X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 17:07

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    shimmer - hahahaah na pewno płaci :P wariatka :D

temat cycków to drażliwy temat :P mnei otoczki też się zrobiły lekko brązowe, żyła, na żyle... tragedia jakaś!!!!!!!
    na brzuchu też nie mam linii nad czym ubolewam bo uważam, że jest UROCZA!!!! a pępek się spłaszczył i czasem się minimalnie wysunie jego górna część więc też nic specjalnego :(
    Linia gdyby byla to moze brzuch by na mniejszy wygladal ;-) w koncu pionowe wzory wyszczuplaja :-D

Agucha, liloe, Fasia, Amy_, weronika86, KasiaKwiatek, misia83, lysinka, Gosha lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 17:07

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 17:06

mantissa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie bede pakowala w nic, poukladam w komodzie i tyle :)

Fasia lubi tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilo ciulowo z tą ręką. To ma przejść samo czy jak?

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer masakra hahahha :D ja lini nie mam, cyce podobnie wygladaja jak u ciebie :D pepek jest jeszcze w srodku :D

shimmer_lip lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Fasia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    UWAGA BĘDĘ KLNĄĆ! Ja pier.. Ku.. Jego jeb.. Mać! Nie nawidze tego pieprzonego szpitala! Wleza święte krowy na obchod, który jest godzinę spóźniony. Postoja nad człowiekiem jak nad zmarłym. Pogapia się w kartę. Pomrucza coś pod nosem i wyjdą nie mówiąc kompletnie nic! Krzyczalam za nimi czy wychodzę to tylko ordynator rzucił przez ramię "nie. Czekamy na wynik posiewu" i zniknął. Matko ależ jestem zła!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 09:45

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    Lilo ciulowo z tą ręką. To ma przejść samo czy jak?
    Pewnie jak wszystko czyli po porodzie :-D wszystkie linie, spojenia, zgagi, cukrzyce i mdlosci przejda zaraz po rozerwaniu dupska :-D

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia, tez nie lubie obchodow ;/ Nic sie nie mozna dowiedziec. Pamietam jak zapytalam o te bakterie co mi na nia antybiotyk dawali, o to bardzo wysokie crp czy to niebezpieczne , to uslyszalalam od lekarki tylko "no tak, oczywiscie, ze niebezpieczne, dlatego pani tu jest", i nic wiecej :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    Póki co to z dnia na dzień jest gorzej, wcześniej tylko lewa, teraz prawa. Macica uciska na nerw odkąd Ala leży główką w dół czyli muszę się do tego przyzwyczaić. Trzeba liczyć, że przejdzie po porodzie, do porodu bez szans, raczej będzie gorzej wraz ze wzrostem ciężaru dziecka.
    Jak będzie już hardcore i czucie zacznie zanikać całkowicie to będzie trzeba wcześniej rozwiązać ciążę. Oby nie
    to już wolę chyba swoją rwę.. zresztą sama nei wiem, na jednej nodze chodzić też się nie da - a kicanie w ciąży mało przyjemne :P
    Oby Ci nei postępował ten paraliż :) już bliżej niż dalej :) 3 tygodnie i możesz rodzić :)

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    UWAGA BĘDĘ KLNĄĆ! Ja pier.. Ku.. Jego jeb.. Mać! Nie nawidze tego pieprzonego szpitala! Wleza święte krowy na obchod, który jest godzinę spóźniony. Postoja nad człowiekiem jak nad zmarłym. Pogapia się w kartę. Pomrucza coś pod nosem i wyjdą nie mówiąc kompletnie nic! Krzyczalam za nimi czy wychodzę to tylko ordynator rzucił przez ramię "nie. Czekamy na wynik posiewu" i zniknął. Matko ależ jestem zła!!!
    Fiuty! Sa tam od informowania o tym co sie z Wami dzieje jak dupa od srania!!!

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia to idź z nim pogadaj :)

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:

Jak ja kocham nasze szpitale - skąd to znam, co lekarz to co innego. Mi na nocnym obchodzie mówił lekarz rano pani wychodzi, rano lekarz mówił nie wychodzi Pani.. Może idz do lekarza normalnie po obchodzie i spytaj się co dalej. Albo naślij męża jak ja byłam w szpitalu to maż wiedział niż ja.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i wzroslo do 11.7 ladnie :) usg super maly rosnie jak na drozdzach :)

shimmer_lip, Jaga, lysinka, Gosha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 17:00

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak po za tym witam :)

Temat cycków mnie tu przyciągnął :)
    Mi linia się dopiero zaczyna pojawiać. Brodawki są też takie ciemne i wielkie i twardę :P Ale nic nie kapie, zbiera się na dzień x to co najlepsze

Amy_, shimmer_lip lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hooy z nimi.. Nie będę teraz go szukać. Poza tym zapewne zaczął badania wiec to potrwa. Wyniki powinny być max w pt.. Czyli jeszcze dwa dni. Może jutro. Chyba się o to pomodle wieczorem. Chodzi o to, że leżę tu niepotrzebnie. Nie mam żadnych dolegliwości. Nic mi nie podają. Mogłabym spędzić ten czas we własnym łóżku. No i w pt o 11.30 mam ZUS a nie będę go przekładać, bo do czasu wizyty u nich mam wstrzymana wypłatę na którą już czekam ponad miesiąc.. Ehh :( zaraz mi przejdzie..

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
‹‹ 2465 2466 2467 2468 2469 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ