WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali -- mnie tak piecze jeden cycek jakby mi ktoś igły wkladał gorące - i rano zobaczyłam już większy obszar mini rozstępów - ku***wa szkoda, że to tylko na jednym cycku :P po prostu jest nieco większy od drugiego..
    Także możliwe, że blizna się troszkę rozchodzi i stąd to uczucie

CzaryMary - uroczy autoportret :D nawet nieco lepszy niż świnka :P

Lali lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    ehhh to chyba uroki ostatniego trymestru... U mnie dzisiaj tez zjazd formy :/
    muli mnie niemiłosiernie, poza tym popuchły mi dłonie i stopy. wyglądam mniej więcej tak :

kasztanowy_ludzik_300x300.jpg

Wlasnie tak sobie Ciebie wyobrazalam :P ;)

Fasia, CzaryMary, hwesta, Amy_ lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mary przystojniaku :D

CzaryMary lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na prawdę tak szybko pierzecie te ubranka? :)
    ja czekam przynajmniej do końca lutego,jeśli chodzi o wyprawkowy zestaw ze szpitala, a resztą może w połowie marca? fakt boli mnei w ciul kręgosłup i wiem, że z czasem będzie jeszcze gorzej, ale nikt mi nie każe prasować całej góry ciuchów od razu. A zamieszanie z wkładaniem do woreczków - boziu macie zdrowie laski :P

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no widzicie laski, dobrze nie jest. upodabniam się do kasztaniaka :) ale nic to, niedługo minie :)

Amy - ehhhh te rozstępy jeb..ne ! włoż cyca do lodówki ;)

Lali lubi tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mary jakby nie to że Olka trzeba wykarmić już dawno bym je obcięła :P

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • weronika86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajnie ze dziewczyny wrocily :D sylvia kochana pisz tu albo do mnie na priva, aja cie rozwesele :D

fasia u mnie tez dzisiaj kiepsko...wygladam jak smierc z rana..nawet jak syna rano budzilam to oczy z wrazenia otworzyl : mamo dobrze sie czujesz? cos mi sie wydaje ze juz niedlugo....no to mnie pocieszyl...a tak na serio to dziwnie sie czuje..nic nie boli ale padam na pysk, dobrze ze dzisiaj do pracy mamy na 16.00 dopiero...chyba wezme paracetamol i sie walne jeszcze na chwilke...nie wiem czy to oslanbienie czy mnie cos lapie....

kasia wspolczuje coreczce i uwazaj na siebie kochana!

A MY DZISIAJ ZACZYNAMY 32 TYDZIEN CIAZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MASAKRA :D

wczoraj zaczelam pakowac swoja torbe...torbe maluszka pod koniec tygodnia albo jak mi sie zachce :D maz w panice : O KOORWA CO TY ROBISZ? BOLI CIE COS? hahahha on faktycznie bardziej panikuje ode mnie....
    musze tylko kapcie dokupic i torba bedzie kompletna :D

a z wszystkich rzeczy brakuje mi jedynie fotelika na wyjscie ze szpitala..ale to kupie pod koniec lutego, nie bede sie teraz spinac..

wczoraj wybralismy tapete do sarci do pokoiku i dywanik..na szczescie jej pokoik to 3m na 3m czyli standard w uk :D duzo kosztowac nie bedzie, polowa lutego sie za to zabieramy :D nie moge sie doczekac :D :D

Amy_, CzaryMary, Angela89, Fasia, misia83, lysinka, Agusiek89 lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Fasia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ja chciałam prac ciuszki to wszystkie mówiły, że wcześnie i żeby tylko kilka sztuk, a tu proszę - ja nie mam wybranego ani jednego spioszka, a niektóre juz wszystko :D

CzaryMary, mantissa, Agusiek89 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiaj po raz pierwwszy śniłam że zaczął się poród - tzn dośniłam do momentu najbardziej miłego czyli to lewatywy :D i po niej się już obudziłam :P Więc Olka nei widziałam :P

CzaryMary, mantissa lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Jak ja chciałam prac ciuszki to wszystkie mówiły, że wcześnie i żeby tylko kilka sztuk, a tu proszę - ja nie mam wybranego ani jednego spioszka, a niektóre juz wszystko :D

widzisz widzisz?? :P hipokrytki :P

Fasia lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    Mary jakby nie to że Olka trzeba wykarmić już dawno bym je obcięła :P

eeee no co Ty! cycki sa fajne :)

Ubranka już poprałam i poprasowałam. Schowałam do szuflad, nie pakowałam w żadne worki próżniowe. Później nie miałabym siły prasować. No chyba, że mąż by pomógł.

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werka gratuluję kolejnego tygodnia!
    Widzisz jak to jest? Zawsze można liczyć na syna - mamo! jaka ty dzisiaj jesteś brzydka :D
    Cieszę się :D córka by mi tego pewnie nie powiedziała :P

Mery - moje cycki przed ciążą były fajne, bo były małe! a teraz? czuję się jakby mi ktoś sylikonem je wypełnił :( twarde, sterczące - nie moje!

weronika86, Fasia lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helo :-) a mi sie dzis snil penis mojego meza :-D chyba jednak musze do niego zajrzec przed majem jsk juz mi sie sni :-D

Czary, kochana to Ty jestes moja zaginiona blizniaczka :-D przynajmniej z portretu tak wychodzi :-D

Amy ja dopiero w polowie lutego wroce do domu, zanim wszystko wysprzatam po kuciu to na poczatku marca bede zaczynala pranie ;-)

A mnie mdlosci nie opuscily nigdy :-) trzymaja dzielnie cala ciaze :-D sie nawet nie musze zastanawiac czy to po jedzeniu czy nie bo wiem ze nie :-D

CzaryMary, Amy_, Fasia, misia83, Gosha lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    Dzień dobry :)

Gosha, Ziolko - zaciskam kciuki, aby wszystko było ok

Sylwia - nie idź Kochana! Przecież my tu jesteśmy żeby wysłuchać, jak umiemy to doradzić, a jak nie umiemy to choćby wesprzeć.

Fasia - może szef kuchni zaserwował takie rarytasy, że Twój prosty żołądek nie przywykł i stąd te mdłości :D

Hwesta - też mam ten fotelik, u mnie kosztował jakieś grosze chyba 8zł, ponoć fajny przy takim już kilkumiesięcznym bobasie.

Krysti a jaki ty masz współczynnik AFI, wiesz może?

Ja się zaraz biorę za smażenie naleśników gryczano-kukurydzianych i na 11.15 idę na KTG. Muszę oddać mojej położnej plan porodu do dokumentacji.

Pytanie z serii - czy Wy też tak macie?

Jak się w nocy przekręcam, to z okolicy krocza słychać odgłos łamanej kości/chrząstki. Czy to spojenie tak hałasuje? Ortopeda zapewniał mnie, że to normalne. Dziś w nocy mąż do mnie" Boże, coś sobie złamałaś?" ten odgłos to jakby z wysokości wzgórka łonowego, takie głośne psytykanie, jak palcami, tylko Bożeną :D co to jest?
    Pierwszym razem mialam 7.3 drugim9.7 i teraz na 3 jadę

liloe lubi tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimmer - więc razem będziemy sterczeć przed deską :D
    ja swoje ciuchy piorę często i jak leżą w szafie miesiąc to już zapach mnie drażni - dlatego dziecku nie prałabym tak szybko ubranek bo by mi się nei chciało nawet ich płukać później i znów prasować.. próżniowe worki się może i sprawdzają - ale dla mnei to za dużo zamieszania :D więc podziwiam jak się ktoś tak poświęca :P

DObrze, że penis męża- mnie się czesto śnią ale obce :D

CzaryMary, shimmer_lip lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    Werka gratuluję kolejnego tygodnia!
    Widzisz jak to jest? Zawsze można liczyć na syna - mamo! jaka ty dzisiaj jesteś brzydka :D
    Cieszę się :D córka by mi tego pewnie nie powiedziała :P

Mery - moje cycki przed ciążą były fajne, bo były małe! a teraz? czuję się jakby mi ktoś sylikonem je wypełnił :( twarde, sterczące - nie moje!
    no ale jest z tego plus :D
    sam zaproponowal zebym kupila mu lepszy budzik to nie bede musiala wstawac wogole :D kochany :D

amy cyce jeszcze beda potrzebne L:D moj maz ma takie stwierdzenia : DLA FACETA SA WAZNE TYLKO DWIE RZECZY W ZYCIU.....CYCEK I ...DRUGI CYCEK :D :D

CzaryMary lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahah jeahhh lubie to zboczone forum - penisy, cycki :)
    Shimmer - zajrzyj koniecznie! wiesz że nieużywany narząd zanika?? !! Trza dbać o chłopa :)

Nosi mnie!! Idę pojeździć autobusami. Na głowę bije matce mojego syna ... ehhh

shimmer_lip, Fasia, Gosha lubią tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    no ale jest z tego plus :D
    sam zaproponowal zebym kupila mu lepszy budzik to nie bede musiala wstawac wogole :D kochany :D

amy cyce jeszcze beda potrzebne L:D moj maz ma takie stwierdzenia : DLA FACETA SA WAZNE TYLKO DWIE RZECZY W ZYCIU.....CYCEK I ...DRUGI CYCEK :D :D

heheheh :P dla mojego ważniejsza dupa :P jakby ona zmalała to by się chyba załamał :P
    w sumie to nie wiem, dlaczego ja tak przeżywam te cycki? mąż się ze mnie śmieje i pyta - a co??!! chciałaś przeżyć ciąże bez żadnego rozstępu? nei bądz śmieszna! Cycki ci się zmniejszą, blizny zbledną i nei będzie ich widac! teraz mam problem żeby je zobaczyć!
    :D

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    Shimmer - więc razem będziemy sterczeć przed deską :D
    ja swoje ciuchy piorę często i jak leżą w szafie miesiąc to już zapach mnie drażni - dlatego dziecku nie prałabym tak szybko ubranek bo by mi się nei chciało nawet ich płukać później i znów prasować.. próżniowe worki się może i sprawdzają - ale dla mnei to za dużo zamieszania :D więc podziwiam jak się ktoś tak poświęca :P

DObrze, że penis męża- mnie się czesto śnią ale obce :D
    dobrze ze twoj maz tego nie czyta :D hahah
    ja mam wszystko poprane i poparsowane w workach prozniowych bo mielismy sie wyprowadzac ale robimy maly remoncik najpierw i pogonie wynajemce, nawrzucam mu kilka nieladnych zdan, postrasze jak bedzie trzeba i sie moze chlop ogarnie :) a jak nie to zrobimy remont i odejme sobie od czynszu jesli sie z nim nie dogadam. w doopie mam :)pokoik dla malej mamy wiec nie ma co sie martwic..chcialam tylko aby bylo blizej..no nic moze trafi sie cos jeszcze lepszego..maz sie przystawia do kupna wlasnego..zobaczymy, ja juz nic nie planuje..

robotka napisalas wczoraj ze smiesznie to wygladalo jak obstawialam owulacje...wiesz, moze z boku wygladalo to smiesznie..dla mnie starania ponad 3 lata smieszne nie sa..i takie obstawiania dodawaly mi wiary chociaz na nastepne 3 dni...

Amy_ lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    heheheh :P dla mojego ważniejsza dupa :P jakby ona zmalała to by się chyba załamał :P
    w sumie to nie wiem, dlaczego ja tak przeżywam te cycki? mąż się ze mnie śmieje i pyta - a co??!! chciałaś przeżyć ciąże bez żadnego rozstępu? nei bądz śmieszna! Cycki ci się zmniejszą, blizny zbledną i nei będzie ich widac! teraz mam problem żeby je zobaczyć!
    :D
    ma maz racje..mi sie pojawily na piersiach w pierwszej ciazy..po roku zobily sie baaardzo cieniutkie, i biale...wogole przestalam je zauwazac.

Amy_ lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
‹‹ 2463 2464 2465 2466 2467 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ