka, Amy_, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Lali Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No masowanie krocza to dla mnie jakis hardcore :P nigdy bym sie tego nie podjela !

Robotka1 lubi tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha trzymaj się kochana buzie sciskam mocno bedzie dobrze <3

Gosha lubi tę wiadomość

‹‹ 2476 2477 2478 2479 2480 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ