Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedna Robotka! Ja bym im już awanturę zrobiła
Powiem Ci, że odważne jesteście z tym czekaniemJa wolałam wcześniej poprasować, żeby w końcu normalnie zasypiać, bo chyba się tym wewnętrznie stresowałam i ciągle źle spałam.
Ale Wy doświadczone, możecie spać spokojnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 20:35
Robotka1, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hehe Haneczka oj biedna ja biedna:P
no co Ty:) czym się tu stresować
ja to muszę mieć tak jak Amy, wszystko pachnące inaczej czekało by mnie pranie tego zleżanego materiału jeszcze raz a to już dla mnie jest stresujące:)
poza tym nigdy nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło:)
na czas pobytu w szpitalu mąż ma dwa poważne zadania:)
ma wyprać i wyprasować firanki w domu oraz pościel w sypialni:) a jakbym nie daj boże wcześniej urodzić miała to jeszcze pranie i pasowanie ubranek go czeka:D
haneczka, Amy_ lubią tę wiadomość
-
Termin wg om 8 kwietnia wg usg 15 kwietnia
Synek Szymon (imię po długich bojach wybrane drogą losowania-wyszło na moje
) Co do masażu krocza to mnie też jakoś odrzuca. Jak mają naciąć to natną. Mnie nacięli i nie bolało, szybko się zagoiło. Teraz zobaczymy, bo po jednym porodzie dziura ciut większa i może przejdzie samo
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
To ja to ja bede masowac krocze
i u nas polozna poleca i zaleca
nie brzydzi mnie smarowanie wejscia do pochwy olejkiem migdalowym i ja zrozumialam ze ma to na celu uelastycznienie tkanki. Gdyby skora tam na dole raz rozciagnieta miala juz nie wrocic do pierwotnych rozmiarow to wszystkie wielorodki by chlapaly chodzac
-
nick nieaktualny
-
shimmer_lip wrote:To ja to ja bede masowac krocze
i u nas polozna poleca i zaleca
nie brzydzi mnie smarowanie wejscia do pochwy olejkiem migdalowym i ja zrozumialam ze ma to na celu uelastycznienie tkanki. Gdyby skora tam na dole raz rozciagnieta miala juz nie wrocic do pierwotnych rozmiarow to wszystkie wielorodki by chlapaly chodzac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 21:26
-
Fasia wrote:A ja właśnie zwiedzalam blok porodowy
Obchodu jeszcze nie było, ponieważ dziś jest jakieś zatrzęsienie porodów i cesarek i podobno jakieś złe rzeczy się tam dzieja..nie pokazuj Julkowi porodówki bo mu się za bardzo spodoba i nie wyjdziecie nawet w poniedziałek!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny