Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Krysti wrote:No i wzroslo do 11.7 ladnie
usg super maly rosnie jak na drozdzach
Ja Baske 11 zobaczeidziemy troche pozniej na to III trymestru usg i mam nadzieje ze swinka bura pokaze tym razem buzie a nie dupe jak zawsze
Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Hooy z nimi.. Nie będę teraz go szukać. Poza tym zapewne zaczął badania wiec to potrwa. Wyniki powinny być max w pt.. Czyli jeszcze dwa dni. Może jutro. Chyba się o to pomodle wieczorem. Chodzi o to, że leżę tu niepotrzebnie. Nie mam żadnych dolegliwości. Nic mi nie podają. Mogłabym spędzić ten czas we własnym łóżku. No i w pt o 11.30 mam ZUS a nie będę go przekładać, bo do czasu wizyty u nich mam wstrzymana wypłatę na którą już czekam ponad miesiąc.. Ehh
zaraz mi przejdzie..
Czyli trzymają cię bo trzymaja.. czyli oni za Ciebie kase dostają a nic w sumie nie robią. A kiedy pobrali posiew ? -
Liloe - nie ma kasy, nie ma pokus ale są kredyty do spłaty i inne rzeczy do kupienia..
Amy piszesz jakbym się codziennie modliłamąż sam chciał pogadać z ordynatorem ale ja nie chce. Olać to. Przeszło mi
Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:A tak po za tym witam
Temat cycków mnie tu przyciągnął
Mi linia się dopiero zaczyna pojawiać. Brodawki są też takie ciemne i wielkie i twardęAle nic nie kapie, zbiera się na dzień x to co najlepsze
troche zaschnietego serka po calym dniu mam ale moze to balsam ktorym sie smauje? Nie wiem? A jak nie bede miala rzeki mleka to przysiegam utne wory!!! Od razu z 5 kg schudne
Ide na kawe i paczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 10:07
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Liloe - nie ma kasy, nie ma pokus ale są kredyty do spłaty i inne rzeczy do kupienia..
Amy piszesz jakbym się codziennie modliłamąż sam chciał pogadać z ordynatorem ale ja nie chce. Olać to. Przeszło mi
pomyśl że leżąc w szpitalu powyżej 3 dni zarabiasz PINIONDZE
powiedz im jutro na obchodzie że tak ci dobrze, że chcesz tu zostać do porodu!
-
Szpital dostaje kasę za pacjenta który leży na oddziale min. 3 doby. Wiec zawsze to minimum trzymają. Ja poprzednie dwa razy leżałam po 7dni. Obstawiamy z mężem, że teraz będzie tak samo..
Angela no, bo nic nie robią, bo nie ma takiej potrzeby. Gdybym wiedziała, że tak to będzie wyglądać to bym tu nie przyjeżdżala..
Posiew jeden pobrany w pon, a drugi we wt.. Czas oczekiwania na wyniki ok 4dni.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyliloe wrote:Teraz wiem, o co chodziło mojej gin, kiedy mówiła, że jak coś mnie niepokoi najlepiej dzwonić do niej i ona sprawdzi w gabinecie, ewentualnie skieruje na IP, bo jak już mnie położą, to mogę trochę w szpitalu posiedzieć...tyle, że ja mam ten komfort, że mój lekarz jest w klinice praktycznie 7 dni w tyg, a jak nie ma jej jakimś cudem, to bada ktoś inny równie kompetentny
Dlatego mnie też ostatnio przetrzymali aby mogli jeszcze więcej kasy dostać - za operacje i za łóżko -
nick nieaktualnyFasia wrote:Szpital dostaje kasę za pacjenta który leży na oddziale min. 3 doby. Wiec zawsze to minimum trzymają. Ja poprzednie dwa razy leżałam po 7dni. Obstawiamy z mężem, że teraz będzie tak samo..
Angela no, bo nic nie robią, bo nie ma takiej potrzeby. Gdybym wiedziała, że tak to będzie wyglądać to bym tu nie przyjeżdżala..
Posiew jeden pobrany w pon, a drugi we wt.. Czas oczekiwania na wyniki ok 4dni..
No to przy dobrych wiatrach może się zlitują i wypuszczą Cię w piątek ale coś czuje o ile macie wypisy w sobotę to w sobotę ;/ -
nick nieaktualny
-
Amy tak właśnie uznałam, że przynajmniej kasę jakąś dadzą za to siedzenie
Liloe my też mamy oszczędności ale nie lubimy ich ruszać na bieżące życie, bo zawsze wszystko szło z wypłat, a odkąd płaci mi ZUS to są wieczne opóźnienia i nam się system rozregulowywuje. Mnie to wkurza
Musimy jeszcze kupic nosidełko i materace dla Julka, a to też kasy dość dużo pochłonie..Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja Alicja ma czkawke znowu
Czkawka mnie zawsze rozczula
Przyszly moje majtki z esotiqa ;p zamowilam 15 sztukJuz wypralam, a teraz piore koszule , za chwile na lozko rzeczy Alicji biore i bede sortowala rozmiarami
Fasia, Krysti lubią tę wiadomość
-
Poza tym to nie jest kwestia kompetencji lekarza. Jak się trafia na IP w 8 miesiącu ciąży z moja historią to od razu kładą na oddział. Lekarz mnie nawet nie badał przed przyjęciem..
W pt wychodzę z rana, a jak nie to chce jakaś przepustkę czy coś na tą wizytę w ZUSie