Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Krysia ja smaruja 3 razy dziennie.. niestety u mnie to genetyka.. mam sklonnosci do rozstepow gdybym nie smarowala moze mialabym duzo wiecej ich..
-
Amy_ wrote:Narkoza nie taka straszna
odplywa sie na kilma chwil
przy lyzeczkowaniu mialam i spalam jak dziecko przez 15min
nic strasznego
-
Amy_ wrote:Rudzia a bolalo jak pekala skora? Brzusio cudny
Nie.. jedynie mnie swedzi caly czas ale juz nie peka wiec moze swedzi nie dlatego ze rozstepy tylko poprostu..
Ja wstalam rano i one juz byly nawet nie czulam kiedy powstajacholeraa nienawidze ich..
-
Rudzia wrote:Ja tez myslalam ze krocze szyja pod znieczuleniem miejscowym..
Mowie jak to jest rozwiazywane w szpitalu gdzie rodzewypytywalam jeszcze o to dziewczyn ktore byly miedzy czasie ze mna na sali i juz tu rodziky i potwierdzaja uspienie na 15min przy zszywaniu
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Amy_ wrote:bo tak sie je szyje
Mowie jak to jest rozwiazywane w szpitalu gdzie rodzewypytywalam jeszcze o to dziewczyn ktore byly miedzy czasie ze mna na sali i juz tu rodziky i potwierdzaja uspienie na 15min przy zszywaniu
No to luksus -
Rudzia wrote:Nie.. jedynie mnie swedzi caly czas ale juz nie peka wiec moze swedzi nie dlatego ze rozstepy tylko poprostu..
Ja wstalam rano i one juz byly nawet nie czulam kiedy powstajacholeraa nienawidze ich..
ale bede beczec!!!!
-
Ja to raczej wybiore sie pozniej jak juz bede mogla do kosmetyczki na jakis zabieg ;( nie zniose ich!! Tym bardziej ze jednak jestem samotna matka wiec musze dobrze wygladac ;P
KasiaKwiatek, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny