WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti z 3 piętra cieżko ;D olać ich, maja nr tel to powinni dzwonić :) ja tez mam kolejna wizytę w przyszły piątek znów przez to ze tak dwa razy się złe poczułam u lekarza

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Krysti z 3 piętra cieżko ;D olać ich, maja nr tel to powinni dzwonić :) ja tez mam kolejna wizytę w przyszły piątek znów przez to ze tak dwa razy się złe poczułam u lekarza
    No ta niech dzwonią powinien zadzwonic ,do mnie z siódemki jak przyjezdzal kurier to dzwonil zawsze przed ze zaraz bedzie .To tez malą zobaczysz :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 08:02

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień doberek,

a co tutaj takie kiepskie humorki ?

Ziółko, Gosha - trzymam kciuki żeby wszystko było ok.
    Sylvia - nigdzie nie łaź babo! My Cię tu pocieszymy przecież :)

Krysti fajnie masz z tym USG. Gdybym miała częściej byłabym spokojniejsza.

Fasia - trzymam kciuki żeby Cię juz wypuścili.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 08:03

Fasia, Gosha lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mi dziś niedobrze! Zaraz zwymiotuje.. Raaany!

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra idę spadam się szykować:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    dzień doberek,

a co tutaj takie kiepskie humorki ?

Ziółko, Gosha - trzymam kciuki żeby wszystko było ok.
    Sylvia - nigdzie nie łaź babo! My Cię tu pocieszymy przecież :)

Krysti fajnie masz z tym USG. Gdybym miała częściej byłabym spokojniejsza.

Fasia - trzymam kciuki żeby Cię juz wypuścili.
    No ja juz 3 tyg pod rzad mam :) ale godziny dają wczesne ze zamiast spac trza do szpitala jechać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia ja rzygałam jak kot wczoraj:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia serio zle ci tak moze cos zjadlaś nie takiego .

• Fasia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta od czego? Wiesz?
    Wieczorem mnie mulilo i teraz znowu. W sumie to zaczęło się pod ktg jak leżałam 1,5 godz na plecach.. Teraz położyłam się na prawym boku i jakby trochę lepiej.. Oby przeszło, bo zwariuje jak zacznę wymiotowac :/

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kobitki
    U mnie też słabo ale nie ze mną. Moja młodsza się pochorowała :-\ gorączka 38.5 leży bidulka już nafaszaerowana lekami... Oby na mnie też nie przeszło.
    Gosha Kochana, Ziółko trzymam kciuki za Was. Mam nadzieję, że to się fałszywy alarm :-(

Sylwia nie znikaj Kochana, zawsze możesz nam pisać wszystko, tu teraz tak będzie u nas raz lepiej raz gorzej. Po to się trzymamy od...7 miesięcy razem...nie tylko żeby się pośmiać albo pisać co kupujemy albo gotujemy. W słabych chwilach też trzeba się wspierać <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 08:14

CzaryMary lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Hwesta od czego? Wiesz?
    Wieczorem mnie mulilo i teraz znowu. W sumie to zaczęło się pod ktg jak leżałam 1,5 godz na plecach.. Teraz położyłam się na prawym boku i jakby trochę lepiej.. Oby przeszło, bo zwariuje jak zacznę wymiotowac :/

może od szpitalnego jedzenia?

Hwesta - chyba Ty pytałas o ten fotelik do kapieli malucha? Mam taki - Pani w Smyku polecała i mówiła, że rozchodzi się to jak świeże bułeczki więc wzięłam. ale nie wiem czy będę z tego korzystała... tanie było więc drapnęłam.

hwesta lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary to nie od jedzenia, na pewno. Po prostu jakieś mdłości mnie naszly. Na szczęście czuje, ze powoli mijają

Kwiatek zdrówka dla cory! Uważaj żebyś Ty się nie zarazila

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 17:07

hwesta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia przy usg na plecach jak leżałam zasłabłam i wymiotowałam, pózniej doszłam do siebie i dalej kontynuował usg i to samo. Padłam dosłownie na podłogę w kiblu i przytuliłam kibel, lekarz podejrzewał ze to duphaston tak zadziałał,ale biorę go długo wiec myśle ze od leżenia na plecach

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia K - Twoj post polubiłam za wszystko inne oprocz choroby córki :/
    Trzymajcie się dziewczynki. Pozdrów ją od cioci Marychy :)

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę laktator kupić jeszcze... Echhhh ich od zarypania:)

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ziółko ech no nic nie poradzimy na te nasze wizyty szpitalne, ale jak trzeba, to nic nieporadzi. Trzymaj się!
    Sylwia - odpoczynek od forum czasem dużo daje, bo ma się czas na przemyślenia.. ja mimo tęsknoty za wami, miałam fajny czas dla siebie, nabrałam energii, dystansu, pokory.. Niech ten czas będzie dla ciebie lepszy :* i wracaj szybciutko :)

Gosha jak będziesz już po wizycie na pogotowiu to daj znać co i jak! :( oczywiście gratuluję nowego tygodnia...

To chyba jakis wirus z tymi nudnościami! albo taki etap w III trymestrze, bo ja wczoraj też walczyłam, ciekawe co będzie dzisiaj.
    Mój mąż wczoraj wrócił chory z pracy :/ tylko czekam aż i u mnie pojawi się gorączka :/ Kwiatek zdrówka dla córy!

Liloe nie mam takich przypadłości :P chociąż spojenie boli z każdym tygodniem coraz bardziej ale nie strzyka :P

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kobietki!
    Trzymam za wszystkie kciuki!
    Ziolko, Gosha oby wszystko bylo dobrze!
    Fasia Ciebie juz niech wypuszcza do domku, bo w domu najlepiej, ale jak mus to mus :*
    Rudzia dowiesz sie wszystkiego na wizycie, moze wpisza Ci w koncu ta CC i bedziesz spokojna, zycze Ci tego z calego serca :)
    KasiaK zdrowka dla cory, moja ma katar, myslalam, ze cos gorszego sie rozwinie, ale na szczescie na katarku sie skonczylo, ale wiadomo jak takie dziecko z zapchanym nosem najgorzej w nocy, ale damy rade :)
    Sylvia odpocznij sobie i wracaj do nas, przeciez sie tu wspieramy wszystkie :*
    Hwesta no Ty wczoraj to zaszalalas u doktorka, kurcze mam nadzieje, ze to tylko od lezenia na plecach!
    Fajnie, ze Shimmer i Dajana wrocily :)

Ja tez troche pomarudze, bo w miejscu blizny po cc dostaje ostry bol od srodka (tylko w jednym miejscu) tak jakby ktos noz wbil i pieczenie. Czy ktoras z mam po cc ma cos takiego? Moze blizna sie rozchodzi?

shimmer_lip lubi tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehhh to chyba uroki ostatniego trymestru... U mnie dzisiaj tez zjazd formy :/
    muli mnie niemiłosiernie, poza tym popuchły mi dłonie i stopy. wyglądam mniej więcej tak :

kasztanowy_ludzik_300x300.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 08:46

Amy_, Lali, KasiaKwiatek, liloe, Angela89, Robotka1, mantissa, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mogę uwierzyć w to ze już niedługo będziemy mieli z mężem dziecko, nasze maleństwo. Wszystko już w sumie gotowe, naszykowane, dziś pierwsza partia ubranek do prania... A ja chyba uwierzę jak już będę trzymała Ale w rękach :)

weronika86, Amy_, Fasia, CzaryMary, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość

‹‹ 2462 2463 2464 2465 2466 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ