Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
To ide se magnez rozpuścić na pocieszenie. W zimnej wodzie z lodówki! <cwaniak>
Dobranoc Koleżanki, pięknych snów Wam życzę. U mnie ostatnio mnóstwo erotycznychBrak seksu rzuca mi się na mózg
Fasia, Amy_, iwonka1077, Gosha, haneczka lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:aaa wyczytałam że ktoś planuje masować sobie krocze....
jeju na prawdę chcecie to robić? wierzycie w jego moc???
na chłopski rozum, jeśli teraz zaczniecie się rozciągać tam na dole dodatkowo, to wybaczcie ale po porodzie to już do normy nie wróci, dziurka będzie wielka i hm.....no ja w każdym razie na pewno się tego nie podejmę.
jedna laseczka o to zapytała na SR pamiętam ale położna popatrzyła tylko z politowaniem.
to chyba pod tym względem nie jest najlepszy pomysł
Robotka, właśnie też słyszałam takie opinie o masażu, że jak się dodatkowo przed porodem rozciągnie to będzie o wiele trudniej wrócić pitynie do poprzedniego stanu. Dlatego ja też nie zamierzam. Tym bardziej, że nawet smarować brzunia mi się nie chce.Jak mam pęknąć to i tak pęknę, taka prawda.
MISIA, ja robiłam odżywkę żółtko + łyżka maski/odżywki + łyżka oleju lnianego + łyżka oliwki Babydream dla mam + kilka kropel aloesu. Ja mam taki wyciąg zagęszczony ze zrobsobiekrem.pl, ale podobno sok taki z butelki też ma nawilżające działanie.
Robotka, a do Ciebie w końcu JEdo Fyn leci?
Ewelcia, zdjęcia chcemy zobaczyć! Chociaż jedno, bo wiemy, że jakieś takie odważne były.
Fasiaaaa, ale mi smaka na colę zrobiłaś!!!misia83 lubi tę wiadomość
-
Ok zapisałam w memory terminy nowych dziewczyn i jutro wprowadzę no na komórce jestem:)
Shimmer nakręcony kobieto:D rozklapicha nagana
Bez masażu cipka pęknie bądź nie ale wróci w większości do dawnego rozmiaru a po takim naciaganiu systematycznym przez kilka tygodni bądź pewną że nie ale To Twoja decyzja, lepiej blagaj o ten dodatkowy szew zanim jeszcze urodzisz żeby byli przugotowani;)
Sam masaż mnie nie zmiechceca a jedynie jego skutki;)
A boleć i taka będzie:P
Dobranoc -
Robotka1 wrote:Ok zapisałam w memory terminy nowych dziewczyn i jutro wprowadzę no na komórce jestem:)
Shimmer nakręcony kobieto:D rozklapicha nagana
Bez masażu cipka pęknie bądź nie ale wróci w większości do dawnego rozmiaru a po takim naciaganiu systematycznym przez kilka tygodni bądź pewną że nie ale To Twoja decyzja, lepiej blagaj o ten dodatkowy szew zanim jeszcze urodzisz żeby byli przugotowani;)
Sam masaż mnie nie zmiechceca a jedynie jego skutki;)
A boleć i taka będzie:P
Dobranoc
haahahahahah od razu sobie wyobraziłam rozciągniętą cipkę i założony szew żeby dziecko nie wypadło<sciana>
Robotka1, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
Anka jak masz problem z obcięciem paznokci to polecam zrobić to po dłuższej kąpieli bo wtedy one zmiekna:) ją tak robię bo mam twarde:)
Mantissa do mnie leci xlander xmove:) nie zaktualizowalas dawno informacji? Hihi:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy wariatko:P to szew tuż po chlupnieciu dziecka:) nic wcześniej;)
Fasia hehe nie zazdroszczę doznań
Pamiętam jak urodziłam i oszałamiającą 2 h pod porodowka i zaraz po mnie urodziła dziewczyna to się poplakalam razem z nią że wzruszenia:D e momencie gdy urodziła,Fasia, Amy_, Gosha lubią tę wiadomość
-
Hej..
Bylam dzis u poloznej, wg Niej Mala lezy juz glowka w dol, plecki ma po lewej stronie i nozki po prawej ale pewnosci nie miala, no mi to nie bardzo pasuje bo czuje kopy i po lewej i prawej stronie.. Za 2 tyg sprawdzi jeszcze raz
Mowila ze dobrze ze tak szybko dostalam czas do szpitala na ta rozmowe, bo bede mogla pogadac o wszystkim z lekarzem itd bo u tej naszej lekarki to nie ma sensu gadac.. no i w sumie to racja bo ze mna nawet ona gadac za bardzo nie chciala ;/ no ale juz jestem spokojniejsza.. pytalam o ten bol kolo zeber, co dziewczyny byly ten skonsuötowac i fakt to moze byc cos zlego ale u mnie to tylko bol watroby ktora jest uciskana..Fasia, Amy_, Krysti, lysinka, Gosha, haneczka, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
U mnie jest wszystko i położna mówiła żeby brać jak proponują, bo później się kobieta meczy niepotrzebnie i ma uraz na kilka lat żeby znowu zajść w ciążę. Także ja biere syćko co dajo
hwesta, Krysti, iwonka1077, Ida, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość