Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
liloe wrote:Ania ja też nie mam nikogo. Mama przyjdzie na 2 pierwsze tyg żeby mi pomóc. Ja mam rodzinę 500 km od siebie. Nie będzie zostawiania dziecka z babcią czy ciocią.
No to mamy podobnieTZ może weźmie parę dni urlopu jak będzie miał taką możliwość a jak nie to trudno... będę sama z dziećmi i jakoś trzeba sobie radzić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nio nie narzekam
Dziś na uzywak wpadłam, kupiłam 2bodziaki ,2 pary spodenek, jakieś krótkie mi się wydawały najwyżej się je zrobi na spodenki,2pary pajacykow,koszule taka na później i spodnie też i jeszcze taki welurkowy komplet na wyjście ze szpitala :)to wszystko za 33 zł
Gosha, lysinka lubią tę wiadomość
-
Jestem... Pol dnia w szpitalu...
przeczucie mnie nie myliło, juz wyszły proteiny w moczuktg 2 godzinki miałam, z małym wszystko ok, skurczy brak. Ja w szpitalu na początku z ciśnieniem 154/109, ale pomału mi spadało a jak było w normie to wypisali. Muszę dalej kontrolować w domu. Wizyta w kolejna środę z USG itp, chyba ze zauważę ze cos sie dzieje. Opuchlizna sie pojawiła, ale wg lekarza jeszcze w normie. Przyrost wagi 3 kg w dwa tyg bardzo niepokojący, tymbardziej ze jestem na diecie.
Najważniejsze jedt to ze jestem pod stała kontrola juz, jakby sie cos działo beda reagować. Ale prawdopodobnie za tydzien juz szpital... Bo te białko w moczu bedzie tylko rosło...
Aha, ten bol pod prawa piersią to faktycznie moze byc wątroba, powiązanie jest z zatruciem. Czyli ZIÓŁKO dziękuje, dzieki Tobie pojechałam na IP :*
A teraz idę was nadrabiać -
nick nieaktualnyWitam nowe kwietniówki.
Jak nadrabiałam posty to myślałam co z Gosha, widzę że przeczucie nie myliło Cię. Dobrze ze pojechałaś na IP teraz będziesz już pod kontrolą.
Ja dziś trochę poszalałam. Kupiłam piżamę do szpitala. W C&A kupiłam kurteczkę dla małej już na następny rok haha mam nadzieje że będzie pasowaćNo i trochę innych rzeczy dla małej.
Ja o powrocie do pracy nawet nie myślę. Oddalam to jak najbardziej.Gosha lubi tę wiadomość