Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
iwonka1077 wrote:Ja też mialam przy lyzeczkowaniu ale mnie od razu budzili po zabiegu a juz na dobre jak mnie przewiezle na sale to sie obudziłam....
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Ja to raczej wybiore sie pozniej jak juz bede mogla do kosmetyczki na jakis zabieg ;( nie zniose ich!! Tym bardziej ze jednak jestem samotna matka wiec musze dobrze wygladac ;P
są sposoby
nie ma co martwić sie .
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Ja też miałam narkoze podczas lyzeczkowania (która nie zadzialala) ale przy szyciu krocza to dziwna sprawa
-
Rudzia wrote:A powiedzcie mi.. kupujecie pasy poporodowe? Jakie? Jest ich tyle ze nie moge sie zdecydowac ktory najlepszy..
A tak na serio to nie biore ich pod uwagecwiczenia cwiczenia cwiczenia
ae to moja metoda
ogolnie licze na cud ze skora jakos sie wsysnie
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Witam
Witam nowe Kwietniówki
Ja odniosę się do Tantum Rosa - polecam! a co do butelki przy porodzie jak najbardziej woda w butelce z dziubkiem, ale jeśli chodzi o późniejsze użytkowanie do tantum, to zdecydowanie bardziej sprawdza się taka butelka ze spryskiwaczem, jak hmm do kwiatkówzdecydowanie lepiej można zaaplikować tantum
ja przy butelce z dziubkiem troszkę się męczyłam, a zwłaszcza jak już tego było mało co na dnie...
Robotka - jak będziesz miała to poka koniecznie karuzelęno i trzymam kciuki aby wózek pojawił się jutro, najpóźniej w piątek
Fasia - współczuje tego leżakowania w szpitalu, a pamiętam jak byłam na patologi to też wyprowadzały mnie z równowagi obchody... bo właśnie jak u Ciebie, popatrzyli, poszeptali i szli.. a Ty nie wiesz co się dzieję... i do domu też chciałam jak najszybciej... no i też nasłuchałam się to i owo o porodach no i samych porodówwiem że po tym pobycie zmieniłam zdanie i już nie chciałam za nic cesarki, hehe i tak mi zostało do dzisiaj
A swoją drogą strasznie Cię męczy ZUS, skoro masz kolejną komisje, masakra jakaś.... może jak dasz znać że nie przyjdziesz bo jesteś w szpitalu to się w końcu odczepią...
Rudzia - myślę, że mała spokojnie może być główką w dół, a to że czujesz ją po prawej a czasami po lewej to to normalne, mam tak samo, przecież wokół osi może się jeszcze obracać
Marta - ale mały fajny brzusioale pewnie chwila moment i wystrzeli
tak jak Amy miała
MłodaDama - gratuluję wygranej z ZusemSrusemoby jeszcze kwota była ta co trzeba, bo z nimi to różnie bywa... ja wczoraj zaniosłam zwolnienie i o dziwo dziś już było widoczne na pue, więc szybciutko... ciekawe kiedy decyzja o wypłacie
Rudzia, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoja koleżanka juz drugi rok ćwiczy z chodakowską i jak na Facebook weszłam i zobaczyłam jej talie to ooo matkooo jaki brzuszek i wogole jaka sexy szczuplutka
ja bede ćwiczyć na ile mi czas pozwoli po porodzie .Zeby Ignas miał sexy mamę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 22:54
Anka1501, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny