Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Krysti z 3 piętra cieżko
olać ich, maja nr tel to powinni dzwonić
ja tez mam kolejna wizytę w przyszły piątek znów przez to ze tak dwa razy się złe poczułam u lekarza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 08:02
-
nick nieaktualnydzień doberek,
a co tutaj takie kiepskie humorki ?
Ziółko, Gosha - trzymam kciuki żeby wszystko było ok.
Sylvia - nigdzie nie łaź babo! My Cię tu pocieszymy przecież
Krysti fajnie masz z tym USG. Gdybym miała częściej byłabym spokojniejsza.
Fasia - trzymam kciuki żeby Cię juz wypuścili.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 08:03
Fasia, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:dzień doberek,
a co tutaj takie kiepskie humorki ?
Ziółko, Gosha - trzymam kciuki żeby wszystko było ok.
Sylvia - nigdzie nie łaź babo! My Cię tu pocieszymy przecież
Krysti fajnie masz z tym USG. Gdybym miała częściej byłabym spokojniejsza.
Fasia - trzymam kciuki żeby Cię juz wypuścili.ale godziny dają wczesne ze zamiast spac trza do szpitala jechać.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hwesta od czego? Wiesz?
Wieczorem mnie mulilo i teraz znowu. W sumie to zaczęło się pod ktg jak leżałam 1,5 godz na plecach.. Teraz położyłam się na prawym boku i jakby trochę lepiej.. Oby przeszło, bo zwariuje jak zacznę wymiotowac -
nick nieaktualnyCześć Kobitki
U mnie też słabo ale nie ze mną. Moja młodsza się pochorowałagorączka 38.5 leży bidulka już nafaszaerowana lekami... Oby na mnie też nie przeszło.
Gosha Kochana, Ziółko trzymam kciuki za Was. Mam nadzieję, że to się fałszywy alarm
Sylwia nie znikaj Kochana, zawsze możesz nam pisać wszystko, tu teraz tak będzie u nas raz lepiej raz gorzej. Po to się trzymamy od...7 miesięcy razem...nie tylko żeby się pośmiać albo pisać co kupujemy albo gotujemy. W słabych chwilach też trzeba się wspieraćWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 08:14
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Hwesta od czego? Wiesz?
Wieczorem mnie mulilo i teraz znowu. W sumie to zaczęło się pod ktg jak leżałam 1,5 godz na plecach.. Teraz położyłam się na prawym boku i jakby trochę lepiej.. Oby przeszło, bo zwariuje jak zacznę wymiotowac
może od szpitalnego jedzenia?
Hwesta - chyba Ty pytałas o ten fotelik do kapieli malucha? Mam taki - Pani w Smyku polecała i mówiła, że rozchodzi się to jak świeże bułeczki więc wzięłam. ale nie wiem czy będę z tego korzystała... tanie było więc drapnęłam.hwesta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia przy usg na plecach jak leżałam zasłabłam i wymiotowałam, pózniej doszłam do siebie i dalej kontynuował usg i to samo. Padłam dosłownie na podłogę w kiblu i przytuliłam kibel, lekarz podejrzewał ze to duphaston tak zadziałał,ale biorę go długo wiec myśle ze od leżenia na plecach
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ziółko ech no nic nie poradzimy na te nasze wizyty szpitalne, ale jak trzeba, to nic nieporadzi. Trzymaj się!
Sylwia - odpoczynek od forum czasem dużo daje, bo ma się czas na przemyślenia.. ja mimo tęsknoty za wami, miałam fajny czas dla siebie, nabrałam energii, dystansu, pokory.. Niech ten czas będzie dla ciebie lepszy :* i wracaj szybciutko
Gosha jak będziesz już po wizycie na pogotowiu to daj znać co i jak!oczywiście gratuluję nowego tygodnia...
To chyba jakis wirus z tymi nudnościami! albo taki etap w III trymestrze, bo ja wczoraj też walczyłam, ciekawe co będzie dzisiaj.
Mój mąż wczoraj wrócił chory z pracytylko czekam aż i u mnie pojawi się gorączka
Kwiatek zdrówka dla córy!
Liloe nie mam takich przypadłościchociąż spojenie boli z każdym tygodniem coraz bardziej ale nie strzyka
-
Hej Kobietki!
Trzymam za wszystkie kciuki!
Ziolko, Gosha oby wszystko bylo dobrze!
Fasia Ciebie juz niech wypuszcza do domku, bo w domu najlepiej, ale jak mus to mus :*
Rudzia dowiesz sie wszystkiego na wizycie, moze wpisza Ci w koncu ta CC i bedziesz spokojna, zycze Ci tego z calego serca
KasiaK zdrowka dla cory, moja ma katar, myslalam, ze cos gorszego sie rozwinie, ale na szczescie na katarku sie skonczylo, ale wiadomo jak takie dziecko z zapchanym nosem najgorzej w nocy, ale damy rade
Sylvia odpocznij sobie i wracaj do nas, przeciez sie tu wspieramy wszystkie :*
Hwesta no Ty wczoraj to zaszalalas u doktorka, kurcze mam nadzieje, ze to tylko od lezenia na plecach!
Fajnie, ze Shimmer i Dajana wrocily
Ja tez troche pomarudze, bo w miejscu blizny po cc dostaje ostry bol od srodka (tylko w jednym miejscu) tak jakby ktos noz wbil i pieczenie. Czy ktoras z mam po cc ma cos takiego? Moze blizna sie rozchodzi?
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyehhh to chyba uroki ostatniego trymestru... U mnie dzisiaj tez zjazd formy
muli mnie niemiłosiernie, poza tym popuchły mi dłonie i stopy. wyglądam mniej więcej tak :
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 08:46
Amy_, Lali, KasiaKwiatek, liloe, Angela89, Robotka1, mantissa, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie mogę uwierzyć w to ze już niedługo będziemy mieli z mężem dziecko, nasze maleństwo. Wszystko już w sumie gotowe, naszykowane, dziś pierwsza partia ubranek do prania... A ja chyba uwierzę jak już będę trzymała Ale w rękach
weronika86, Amy_, Fasia, CzaryMary, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość