Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzia ja chodzilam w pasie, i cwiczylam dodatkowo, nie wiem czy moj brzuch by sie wchłonąl sam w takiej ilosci :p majtki obciskajace tez bede zakladac jakoś trzeba wygladac, dotkniecie swojego brzucha po porodzie to zmenicie zdanie co do pasa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 23:02
Rudzia, haneczka lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:A nacinanie krocza nozyczkami? do tego Cie nie uspia
-
iwonka1077 wrote:Rudzia ja chodzilam w pasie, i cwiczylam dodatkowo, nie wiem czy moj brzuch by sie wchłonąl sam w takiej ilosci :p majtki obciskajace tez bede zakladac jakoś trzeba wygladac, dotkniecie swojego brzucha po porodzie to zmenicie zdanie co do pasa
A mozesz jakis mi polecic? Jestem ciemna w tym temacie a musze cos do jutra wybracShimmer mi bedzie wysylac paczke
mantissa lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:Rudzia ja chodzilam w pasie, i cwiczylam dodatkowo, nie wiem czy moj brzuch by sie wchłonąl sam w takiej ilosci :p majtki obciskajace tez bede zakladac jakoś trzeba wygladac, dotkniecie swojego brzucha po porodzie to zmenicie zdanie co do pasa
Ja juz rodzilam i nie polecam. Pas trzyma brzuch w ryzach ale rozleniwia niektóre mięśnie. Ćwiczenia a przede wszystkim kp i brzuszek będzie płaski -
Rudzia wrote:Amy przezywalam zszywanie ze znieczuleniem miejscowym! ( Cysta
nieszczesna) ojjj nie fajne to ! Moze i nic nie czulam ale samo wbicie igly bardzo bolalo myslalam ze umre!
Dlatego sie ciesze ze jest ta narkoza bo wbijanie znieczulenia miejscowego jest jedyna rzecza ktorej sie panicznie boje.. brrrr
-
Rudzia wrote:No Ania zgadza sie ale jesli bym miala CC to przeciez tal szybko cwiczyc nie bede mogla to co wtedy? Nie chcs miec wiszacego brzucha ;(
bo po cesarce faktycznie balabym sie cwiczyc.. kobieta dluzej dochodzj do siebie niz po zwyklym porodzie..
Moze Ci ktoraas zaraz cos poradzi jaki pas najlepszy -
No wlasnie pewnie kupie ten pas, chociaz moze i nie uzyje ale wole miec.. tutaj ten pas kosztuje okolo 500kr czyli jakies 250zl ;/ i tanszego nie ma.. a mam mozliwosc miec go z Polski za grosze
Krysti lubi tę wiadomość
-
Hmmm a ja nacięcia totalnie nie czułam - wiadomo robione jest przy skurczu... owszem zostałam poinformowana, że niestety krocza nie uchronimy i trzeba naciąć... a samo zszywanie totalnie nie pamiętam.. pewnie miałam jakieś znieczulenie miejscowe, ale nic mnie nie bolało, nic nie czułam... może dlatego że miałam synka na brzuchu a raczej przy piersi i totalnie mnie nie obchodziło co robią
jedynie jak widziałam łożysko hmmm niezły widok
Anka1501, Amy_ lubią tę wiadomość
-
rudzia ja mam pani teresa pas calosciowy ale lepszy byly taki na przylepce poszukaj na allegro sa napewno, ja ok 50zl placilam 3 lata temu
Anka ja nie nosilam ciagle bo nawet niewskazane jest ze wzgledu na rozleniwianie miesni ok 2 godz dziennie nosilam i to nie zawsze, plus dodatkowo cwiczenia po paru tygodniach ale nie pamietam po ilu ale na pewno na samym poczatku po cc nie mozna......Rudzia lubi tę wiadomość