Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lali -- mnie tak piecze jeden cycek jakby mi ktoś igły wkladał gorące - i rano zobaczyłam już większy obszar mini rozstępów - ku***wa szkoda, że to tylko na jednym cycku
po prostu jest nieco większy od drugiego..
Także możliwe, że blizna się troszkę rozchodzi i stąd to uczucie
CzaryMary - uroczy autoportretnawet nieco lepszy niż świnka
Lali lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:ehhh to chyba uroki ostatniego trymestru... U mnie dzisiaj tez zjazd formy
muli mnie niemiłosiernie, poza tym popuchły mi dłonie i stopy. wyglądam mniej więcej tak :
Wlasnie tak sobie Ciebie wyobrazalamFasia, CzaryMary, hwesta, Amy_ lubią tę wiadomość
-
na prawdę tak szybko pierzecie te ubranka?
ja czekam przynajmniej do końca lutego,jeśli chodzi o wyprawkowy zestaw ze szpitala, a resztą może w połowie marca? fakt boli mnei w ciul kręgosłup i wiem, że z czasem będzie jeszcze gorzej, ale nikt mi nie każe prasować całej góry ciuchów od razu. A zamieszanie z wkładaniem do woreczków - boziu macie zdrowie laski
-
nick nieaktualny
-
fajnie ze dziewczyny wrocily
sylvia kochana pisz tu albo do mnie na priva, aja cie rozwesele
fasia u mnie tez dzisiaj kiepsko...wygladam jak smierc z rana..nawet jak syna rano budzilam to oczy z wrazenia otworzyl : mamo dobrze sie czujesz? cos mi sie wydaje ze juz niedlugo....no to mnie pocieszyl...a tak na serio to dziwnie sie czuje..nic nie boli ale padam na pysk, dobrze ze dzisiaj do pracy mamy na 16.00 dopiero...chyba wezme paracetamol i sie walne jeszcze na chwilke...nie wiem czy to oslanbienie czy mnie cos lapie....
kasia wspolczuje coreczce i uwazaj na siebie kochana!
A MY DZISIAJ ZACZYNAMY 32 TYDZIEN CIAZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MASAKRA
wczoraj zaczelam pakowac swoja torbe...torbe maluszka pod koniec tygodnia albo jak mi sie zachcemaz w panice : O KOORWA CO TY ROBISZ? BOLI CIE COS? hahahha on faktycznie bardziej panikuje ode mnie....
musze tylko kapcie dokupic i torba bedzie kompletna
a z wszystkich rzeczy brakuje mi jedynie fotelika na wyjscie ze szpitala..ale to kupie pod koniec lutego, nie bede sie teraz spinac..
wczoraj wybralismy tapete do sarci do pokoiku i dywanik..na szczescie jej pokoik to 3m na 3m czyli standard w ukduzo kosztowac nie bedzie, polowa lutego sie za to zabieramy
nie moge sie doczekac
Amy_, CzaryMary, Angela89, Fasia, misia83, lysinka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Jak ja chciałam prac ciuszki to wszystkie mówiły, że wcześnie i żeby tylko kilka sztuk, a tu proszę - ja nie mam wybranego ani jednego spioszka, a niektóre juz wszystko
CzaryMary, mantissa, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:Mary jakby nie to że Olka trzeba wykarmić już dawno bym je obcięła
eeee no co Ty! cycki sa fajne
Ubranka już poprałam i poprasowałam. Schowałam do szuflad, nie pakowałam w żadne worki próżniowe. Później nie miałabym siły prasować. No chyba, że mąż by pomógł. -
Werka gratuluję kolejnego tygodnia!
Widzisz jak to jest? Zawsze można liczyć na syna - mamo! jaka ty dzisiaj jesteś brzydka
Cieszę sięcórka by mi tego pewnie nie powiedziała
Mery - moje cycki przed ciążą były fajne, bo były małe! a teraz? czuję się jakby mi ktoś sylikonem je wypełniłtwarde, sterczące - nie moje!
weronika86, Fasia lubią tę wiadomość
-
Helo
a mi sie dzis snil penis mojego meza
chyba jednak musze do niego zajrzec przed majem jsk juz mi sie sni
Czary, kochana to Ty jestes moja zaginiona blizniaczkaprzynajmniej z portretu tak wychodzi
Amy ja dopiero w polowie lutego wroce do domu, zanim wszystko wysprzatam po kuciu to na poczatku marca bede zaczynala pranie
A mnie mdlosci nie opuscily nigdytrzymaja dzielnie cala ciaze
sie nawet nie musze zastanawiac czy to po jedzeniu czy nie bo wiem ze nie
CzaryMary, Amy_, Fasia, misia83, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyliloe wrote:Dzień dobry
Gosha, Ziolko - zaciskam kciuki, aby wszystko było ok
Sylwia - nie idź Kochana! Przecież my tu jesteśmy żeby wysłuchać, jak umiemy to doradzić, a jak nie umiemy to choćby wesprzeć.
Fasia - może szef kuchni zaserwował takie rarytasy, że Twój prosty żołądek nie przywykł i stąd te mdłości
Hwesta - też mam ten fotelik, u mnie kosztował jakieś grosze chyba 8zł, ponoć fajny przy takim już kilkumiesięcznym bobasie.
Krysti a jaki ty masz współczynnik AFI, wiesz może?
Ja się zaraz biorę za smażenie naleśników gryczano-kukurydzianych i na 11.15 idę na KTG. Muszę oddać mojej położnej plan porodu do dokumentacji.
Pytanie z serii - czy Wy też tak macie?
Jak się w nocy przekręcam, to z okolicy krocza słychać odgłos łamanej kości/chrząstki. Czy to spojenie tak hałasuje? Ortopeda zapewniał mnie, że to normalne. Dziś w nocy mąż do mnie" Boże, coś sobie złamałaś?" ten odgłos to jakby z wysokości wzgórka łonowego, takie głośne psytykanie, jak palcami, tylko Bożenąco to jest?
liloe lubi tę wiadomość
-
Shimmer - więc razem będziemy sterczeć przed deską
ja swoje ciuchy piorę często i jak leżą w szafie miesiąc to już zapach mnie drażni - dlatego dziecku nie prałabym tak szybko ubranek bo by mi się nei chciało nawet ich płukać później i znów prasować.. próżniowe worki się może i sprawdzają - ale dla mnei to za dużo zamieszaniawięc podziwiam jak się ktoś tak poświęca
DObrze, że penis męża- mnie się czesto śnią ale obceCzaryMary, shimmer_lip lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:Werka gratuluję kolejnego tygodnia!
Widzisz jak to jest? Zawsze można liczyć na syna - mamo! jaka ty dzisiaj jesteś brzydka
Cieszę sięcórka by mi tego pewnie nie powiedziała
Mery - moje cycki przed ciążą były fajne, bo były małe! a teraz? czuję się jakby mi ktoś sylikonem je wypełniłtwarde, sterczące - nie moje!
sam zaproponowal zebym kupila mu lepszy budzik to nie bede musiala wstawac wogolekochany
amy cyce jeszcze beda potrzebne L:D moj maz ma takie stwierdzenia : DLA FACETA SA WAZNE TYLKO DWIE RZECZY W ZYCIU.....CYCEK I ...DRUGI CYCEKCzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhahah jeahhh lubie to zboczone forum - penisy, cycki
Shimmer - zajrzyj koniecznie! wiesz że nieużywany narząd zanika?? !! Trza dbać o chłopa
Nosi mnie!! Idę pojeździć autobusami. Na głowę bije matce mojego syna ... ehhhshimmer_lip, Fasia, Gosha lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:no ale jest z tego plus
sam zaproponowal zebym kupila mu lepszy budzik to nie bede musiala wstawac wogolekochany
amy cyce jeszcze beda potrzebne L:D moj maz ma takie stwierdzenia : DLA FACETA SA WAZNE TYLKO DWIE RZECZY W ZYCIU.....CYCEK I ...DRUGI CYCEK
hehehehdla mojego ważniejsza dupa
jakby ona zmalała to by się chyba załamał
w sumie to nie wiem, dlaczego ja tak przeżywam te cycki? mąż się ze mnie śmieje i pyta - a co??!! chciałaś przeżyć ciąże bez żadnego rozstępu? nei bądz śmieszna! Cycki ci się zmniejszą, blizny zbledną i nei będzie ich widac! teraz mam problem żeby je zobaczyć!
-
Amy_ wrote:Shimmer - więc razem będziemy sterczeć przed deską
ja swoje ciuchy piorę często i jak leżą w szafie miesiąc to już zapach mnie drażni - dlatego dziecku nie prałabym tak szybko ubranek bo by mi się nei chciało nawet ich płukać później i znów prasować.. próżniowe worki się może i sprawdzają - ale dla mnei to za dużo zamieszaniawięc podziwiam jak się ktoś tak poświęca
DObrze, że penis męża- mnie się czesto śnią ale obcehahah
ja mam wszystko poprane i poparsowane w workach prozniowych bo mielismy sie wyprowadzac ale robimy maly remoncik najpierw i pogonie wynajemce, nawrzucam mu kilka nieladnych zdan, postrasze jak bedzie trzeba i sie moze chlop ogarniea jak nie to zrobimy remont i odejme sobie od czynszu jesli sie z nim nie dogadam. w doopie mam :)pokoik dla malej mamy wiec nie ma co sie martwic..chcialam tylko aby bylo blizej..no nic moze trafi sie cos jeszcze lepszego..maz sie przystawia do kupna wlasnego..zobaczymy, ja juz nic nie planuje..
robotka napisalas wczoraj ze smiesznie to wygladalo jak obstawialam owulacje...wiesz, moze z boku wygladalo to smiesznie..dla mnie starania ponad 3 lata smieszne nie sa..i takie obstawiania dodawaly mi wiary chociaz na nastepne 3 dni...Amy_ lubi tę wiadomość
-
Amy_ wrote:heheheh
dla mojego ważniejsza dupa
jakby ona zmalała to by się chyba załamał
w sumie to nie wiem, dlaczego ja tak przeżywam te cycki? mąż się ze mnie śmieje i pyta - a co??!! chciałaś przeżyć ciąże bez żadnego rozstępu? nei bądz śmieszna! Cycki ci się zmniejszą, blizny zbledną i nei będzie ich widac! teraz mam problem żeby je zobaczyć!
Amy_ lubi tę wiadomość