Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.esotiq.com/koszule-nocne/koszula-nocna-esotiq-riko,id-1178 ta sobie zamowilam, fajna jest :) ale nie biore jej do szpitala, po domku bede miala

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 17:09

Amy_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastepne usg juz na koniec 8 marca :) pani doktor pochwalila ze Ignaś rosnie pomierzyli wszystko brzuszek glówke patrząc na pomiary z tamtego tyg to on szybko rosnie bedzie duzy :Dpo tatusiu

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti jaki jest duzy masz jakies wymiary??

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i juz nie muszę się martwic o wody krew mocz super takze teraz juz relax ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja Alicja tez w tate sie wdala, wczoraj kosc udowa miala juz 6,42, a wazyla wg lekarza ok 2 kg- bardziej w strone przekroczonych 2 ;) jak ja ja urodze??? porozrywa mi cipke ;p

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Krysti jaki jest duzy masz jakies wymiary??
    Mam wpisują w ksiązeczke oni glowke mierzą i brzuszek i wody

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chcialam porownac z moja Alicja, bo podobne ciaze mamy w sumie, tydzien roznicy niecaly :)

• Fasia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    Amy dobrze gada ;) z tym ubezpieczeniem jak masz dobry wariant to możesz wyjść na swoje. Przy 250zł/dobę to już się opłaca poleżeć. Hmmm może też się położę :D

Masz taką stawkę za dobę spędzona w szpitalu? Wow! To gdzie Ty jesteś ubezpieczona?

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie naturalny czeka bo Ignsś glową w dól cizes jak on taki duzy bedzie to jednak tensa sobie elektronicznego kupie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja bylam chyba 8 dni w grudniu i sie nie dowiadywalam o kase hmmmm

Lali lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti ja bym chciala cesarke , ale czuje ze skonczy sie na naturalnym :P Wlaczalam ostatnio mezowi porody ze zblizeniem na wychodzenie dziecka, przerazil sie jak ja dam rade ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Chcialam porownac z moja Alicja, bo podobne ciaze mamy w sumie, tydzien roznicy niecaly :)
    Wroce do domku to ci napisze ;) i porownasz

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 17:09

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale zimno ja poerdziele lapy mi zamarzają:) mimo rekawiczek

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta tez bym wolala cc:) boje się zajebiscie im blizej tym wiekszy stres :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti tylko,ze ja chcialabym planowane cc, bo sie boje , ze sie namecze kilkanasie godzin i dopiero mnie potna ;p

• KASIAB Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Moja Alicja tez w tate sie wdala, wczoraj kosc udowa miala juz 6,42, a wazyla wg lekarza ok 2 kg- bardziej w strone przekroczonych 2 ;) jak ja ja urodze??? porozrywa mi cipke ;p
    Hwesta ja o swoja tez się boję dlatego mąż już zaczął mi wykonywac regularne masaże oby pomoglo

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    U pracodawcy w Amplico ;)

Świetnie. To zazdroszczę, bo o takiej stawce nie słyszałam :) od której doby masz liczona wypłatę świadczenia? Nic tylko do szpitala :D byłabym bogata!

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaB ja na nastepnej wizycie porozmawiam o masazach z lekarzem,ale z drugiej strony to moja sie skracala i rozwierala, ale leki ja trzymaja teraz, ma 35 mm wiec bardzo ladnie

‹‹ 2467 2468 2469 2470 2471 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ