Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Weronika - nei mam pewności, że nie czyta
to policjant
jakby chciał to by prześwietlił tutaj każda z nas. I wyszłoby kto jest "cześć Aniu tu Wojtek też mam 12 lat"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 09:14
hwesta, weronika86, CzaryMary, KasiaKwiatek, Angela89, Fasia, misia83, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa z tym praniem zaczynam już , bo ja czuje ze za miesiąc- 6 tyg max Ala będzie z nami, lekarz mi odstawia za 3 tyg wszystkie leki, wiec przy skończonym 35 i teoretycznie jak leki puszcza to może się zacząć
wole być gotowa, tymbarskiej ze wszystko mam sama do ogarnięcia, wiec powoli zaczynam. Najpierw rozmiarami posegreguje ubranka :p
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Amy_ wrote:Weronika - nei mam pewności, że nie czyta
to policjant
jakby chciał to by prześwietlił tutaj każda z nas. I wyszłoby kto jest "cześć Aniu tu Wojtek też mam 12 lat"
szczerze w doopie mam kto siedzi po drugiej stronie, wazne ze mi tu przyjemnie, mam z kim pogadac, odstresowuje sie i nie marudze mezowi tylko wam
KasiaKwiatek, mantissa lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:Ja z tym praniem zaczynam już , bo ja czuje ze za miesiąc- 6 tyg max Ala będzie z nami, lekarz mi odstawia za 3 tyg wszystkie leki, wiec przy skończonym 35 i teoretycznie jak leki puszcza to może się zacząć
wole być gotowa, tymbarskiej ze wszystko mam sama do ogarnięcia, wiec powoli zaczynam. Najpierw rozmiarami posegreguje ubranka :p
-
weronika86 wrote:hahhahah calkiem mozlwie
szczerze w doopie mam kto siedzi po drugiej stronie, wazne ze mi tu przyjemnie, mam z kim pogadac, odstresowuje sie i nie marudze mezowi tylko wam
ja tez mam w dupie
zainteresowanie pedofila to komplementweronika86, Gosha lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:A mnie nawet twierdzenie lekarza, że moge urodzic nawet miesiąc wcześniej nie motywuje do prania - jakoś mu nie wierzę z tym porodem
myślę że urodzę grubo po terminie
samo sie zaczelo
-
weronika86 wrote:pwoeim ci ze czesto pierwsza ciaze sie przenosi...ja mialam skurcze przedwczesne ( nawet nie wiedzialam, zapomnialam ale mam wpisane wksiazeczke) w 29tc z pierwszym..nawet w 7mym miesiacu lezalam w szpitalu przez 2 tygodnie...i co urodzilam w 40+5
samo sie zaczelo
ja też uważam, że u mnie przed terminem poród to raczej tylko statystyka, może łożysko troszkę przystopowało z tymi zwapnieniami, okaże się 19 lutegomam nadzieję, że młody nadal ma poziom wód 10 cm przepływy okej i złogów nie ma jakoś dużo więcej..i uda mi się go donosić ładnie do końca marca
-
weronika86 wrote:nie zapomne
a zobaczysz ze zrobie
:Dhahaha
ja tez mam wizyte 19ego, tylko z polozna..chyabo 15.15 jak dobrze pamietam
domyślam się że nie rzucasz słów na wiatrmężowi się spodobają i nei tylko pedofil będzie miał uciechę :PPPPP szykuj doope
-
Amy_ wrote:pewnie tak
ja nie doświadczyłam jeszcze żadnych symptomów
ale uwielbiam ten stan
te ciaze przechodze duzo lagodniej niz pierwsza, moze dlatego ze jestem starsza..doedukowana
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Amy_ wrote:ja tez mam w dupie
zainteresowanie pedofila to komplementmoze moj maz im placi zebym miala lepszy humor
Moje cyce bija wszelkie normy i zasady gryjuz sie nawet na nie nie gniewam ale sa jak u krowy
wielkie, leza na brzuchu, sa ozylone cale, wiecznie stoja mi suty i z rozowych brodawy staly sie brazowe
a fuj
Za to pepek dalej w srodku i zadnej linii na pimpoluAmy_, KasiaKwiatek, Fasia, weronika86, natt, lysinka, Gosha, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy...pedofila...no raczej, że komplement...odmładza
Ja jeszcze też nic nie piorę. Lddwo się zbieram z praniem dla naszej 4 teraz... A do prasowania zbieram się zawsze conajmniej kilka dni
Tak to jest jak już ma się rodzinkę
Dla Mikiego zabiorę się za pranie za miesiąc. Najważniejsze, że wszystko w domu już mam. A jak tfu tfu coś by się przyspieszyło to i mój K popierze a starsza córka będzie prasowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 09:31
Amy_, weronika86 lubią tę wiadomość
-
shimmer - hahahaah na pewno płaci
wariatka
temat cycków to drażliwy tematmnei otoczki też się zrobiły lekko brązowe, żyła, na żyle... tragedia jakaś!!!!!!!
na brzuchu też nie mam linii nad czym ubolewam bo uważam, że jest UROCZA!!!! a pępek się spłaszczył i czasem się minimalnie wysunie jego górna część więc też nic specjalnego
-
nick nieaktualny