Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Liloe fajnie
mi tez się nie śpieszy ale biorą mnie tu z musu
Hwesta dowiedz się co i jak. Wypełnij druki i czekaj na kasę
Ja będę pisać teraz wnioski za poronienie z 2013 roku, za pobyt i operacje w grudniu i teraz za pobyt. Jakaś kasiurka wpadnieliloe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Liloe ale w wyniku choroby masz taka stawke? ja za hospitalizacje w zwiazku z wypadkiem w pracy czy komunikacyjnym tez mam prawie 200 za dobe, ale nie w zwiazku z choroba
Ja za swoj pobyt w szpitalu mialam 55 za dobeWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 10:41
-
hwesta wrote:KasiaB ja na nastepnej wizycie porozmawiam o masazach z lekarzem,ale z drugiej strony to moja sie skracala i rozwierala, ale leki ja trzymaja teraz, ma 35 mm wiec bardzo ladnie
-
Ja za pobyt na oiomie mam 550 ale to swiadczenie jednorazowe i jesli ide na zwolnienie po pobycie w szpitalu to za kazdy dzien zwolnienia dodatkowo 30zl
Za zabiegi 1500 900 albo 300 ale nie wiem ile za jakiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 10:51
-
Angela89 wrote:Dziewczyny jak tak bardzo chcecie CC to ja oddam swoja - planowaną
chociaz ja mam jeszcze 10% szans na sn
i pewnosc po 36 tygodniu wiec jeszcze troche myslenia mi zostaje.
A jak Wy cipke na pilce cwiczycie? Bo ja pipe to tylko kegle robie i masaz bede robic ale to pozniej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Ja tez
chociaz ja mam jeszcze 10% szans na sn
i pewnosc po 36 tygodniu wiec jeszcze troche myslenia mi zostaje.
A jak Wy cipke na pilce cwiczycie? Bo ja pipe to tylko kegle robie i masaz bede robic ale to pozniej
Ja w następny piątek mam wizytę i wskazanie bedzie dr pisała - no chyba że cud się stanie i łożysko poszło w górę.
A z piłką się siada i kręci się dupcią w boki i w każdą stronę - ja np na piłkę nie mogę siadać więc musisz się lekarza dowiedzieć czy nie ma przeciwskazań -
Angela89 wrote:Ja w następny piątek mam wizytę i wskazanie bedzie dr pisała - no chyba że cud się stanie i łożysko poszło w górę.
A z piłką się siada i kręci się dupcią w boki i w każdą stronę - ja np na piłkę nie mogę siadać więc musisz się lekarza dowiedzieć czy nie ma przeciwskazańto podczas porodu zmniejsza bol i pomaga dziecku zejsc. Chyba. No i na wszystkie miesnie glebokie dziala, na kregoslup. Jak mieszkam u siebie to zawsze jak pisze z Wami siedze na pilce bo samo siedzenie dziala na plecy. Ale na pipke teraz to chyba thlko kegle jednak
Kasiakwiatek jest sportsmenka by sie wypowiedziala w temacie
-
Ale drukujecie pół godziny czytania, ja zaraz wychodzę to jak wrócę to może was ogarne hihi
Fasia no bidulo nudzisz się pewnie w tym szpitalu a te sterydy dadzą ci w końcu czy nie wiadomo ???
Jeśli chodzi o pranie ciuszkow to mam zdanie jak Amy nie mam zagrożenia wcześniejszym porodem to jeszcze mam czas najwyżej na szybko się wypierze te do szpitala i już a poza tym nie mam skompletowanej wyprawki hihi
Jakoś to bedzie ....