Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka1501 wrote:Fasia jaki uraz? ze Cie na żywca rozrywa? bez przesady....
Nie, bardziej jej chodziło o to, że ból jest ogromny, a niektóre kobiety za uparte i mimo iż mega cierpią to nie chcą ani zzo ani nic innego. Później opowiadają jaki to poród jest okropny i jak boli itd. O to raczej chodziło położnejIda lubi tę wiadomość
-
U mnie zzo nie ma buu ;/ ale damy radę
Marta śliczna piłeczka hihi
Fasia ja pamiętam jak byłam w listopadzie na tej kontroli to też babka rodziła jej tak jęczała a za chwilkę krzyk dzidziusia jej aż mi wtedy łzy popłynęły
Dziewczyny muszę się pochwalić. Pokusiło mnie sprawdzić zus pue - dostane zasiłek wreszcie bosheeeeWypłata piszę 12 luty zobaczymy.Po tylu miesiącach łazenia proszenia się walki ehh ..
Fasia, Justinka, Rudzia, mantissa, Gosha, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
oj tam znieczulenia
ja nadal nie biore go pod uwage
ale jak lezalam z dziewczyna ktora juz rodzila mowi zebym nie pyskowala tylko brala.. bo ona sie meczyla... tzn fizycznie byla zmeczona i jak zobaczyla po urodzeniu taka wymordowana corcie to powiedziala ze juz drugi raz dziecka tak meczyc nie bedzie i koniecznie ze znieczuleniem nastepny porod -
Mloda dama no w koncu na kase sie doczekasz
Fasia sie nasluchasz co na porodówce się dzieje to jeszcze zechcesz nam wczesniej urodzic
Marta brzusio śliczny jak u Amy bym widziałaobie macie podobne wielkościowo mi się wydaje na te tygodnie oczywiście
Moja przesyłka w drodze hehe ciekawe czy jutro dotrze bo to pocztex nie brałam nigdy przez nich..
Ewelcia no czekamy wszyscy na foty???????????????? i Marta na twojej pościeli też, nie trzymaj nas w niepewnosci.....Amy_ lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Amy I właśnie o to chodzi, o własny komfort
ja tam nie mam oporów. Poza tym i tak się skończy CC
-
Nie wystraszcie sie!!! Widac moje wstretne 3 rozstepy
((((
Krysti, Anka1501, Amy_, Lali, misia83, KasiaKwiatek, Justinka, lysinka, Angela89, Fasia, Gosha, Robotka1, weronika86, liloe, haneczka, Eweliśka, MartaAlvi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Nie wystraszcie sie!!! Widac moje wstretne 3 rozstepy
((((
ek masz
i koszule do mojej podobną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 22:32
Rudzia lubi tę wiadomość