Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale mi się humor poprawił na koniec dnia
nie dość że przyszła CUUUUUDOWNA pościel od Natalii to jeszcze dostałam w końcu zdjęcia z sesji brzuszkowej i jestem zajarana
Fasia, Krysti, shimmer_lip, MartaAlvi, Lali, mantissa, lysinka, iwonka1077, Justinka, KasiaKwiatek, haneczka, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam nowe Kobitki
Fajnie że dołączyłyście.
Gosha cieszę się, że masz taka wspaniałą intuicję i dzięki temu szybko zareagowałaś
Haneczko cudny brzuńcio! Faktycznie jak u Fasiulki, okrąglutki. Mój nie jest taki piękny
Adk zazdraszczam basenu! Mam mega ochotę ale jakoś się zebrać nie mogę, a poza tym jestem chorowinka i trochę się bojęTym bardziej, że jeszcze kończy mi się zeszlotygodniowe przeziębienie
Ewelcia super sowa! Widzę, że przybywa robótek ręcznych na naszym forum
Ja dziś szyłam z babcią ochraniacz na łóżeczkoByło ciężko, nie wyszło super idealnie ale i tak jestem z nas mega dumna biorąc pod uwagę, że ja w życiu niczego nie uszyłam, a babcia nie miała pojęcia co to ochraniacz na łóżeczko
hihi
Udało nam się dzisiaj też uszyć prześcieradło z gumeczką. Jeszcze podusia i kołderkaGeneralnie, to fajna zabawa, lubie takie kreatywne robótki.
Robotka poka poka karuzele w całej swej okazałości!
Ja jutro planowałam robić, może w końcu się za to zabiorę.
Ewelcia chwal sie fotami!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 21:35
Robotka1, Gosha, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To jeszcze Wam patent z sr sprzedam
trza miec ze soba butelke wody z dziubkiem do picia bo podczas porodu wygodniej tak pic ale
tadam
nie nalezy tej butelki wyrzucac bo potem w niej sie rozpuszcza tantum rosa i tym dzinksem opsikuje krocze
Niezly patent nieKrysti, Fasia, Lali, Ida, KasiaKwiatek, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:To jeszcze Wam patent z sr sprzedam
trza miec ze soba butelke wody z dziubkiem do picia bo podczas porodu wygodniej tak pic ale
tadam
nie nalezy tej butelki wyrzucac bo potem w niej sie rozpuszcza tantum rosa i tym dzinksem opsikuje krocze
Niezly patent nie -
Na szczęście nikt nie krzyczał
tzn nie! Na korytarzu pod blokiem siedzi chłopak, chińczyk, na telefonie z rodzaca dziewczyna.. Słychać było jak ona rodzi i krzyczy mu do ucha.. To dopiero hardcore!
Krysti, Gosha lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:lepiej żeby lubił
nie chciałabyś syna lekarza?
Biorąc pod uwagę, że pewnie nasze emerytury to będzie śmiech na sali - tak, może być lekarzem co by mnie na starość utrzymywaćAngela89, Amy_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny