Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Amy_ wrote:shimmer - hahahaah na pewno płaci
wariatka
temat cycków to drażliwy tematmnei otoczki też się zrobiły lekko brązowe, żyła, na żyle... tragedia jakaś!!!!!!!
na brzuchu też nie mam linii nad czym ubolewam bo uważam, że jest UROCZA!!!! a pępek się spłaszczył i czasem się minimalnie wysunie jego górna część więc też nic specjalnegow koncu pionowe wzory wyszczuplaja
Agucha, liloe, Fasia, Amy_, weronika86, KasiaKwiatek, misia83, lysinka, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
UWAGA BĘDĘ KLNĄĆ! Ja pier.. Ku.. Jego jeb.. Mać! Nie nawidze tego pieprzonego szpitala! Wleza święte krowy na obchod, który jest godzinę spóźniony. Postoja nad człowiekiem jak nad zmarłym. Pogapia się w kartę. Pomrucza coś pod nosem i wyjdą nie mówiąc kompletnie nic! Krzyczalam za nimi czy wychodzę to tylko ordynator rzucił przez ramię "nie. Czekamy na wynik posiewu" i zniknął. Matko ależ jestem zła!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 09:45
-
nick nieaktualnyFasia, tez nie lubie obchodow ;/ Nic sie nie mozna dowiedziec. Pamietam jak zapytalam o te bakterie co mi na nia antybiotyk dawali, o to bardzo wysokie crp czy to niebezpieczne , to uslyszalalam od lekarki tylko "no tak, oczywiscie, ze niebezpieczne, dlatego pani tu jest", i nic wiecej
-
nick nieaktualny
-
liloe wrote:Póki co to z dnia na dzień jest gorzej, wcześniej tylko lewa, teraz prawa. Macica uciska na nerw odkąd Ala leży główką w dół czyli muszę się do tego przyzwyczaić. Trzeba liczyć, że przejdzie po porodzie, do porodu bez szans, raczej będzie gorzej wraz ze wzrostem ciężaru dziecka.
Jak będzie już hardcore i czucie zacznie zanikać całkowicie to będzie trzeba wcześniej rozwiązać ciążę. Oby nie
Oby Ci nei postępował ten paraliżjuż bliżej niż dalej
3 tygodnie i możesz rodzić
-
Fasia wrote:UWAGA BĘDĘ KLNĄĆ! Ja pier.. Ku.. Jego jeb.. Mać! Nie nawidze tego pieprzonego szpitala! Wleza święte krowy na obchod, który jest godzinę spóźniony. Postoja nad człowiekiem jak nad zmarłym. Pogapia się w kartę. Pomrucza coś pod nosem i wyjdą nie mówiąc kompletnie nic! Krzyczalam za nimi czy wychodzę to tylko ordynator rzucił przez ramię "nie. Czekamy na wynik posiewu" i zniknął. Matko ależ jestem zła!!!
-
nick nieaktualnyFasia wrote:UWAGA BĘDĘ KLNĄĆ! Ja pier.. Ku.. Jego jeb.. Mać! Nie nawidze tego pieprzonego szpitala! Wleza święte krowy na obchod, który jest godzinę spóźniony. Postoja nad człowiekiem jak nad zmarłym. Pogapia się w kartę. Pomrucza coś pod nosem i wyjdą nie mówiąc kompletnie nic! Krzyczalam za nimi czy wychodzę to tylko ordynator rzucił przez ramię "nie. Czekamy na wynik posiewu" i zniknął. Matko ależ jestem zła!!!
Jak ja kocham nasze szpitale - skąd to znam, co lekarz to co innego. Mi na nocnym obchodzie mówił lekarz rano pani wychodzi, rano lekarz mówił nie wychodzi Pani.. Może idz do lekarza normalnie po obchodzie i spytaj się co dalej. Albo naślij męża jak ja byłam w szpitalu to maż wiedział niż ja. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hooy z nimi.. Nie będę teraz go szukać. Poza tym zapewne zaczął badania wiec to potrwa. Wyniki powinny być max w pt.. Czyli jeszcze dwa dni. Może jutro. Chyba się o to pomodle wieczorem. Chodzi o to, że leżę tu niepotrzebnie. Nie mam żadnych dolegliwości. Nic mi nie podają. Mogłabym spędzić ten czas we własnym łóżku. No i w pt o 11.30 mam ZUS a nie będę go przekładać, bo do czasu wizyty u nich mam wstrzymana wypłatę na którą już czekam ponad miesiąc.. Ehh
zaraz mi przejdzie..