Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam 60zl za dzień przez 14dni. Od 15 dnia 50zl aż do 180dni. Za pobyt na skutek NW od 200-250zl za dobę w zależności od NW. Tyle się dowiedziałam
Iwonka nie pytam juz o sterydy. Zdenerwowali mnie. Wolę iść do mojej pani dr na oddział. -
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:No dobra ale pipce chyba nulic nie robi
to podczas porodu zmniejsza bol i pomaga dziecku zejsc. Chyba. No i na wszystkie miesnie glebokie dziala, na kregoslup. Jak mieszkam u siebie to zawsze jak pisze z Wami siedze na pilce bo samo siedzenie dziala na plecy. Ale na pipke teraz to chyba thlko kegle jednak
Kasiakwiatek jest sportsmenka by sie wypowiedziala w temacie
Widzisz mi w SR położna powiedziała że korzystać z piłki można po 32 tc chodzi bardziej o te ćw które są do porodu. Ja że mam łożysko przodujące nie mogę w ogóle ćw na piłce. -
Hejka
ja od rana zbieram siły na prasowanie; ostatnio nie mogę się zebrać do niczego, w nocy nie mogę spać a rano jestem jak zombie
W przyszłym tygodniu zamierzam się zabrać za pranie i prasowanie ciuszków Tosi, a własnego prasowania nie mogę ogarnąć. Wszystkie ciuszki dostałam, rozmiar 56-62 i muszę w ogóle przejrzeć, czy czegoś mi brakuje jeszcze a jak dotąd wszystkie w workach leżą i czekają -
Jee, nadrobiłam!
hwesta wrote:Krysti ale tu jest 20 mieszkań i głupio tak cokolwiek zostawiać, zaraz sprzątną. Gosha o której do szpitala idziesz ?? Ja dziś wstawiam pranie małej, zacznę od prania pajacy chybana 40 stopni wypiore
Hwesta, a to czemu nie podajesz tego numeru przy podawaniu adresu, kiedy zamawiasz? Nie byłoby problemu.Do mnie też kurierzy często telefonem nie dzwonią, pewnie wtedy kiedy nie wiedzą, o której dokładnie będą. Ale z drugiej strony dziwne, że nie dzwonią jak się zorientują, że nie znają numerka. ;/
A tak w ogóle to dzień dobry.Dziś musiałam się zwlec trochę wcześniej, bo jadę do jednej dziewczyny odebrać ubranka, które chce mi oddać.
Jej synuś urodził się w grudniu a już w połowie stycznia z większości powyrastał. Nas też to czeka niedługo. ;_; Ale cieszę się bardzo, bo jeszcze trochę braków mam w ubrankach a z kasiorą słabo, więc akurat się trafiło.
Rany, Liloe, mi nic nie strzyka w Bożenie. Aż sobie wyobraziłam ten dźwięk. Brrr...
Mary, polubiłam za kasztanka, nie za samopoczucie.
Amy, ja też nie piorę jeszcze. Wkurzę wszystko na raz pewnie pod koniec lutego i będę prasować po troszku albo na siedząco.
Wercia, już gniazdko wijesz? Nie szalej tak, tak Sarci w brzuszku posiedzieć jeszcze.
Kasia, ja nie mam dużej rodzinki a też się za prasowanie zabieram kilka dni jak nie dłużej.I potem mi się 2-3 prania zbierają i wyzywam.
Zawsze się cieszę na zimę, bo wtedy t-shirty nie muszą być idealnie poprasowane.
Rany, Fasia, z tymi lekarzami. Wrrr... Jak w sklepie: "Następny, następny". Rutyniarze jedni. ;/
Kurde, ja też ostatnio Kegle zaniedbałam. ;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Mantissa podaje na Allegro jak zamawiam ale nie zawsze wysyłający wpisze w informacje dla kuriera
-
nick nieaktualny
-
Czyli dla mnie piłka odpada skoro pomaga w obniżaniu się dziecka w kanale. Podskocze 4 razy i urodze
Rudzia wkleilabym ale mam link w zakładkach na kompie także może inna dziewczyna pomoże.
Fatalnie się dziś czuje. Jest mi niedobrze. Muli mnie. Na lewym i prawym boku bolą biodra, na plecach robi mi się jeszcze gorzej i nie mogę oddychac. Fatalnie! Humor do dupy..
Głowa boli. Spać się chce, a jest głośno i nie ma na to szans..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 12:26
-
Rudzia wrote:Hej.
Moglaby ktoras podac mi linka do tego termometru slynnego?
Rudzia, jak czytałam wasze wcześniejsze wpisy to natknęłam się parokrotnie na taki termometr, też zamierzam go właśnie nabyć
http://www.elmedico.pl/product-pol-2856-Termometr-bezdotykowy-ThermoFlash-LX-26-Evolution.html?gclid=CjwKEAiAo8emBRCX_OqU4qek6y8SJACzgf8fzkVDCYwzl_mpwwJWYc1E5L9yBrsDuOy697OeZeLCtBoC4sDw_wcBFasia, Rudzia lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Fasia - ale chodzi o sam poród. Przed nim nic się nie dzieje podczas takich ćwiczeń
Pokazują je nam, byśmy wiedziały, co robić podczas akcji.
Myślałam, że teraz macie je ćwiczyć. Ja i tak raczej będę chodzić tylko na wykłady. Jak dotrwam, bo ostatnio mam wizję, że niedługo urodze.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny