Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Znowu czekałam do północy zeby moc zobaczyc TO!!!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2154ed610626.jpg
Rudzia, mantissa, Fasia, Robotka1, Krysti, malinka1984, CzaryMary, KasiaKwiatek, liloe, Lali, Amy_, MartaAlvi, weronika86, lysinka, Angela89, misia83, Justinka, Ewelcia, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosha sylwia ziołko rudzia trzymam za wad kciuki, na pewno wszystko będzie dobrze! Nie ma innej opcji.
Widziałam piękne brzuszki!! Super wygladacie dziewczyny!
Tak tak a ja nie śpię od 3:30. O 4 mylam naczynia a teraz nie mogę się ułożyć bo w każdej pozycji mnie dusiciąża to podobno taki piękny stan
I nasypalo śniegu czyli od rana z młodym na sankachGosha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej,witam się z rana. Dziś ma być u mnie 2 kurierów i jak znów nie zadzwonią przed dostawa to się wścieknie. Nie znają kodu domofonu do mnie, i dzwonią do sąsiadów , a gdyby się skontaktowali przed doręczeniem to nie byłoby tego problemu. Wczoraj kurier zostawił bez informowania mnie bujaczek dla Alicji u sąsiada, sąsiad przyniósł na szczęście ale cały w pretensjach ze za każdym razem dzwonią domofonem do nich. Nie wiem co to za nawyk zostawiania rzeczy nie u adresata, denerwuje mnie to
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Hej,witam się z rana. Dziś ma być u mnie 2 kurierów i jak znów nie zadzwonią przed dostawa to się wścieknie. Nie znają kodu domofonu do mnie, i dzwonią do sąsiadów , a gdyby się skontaktowali przed doręczeniem to nie byłoby tego problemu. Wczoraj kurier zostawił bez informowania mnie bujaczek dla Alicji u sąsiada, sąsiad przyniósł na szczęście ale cały w pretensjach ze za każdym razem dzwonią domofonem do nich. Nie wiem co to za nawyk zostawiania rzeczy nie u adresata, denerwuje mnie to
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti zazdroszczę usg, my ostatnie usg mieliśmy 13.01 a następne i ostatnie w ciąży 03.03.
Dziś synuś miał o6:30 czkawkę brzuch mi podskakiwał jak piłeczka.
Pozdrawiam i gratuluję nowych tygodni,buziaCzekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalinka1984 wrote:Krysti zazdroszczę usg, my ostatnie usg mieliśmy 13.01 a następne i ostatnie w ciąży 03.03.
Dziś synuś miał o6:30 czkawkę brzuch mi podskakiwał jak piłeczka.
Pozdrawiam i gratuluję nowych tygodni,buzia -
nick nieaktualnyFasia wrote:Często robią to prawda. Rano i wieczorem, plus trzy razy dziennie słuchanie tętna detektorem tak na chwilę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 07:56
-
nick nieaktualny
-
Właśnie zaraz ma być ordynator na obchodzi więc jeśli nie padnie hasło, że idę do domu to będę z nim na ten temat rozmawiać. Widzę, że nie są chętni, bo nie znają mojego przypadku. Trudno najwyżej za tydzień znowu szpital tylko inny. 3 dni i do domu. Jakoś dam rade
najbardziej to chce wracać do siebie, bo jestem tu tylko po to żeby czekać na wyniki. Wolałabym to robić w domu no ale nie mam na to wpływu. Zaraz się okaże co dalej