X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    No i wzroslo do 11.7 ladnie :) usg super maly rosnie jak na drozdzach :)
    No to git :-D

Ja Baske 11 zobacze :-) idziemy troche pozniej na to III trymestru usg i mam nadzieje ze swinka bura pokaze tym razem buzie a nie dupe jak zawsze :-)

Amy_ lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    pewnie tak :D ja nie doświadczyłam jeszcze żadnych symptomów :D
    hej!
    ja dałam dzisiaj pierwsze pranie i zamierzam jeszcze jedno! rozkrecam sie:))

Amy_, Gosha lubią tę wiadomość

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 17:00

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym męża wysłała i on by mnie wypisał :D
    Fasia za dużo się nei módl :P wiesz, że wszystko można przedawkować :P

weronika86 lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Hooy z nimi.. Nie będę teraz go szukać. Poza tym zapewne zaczął badania wiec to potrwa. Wyniki powinny być max w pt.. Czyli jeszcze dwa dni. Może jutro. Chyba się o to pomodle wieczorem. Chodzi o to, że leżę tu niepotrzebnie. Nie mam żadnych dolegliwości. Nic mi nie podają. Mogłabym spędzić ten czas we własnym łóżku. No i w pt o 11.30 mam ZUS a nie będę go przekładać, bo do czasu wizyty u nich mam wstrzymana wypłatę na którą już czekam ponad miesiąc.. Ehh :( zaraz mi przejdzie..

Czyli trzymają cię bo trzymaja.. czyli oni za Ciebie kase dostają a nic w sumie nie robią. A kiedy pobrali posiew ?

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liloe, Adk a wiecie moze z ktorego rocznika naszego wozka torby sa fajniejsze? Bo tak sobie pomyslalam ze jesli w 2014 albo roznica jest mala to moze znajde gdzies w wawie ten stary kolor z czerwonymi wstawkami ;-)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liloe - nie ma kasy, nie ma pokus ale są kredyty do spłaty i inne rzeczy do kupienia..

Amy piszesz jakbym się codziennie modliła :P mąż sam chciał pogadać z ordynatorem ale ja nie chce. Olać to. Przeszło mi :P

Amy_ lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 17:00

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    A tak po za tym witam :)

Temat cycków mnie tu przyciągnął :)
    Mi linia się dopiero zaczyna pojawiać. Brodawki są też takie ciemne i wielkie i twardę :P Ale nic nie kapie, zbiera się na dzień x to co najlepsze
    Mi tez nie kapie ;-) troche zaschnietego serka po calym dniu mam ale moze to balsam ktorym sie smauje? Nie wiem? A jak nie bede miala rzeki mleka to przysiegam utne wory!!! Od razu z 5 kg schudne :-D

Ide na kawe i paczka :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 10:07

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 17:09

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Liloe - nie ma kasy, nie ma pokus ale są kredyty do spłaty i inne rzeczy do kupienia..

Amy piszesz jakbym się codziennie modliła :P mąż sam chciał pogadać z ordynatorem ale ja nie chce. Olać to. Przeszło mi :P
    pewnie, że Ci przeszło :D pomyśl że leżąc w szpitalu powyżej 3 dni zarabiasz PINIONDZE :D powiedz im jutro na obchodzie że tak ci dobrze, że chcesz tu zostać do porodu! :D

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szpital dostaje kasę za pacjenta który leży na oddziale min. 3 doby. Wiec zawsze to minimum trzymają. Ja poprzednie dwa razy leżałam po 7dni. Obstawiamy z mężem, że teraz będzie tak samo..

Angela no, bo nic nie robią, bo nie ma takiej potrzeby. Gdybym wiedziała, że tak to będzie wyglądać to bym tu nie przyjeżdżala..
    Posiew jeden pobrany w pon, a drugi we wt.. Czas oczekiwania na wyniki ok 4dni..

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    Ja tych 2015 nie widziałam ale w dudku coś piszą, że jest jakiś ulepszony stelaż, postaram się znaleźć
    W czwartek jade do dudka na mehofera to sie tez sprobuje dowiedziec ;-)

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    Teraz wiem, o co chodziło mojej gin, kiedy mówiła, że jak coś mnie niepokoi najlepiej dzwonić do niej i ona sprawdzi w gabinecie, ewentualnie skieruje na IP, bo jak już mnie położą, to mogę trochę w szpitalu posiedzieć...tyle, że ja mam ten komfort, że mój lekarz jest w klinice praktycznie 7 dni w tyg, a jak nie ma jej jakimś cudem, to bada ktoś inny równie kompetentny

Dlatego mnie też ostatnio przetrzymali aby mogli jeszcze więcej kasy dostać - za operacje i za łóżko :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Szpital dostaje kasę za pacjenta który leży na oddziale min. 3 doby. Wiec zawsze to minimum trzymają. Ja poprzednie dwa razy leżałam po 7dni. Obstawiamy z mężem, że teraz będzie tak samo..

Angela no, bo nic nie robią, bo nie ma takiej potrzeby. Gdybym wiedziała, że tak to będzie wyglądać to bym tu nie przyjeżdżala..
    Posiew jeden pobrany w pon, a drugi we wt.. Czas oczekiwania na wyniki ok 4dni..

No to przy dobrych wiatrach może się zlitują i wypuszczą Cię w piątek ale coś czuje o ile macie wypisy w sobotę to w sobotę ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Fasia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy tak właśnie uznałam, że przynajmniej kasę jakąś dadzą za to siedzenie :D

Liloe my też mamy oszczędności ale nie lubimy ich ruszać na bieżące życie, bo zawsze wszystko szło z wypłat, a odkąd płaci mi ZUS to są wieczne opóźnienia i nam się system rozregulowywuje. Mnie to wkurza :P
    Musimy jeszcze kupic nosidełko i materace dla Julka, a to też kasy dość dużo pochłonie..

Amy_ lubi tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja Alicja ma czkawke znowu :) Czkawka mnie zawsze rozczula :)
    Przyszly moje majtki z esotiqa ;p zamowilam 15 sztuk :D Juz wypralam, a teraz piore koszule , za chwile na lozko rzeczy Alicji biore i bede sortowala rozmiarami :)

Fasia, Krysti lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poza tym to nie jest kwestia kompetencji lekarza. Jak się trafia na IP w 8 miesiącu ciąży z moja historią to od razu kładą na oddział. Lekarz mnie nawet nie badał przed przyjęciem..

W pt wychodzę z rana, a jak nie to chce jakaś przepustkę czy coś na tą wizytę w ZUSie

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
‹‹ 2466 2467 2468 2469 2470 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ