Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka1501 wrote:Gosha dobrze, że z małżeństwem ok. Pilnuj się, jak coś to do szpitala jedz :* a nie mówili nic, żeby Cię na dłużej zatrzymać?
ale z maleństwem jak najbardziej
Nie, nic nie mówili zeby zatrzymywać, ale czuje ze w przyszłym tyg juz tak miło nie bedzie -
nick nieaktualny
-
iwonka1077 wrote:Anka jak zarobki pokryja wydatki na opiekunki itd to pewnie ze można pracować, ja w mały m mieściemieszkam to mam kograniczone możliwości ale jak odchowam syncia to coś poszukam tak konkretnie
No faktycznie jak ma się całą wypłatę oddać na opiekę to nie ma sensu.
Tak sobie myślę tylko, że bym zwariowala chyba gdybym ja musiała zostać w domubo wiadomo ten pierwszy rok to szybciutko zleci
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mantissa, bierz się za kartony, bo potem nie wystoisz przy żelazku.
A skarpeteczki to mam od takich maciupkich, po większe, ale tak jak z czapeczkami, nie mam pojęcia jakie stópki / główka się urodzą.
Na szczęście większość dostałam i nie będzie mi szkoda, jak nie zdążę niektórych ubrać. Jeśli planujesz kupić, to polecam od razu te troszkę większe.
Ewelcia, śliczna sowa.
Iwonka, taki sposób ułożenia daje Ci 100% wykorzystanie przestrzeni w szufladzie.Najpierw ułożyłam jedno na drugim, ale wtedy aż 1/3 ciuszków nie zmieściła się, lub musiałabym je pomieszać. A tak mam ułożone w rzędach rodzajami, z przodu na 56, z tyłu na 62
I wszystko widać, co mam i łatwiej kolorystycznie dobrać podczas ubierania. Siostra podsunęła takie rozwiązanie i wydaje się praktyczniejsze.
Hwesta, fajnie, że się zmobilizowałaś mimo wszystkoJak się uporasz ze wszystkim, zyskasz dużo spokoju psychicznego.
Tylko powolutku
Gosha, coś mnie ominęło? Zatrucie ciążowe?Co się dzieje?
Ja mam męża na 2 zmiany.Przez tydzień o 16:30 jest już w domu, a kolejny tydzień wychodzi o 11:30 a wraca o 20:30. Szkoda, bo będzie tylko przy połowie kąpieli noworodka.
Planuję robić to codziennie o 19:00. Ale za to z rana będzie się mógł dzidzią nacieszyć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 20:05
mantissa, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
hej:)
witam nowe dziewczyny i proszę od razu podać swoje daty porodów to wpiszę n pierwszą stronę
LYSINKA Ty tak samo:) bo z Tobą to się nawet nie przywitałam-wybacz:*
GOSHA trzymaj się i powodzenia życzę!!!
ja dziś mało aktywna więc widze że mnie dużo ominęło;/
EWELCIA super sowa:D moja karuzela dziś skończona:) jeju jak się ogarnę to te cholerne zdjęcia wstawiębo mam zaległości,
przyszly dziś literki nad łóżeczko, są cudne:!!!!
aaa wyczytałam że ktoś planuje masować sobie krocze....
jeju na prawdę chcecie to robić? wierzycie w jego moc???
na chłopski rozum, jeśli teraz zaczniecie się rozciągać tam na dole dodatkowo, to wybaczcie ale po porodzie to już do normy nie wróci, dziurka będzie wielka i hm.....no ja w każdym razie na pewno się tego nie podejmę.
jedna laseczka o to zapytała na SR pamiętam ale położna popatrzyła tylko z politowaniem.
to chyba pod tym względem nie jest najlepszy pomysłhaneczka, lysinka, Amy_, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:
aaa wyczytałam że ktoś planuje masować sobie krocze....
jeju na prawdę chcecie to robić? wierzycie w jego moc???
na chłopski rozum, jeśli teraz zaczniecie się rozciągać tam na dole dodatkowo, to wybaczcie ale po porodzie to już do normy nie wróci, dziurka będzie wielka i hm.....no ja w każdym razie na pewno się tego nie podejmę.
jedna laseczka o to zapytała na SR pamiętam ale położna popatrzyła tylko z politowaniem.
to chyba pod tym względem nie jest najlepszy pomysł
U mnie położna w SR też powiedziała że ona nie jest na tak z masowaniem krocza.
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:U mnie położna w SR też powiedziała że ona nie jest na tak z masowaniem krocza.
wiecie że nadal nie mam wózka? kurcze no nie zadzwonili dziś nooo....ehhh dobrze że mam cierpliwośćw tym tygodniu jak go nie będzie to się wkurzę
aaaa i wyprałam pieluszki haha:D pachną cudnie:) wyprasuję i niech leżą. reszta tak jak Amy i Kwiatek zamierzam prać w połowie marca:D no może w pierwszej połowie;)haneczka, Amy_, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny