WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika - nei mam pewności, że nie czyta :D to policjant :D jakby chciał to by prześwietlił tutaj każda z nas. I wyszłoby kto jest "cześć Aniu tu Wojtek też mam 12 lat" :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 09:14

hwesta, weronika86, CzaryMary, KasiaKwiatek, Angela89, Fasia, misia83, Gosha lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z tym praniem zaczynam już , bo ja czuje ze za miesiąc- 6 tyg max Ala będzie z nami, lekarz mi odstawia za 3 tyg wszystkie leki, wiec przy skończonym 35 i teoretycznie jak leki puszcza to może się zacząć :) wole być gotowa, tymbarskiej ze wszystko mam sama do ogarnięcia, wiec powoli zaczynam. Najpierw rozmiarami posegreguje ubranka :p

Amy_ lubi tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    Weronika - nei mam pewności, że nie czyta :D to policjant :D jakby chciał to by prześwietlił tutaj każda z nas. I wyszłoby kto jest "cześć Aniu tu Wojtek też mam 12 lat" :D
    hahhahah calkiem mozlwie :D szczerze w doopie mam kto siedzi po drugiej stronie, wazne ze mi tu przyjemnie, mam z kim pogadac, odstresowuje sie i nie marudze mezowi tylko wam :D

KasiaKwiatek, mantissa lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie nawet twierdzenie lekarza, że moge urodzic nawet miesiąc wcześniej nie motywuje do prania - jakoś mu nie wierzę z tym porodem :D myślę że urodzę grubo po terminie :D

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Ja z tym praniem zaczynam już , bo ja czuje ze za miesiąc- 6 tyg max Ala będzie z nami, lekarz mi odstawia za 3 tyg wszystkie leki, wiec przy skończonym 35 i teoretycznie jak leki puszcza to może się zacząć :) wole być gotowa, tymbarskiej ze wszystko mam sama do ogarnięcia, wiec powoli zaczynam. Najpierw rozmiarami posegreguje ubranka :p
    lepiej miec juz przyszykowane jesli czujesz ze moze byc szybciej..zawsze to spokoj ducha.

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    hahhahah calkiem mozlwie :D szczerze w doopie mam kto siedzi po drugiej stronie, wazne ze mi tu przyjemnie, mam z kim pogadac, odstresowuje sie i nie marudze mezowi tylko wam :D

ja tez mam w dupie :D
    zainteresowanie pedofila to komplement :D :P

weronika86, Gosha lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    A mnie nawet twierdzenie lekarza, że moge urodzic nawet miesiąc wcześniej nie motywuje do prania - jakoś mu nie wierzę z tym porodem :D myślę że urodzę grubo po terminie :D
    pwoeim ci ze czesto pierwsza ciaze sie przenosi...ja mialam skurcze przedwczesne ( nawet nie wiedzialam, zapomnialam ale mam wpisane wksiazeczke) w 29tc z pierwszym..nawet w 7mym miesiacu lezalam w szpitalu przez 2 tygodnie...i co urodzilam w 40+5 :D samo sie zaczelo :D

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj maz twierdzi ze mnie nie poznaje..caly czas sprzatam, caly czas w ruchu, cos gotuje, cos piore cos przekladam :D hahha chyba to wicie nie ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 09:22

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    ta nastepnym razem jak wstawie zdjecie to zrobie sobie wrkoczyki :D

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    pwoeim ci ze czesto pierwsza ciaze sie przenosi...ja mialam skurcze przedwczesne ( nawet nie wiedzialam, zapomnialam ale mam wpisane wksiazeczke) w 29tc z pierwszym..nawet w 7mym miesiacu lezalam w szpitalu przez 2 tygodnie...i co urodzilam w 40+5 :D samo sie zaczelo :D

ja też uważam, że u mnie przed terminem poród to raczej tylko statystyka, może łożysko troszkę przystopowało z tymi zwapnieniami, okaże się 19 lutego :) mam nadzieję, że młody nadal ma poziom wód 10 cm przepływy okej i złogów nie ma jakoś dużo więcej..i uda mi się go donosić ładnie do końca marca :)

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    ta nastepnym razem jak wstawie zdjecie to zrobie sobie wrkoczyki :D
    nei zapomnij o czerwonych wstążkach :D i pończoszkach :D

weronika86 lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    moj maz twierdzi ze mnie nie poznaje..caly czas sprzatam, caly czas w ruchu, cos gotuje, cos piore cos przekladam :D hahha chyba to wicie nie ?

pewnie tak :D ja nie doświadczyłam jeszcze żadnych symptomów :D

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie zapomne :D a zobaczysz ze zrobie :D :Dhahaha
    ja tez mam wizyte 19ego, tylko z polozna..chyabo 15.15 jak dobrze pamietam

Amy_ lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    nie zapomne :D a zobaczysz ze zrobie :D :Dhahaha
    ja tez mam wizyte 19ego, tylko z polozna..chyabo 15.15 jak dobrze pamietam

domyślam się że nie rzucasz słów na wiatr :D mężowi się spodobają i nei tylko pedofil będzie miał uciechę :PPPPP szykuj doope :D

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • weronika86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    pewnie tak :D ja nie doświadczyłam jeszcze żadnych symptomów :D
    ja odczuwam ale 3 dni takiego ganiania i mam gorszy dzien jak dzisiaj...uroki ciazy od euforii do dolka...sam miodzik :D ale uwielbiam ten stan ;D te ciaze przechodze duzo lagodniej niz pierwsza, moze dlatego ze jestem starsza..doedukowana

Amy_ lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    musze sie polozyc na chwile bo bede zygac :D

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    Mi sie wydawalo ze ja srara gruba baba w ciazy jestem a ostatnio na fajsiku jakis chlopaczek do mnienapisal ze "mam fajna buzke i moze popiszemy" a potem mnie jeszcze 2 murzynow zaprosilo :-D moze moj maz im placi zebym miala lepszy humor :-D

Moje cyce bija wszelkie normy i zasady gry ;-) juz sie nawet na nie nie gniewam ale sa jak u krowy :-) wielkie, leza na brzuchu, sa ozylone cale, wiecznie stoja mi suty i z rozowych brodawy staly sie brazowe :-) a fuj :-)
    Za to pepek dalej w srodku i zadnej linii na pimpolu :-D

Amy_, KasiaKwiatek, Fasia, weronika86, natt, lysinka, Gosha, mantissa lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy...pedofila...no raczej, że komplement...odmładza :-P

Ja jeszcze też nic nie piorę. Lddwo się zbieram z praniem dla naszej 4 teraz... A do prasowania zbieram się zawsze conajmniej kilka dni :-P
    Tak to jest jak już ma się rodzinkę :-D
    Dla Mikiego zabiorę się za pranie za miesiąc. Najważniejsze, że wszystko w domu już mam. A jak tfu tfu coś by się przyspieszyło to i mój K popierze a starsza córka będzie prasować :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 09:31

Amy_, weronika86 lubią tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer - hahahaah na pewno płaci :P wariatka :D

temat cycków to drażliwy temat :P mnei otoczki też się zrobiły lekko brązowe, żyła, na żyle... tragedia jakaś!!!!!!!
    na brzuchu też nie mam linii nad czym ubolewam bo uważam, że jest UROCZA!!!! a pępek się spłaszczył i czasem się minimalnie wysunie jego górna część więc też nic specjalnego :(

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siedze w poczekalni tak na ulicach bizi ze myslalam ze nie zdąze :/

Lali lubi tę wiadomość

‹‹ 2464 2465 2466 2467 2468 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ