X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika - nei mam pewności, że nie czyta :D to policjant :D jakby chciał to by prześwietlił tutaj każda z nas. I wyszłoby kto jest "cześć Aniu tu Wojtek też mam 12 lat" :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 09:14

hwesta, weronika86, CzaryMary, KasiaKwiatek, Angela89, Fasia, misia83, Gosha lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z tym praniem zaczynam już , bo ja czuje ze za miesiąc- 6 tyg max Ala będzie z nami, lekarz mi odstawia za 3 tyg wszystkie leki, wiec przy skończonym 35 i teoretycznie jak leki puszcza to może się zacząć :) wole być gotowa, tymbarskiej ze wszystko mam sama do ogarnięcia, wiec powoli zaczynam. Najpierw rozmiarami posegreguje ubranka :p

Amy_ lubi tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    Weronika - nei mam pewności, że nie czyta :D to policjant :D jakby chciał to by prześwietlił tutaj każda z nas. I wyszłoby kto jest "cześć Aniu tu Wojtek też mam 12 lat" :D
    hahhahah calkiem mozlwie :D szczerze w doopie mam kto siedzi po drugiej stronie, wazne ze mi tu przyjemnie, mam z kim pogadac, odstresowuje sie i nie marudze mezowi tylko wam :D

KasiaKwiatek, mantissa lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie nawet twierdzenie lekarza, że moge urodzic nawet miesiąc wcześniej nie motywuje do prania - jakoś mu nie wierzę z tym porodem :D myślę że urodzę grubo po terminie :D

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Ja z tym praniem zaczynam już , bo ja czuje ze za miesiąc- 6 tyg max Ala będzie z nami, lekarz mi odstawia za 3 tyg wszystkie leki, wiec przy skończonym 35 i teoretycznie jak leki puszcza to może się zacząć :) wole być gotowa, tymbarskiej ze wszystko mam sama do ogarnięcia, wiec powoli zaczynam. Najpierw rozmiarami posegreguje ubranka :p
    lepiej miec juz przyszykowane jesli czujesz ze moze byc szybciej..zawsze to spokoj ducha.

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    hahhahah calkiem mozlwie :D szczerze w doopie mam kto siedzi po drugiej stronie, wazne ze mi tu przyjemnie, mam z kim pogadac, odstresowuje sie i nie marudze mezowi tylko wam :D

ja tez mam w dupie :D
    zainteresowanie pedofila to komplement :D :P

weronika86, Gosha lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    A mnie nawet twierdzenie lekarza, że moge urodzic nawet miesiąc wcześniej nie motywuje do prania - jakoś mu nie wierzę z tym porodem :D myślę że urodzę grubo po terminie :D
    pwoeim ci ze czesto pierwsza ciaze sie przenosi...ja mialam skurcze przedwczesne ( nawet nie wiedzialam, zapomnialam ale mam wpisane wksiazeczke) w 29tc z pierwszym..nawet w 7mym miesiacu lezalam w szpitalu przez 2 tygodnie...i co urodzilam w 40+5 :D samo sie zaczelo :D

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj maz twierdzi ze mnie nie poznaje..caly czas sprzatam, caly czas w ruchu, cos gotuje, cos piore cos przekladam :D hahha chyba to wicie nie ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 09:22

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    ta nastepnym razem jak wstawie zdjecie to zrobie sobie wrkoczyki :D

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    pwoeim ci ze czesto pierwsza ciaze sie przenosi...ja mialam skurcze przedwczesne ( nawet nie wiedzialam, zapomnialam ale mam wpisane wksiazeczke) w 29tc z pierwszym..nawet w 7mym miesiacu lezalam w szpitalu przez 2 tygodnie...i co urodzilam w 40+5 :D samo sie zaczelo :D

ja też uważam, że u mnie przed terminem poród to raczej tylko statystyka, może łożysko troszkę przystopowało z tymi zwapnieniami, okaże się 19 lutego :) mam nadzieję, że młody nadal ma poziom wód 10 cm przepływy okej i złogów nie ma jakoś dużo więcej..i uda mi się go donosić ładnie do końca marca :)

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    ta nastepnym razem jak wstawie zdjecie to zrobie sobie wrkoczyki :D
    nei zapomnij o czerwonych wstążkach :D i pończoszkach :D

weronika86 lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    moj maz twierdzi ze mnie nie poznaje..caly czas sprzatam, caly czas w ruchu, cos gotuje, cos piore cos przekladam :D hahha chyba to wicie nie ?

pewnie tak :D ja nie doświadczyłam jeszcze żadnych symptomów :D

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie zapomne :D a zobaczysz ze zrobie :D :Dhahaha
    ja tez mam wizyte 19ego, tylko z polozna..chyabo 15.15 jak dobrze pamietam

Amy_ lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    nie zapomne :D a zobaczysz ze zrobie :D :Dhahaha
    ja tez mam wizyte 19ego, tylko z polozna..chyabo 15.15 jak dobrze pamietam

domyślam się że nie rzucasz słów na wiatr :D mężowi się spodobają i nei tylko pedofil będzie miał uciechę :PPPPP szykuj doope :D

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • weronika86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    pewnie tak :D ja nie doświadczyłam jeszcze żadnych symptomów :D
    ja odczuwam ale 3 dni takiego ganiania i mam gorszy dzien jak dzisiaj...uroki ciazy od euforii do dolka...sam miodzik :D ale uwielbiam ten stan ;D te ciaze przechodze duzo lagodniej niz pierwsza, moze dlatego ze jestem starsza..doedukowana

Amy_ lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    musze sie polozyc na chwile bo bede zygac :D

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    Mi sie wydawalo ze ja srara gruba baba w ciazy jestem a ostatnio na fajsiku jakis chlopaczek do mnienapisal ze "mam fajna buzke i moze popiszemy" a potem mnie jeszcze 2 murzynow zaprosilo :-D moze moj maz im placi zebym miala lepszy humor :-D

Moje cyce bija wszelkie normy i zasady gry ;-) juz sie nawet na nie nie gniewam ale sa jak u krowy :-) wielkie, leza na brzuchu, sa ozylone cale, wiecznie stoja mi suty i z rozowych brodawy staly sie brazowe :-) a fuj :-)
    Za to pepek dalej w srodku i zadnej linii na pimpolu :-D

Amy_, KasiaKwiatek, Fasia, weronika86, natt, lysinka, Gosha, mantissa lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy...pedofila...no raczej, że komplement...odmładza :-P

Ja jeszcze też nic nie piorę. Lddwo się zbieram z praniem dla naszej 4 teraz... A do prasowania zbieram się zawsze conajmniej kilka dni :-P
    Tak to jest jak już ma się rodzinkę :-D
    Dla Mikiego zabiorę się za pranie za miesiąc. Najważniejsze, że wszystko w domu już mam. A jak tfu tfu coś by się przyspieszyło to i mój K popierze a starsza córka będzie prasować :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 09:31

Amy_, weronika86 lubią tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer - hahahaah na pewno płaci :P wariatka :D

temat cycków to drażliwy temat :P mnei otoczki też się zrobiły lekko brązowe, żyła, na żyle... tragedia jakaś!!!!!!!
    na brzuchu też nie mam linii nad czym ubolewam bo uważam, że jest UROCZA!!!! a pępek się spłaszczył i czasem się minimalnie wysunie jego górna część więc też nic specjalnego :(

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siedze w poczekalni tak na ulicach bizi ze myslalam ze nie zdąze :/

Lali lubi tę wiadomość

‹‹ 2464 2465 2466 2467 2468 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ