X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    No i wzroslo do 11.7 ladnie :) usg super maly rosnie jak na drozdzach :)
    No to git :-D

Ja Baske 11 zobacze :-) idziemy troche pozniej na to III trymestru usg i mam nadzieje ze swinka bura pokaze tym razem buzie a nie dupe jak zawsze :-)

Amy_ lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    pewnie tak :D ja nie doświadczyłam jeszcze żadnych symptomów :D
    hej!
    ja dałam dzisiaj pierwsze pranie i zamierzam jeszcze jedno! rozkrecam sie:))

Amy_, Gosha lubią tę wiadomość

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 17:00

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym męża wysłała i on by mnie wypisał :D
    Fasia za dużo się nei módl :P wiesz, że wszystko można przedawkować :P

weronika86 lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Hooy z nimi.. Nie będę teraz go szukać. Poza tym zapewne zaczął badania wiec to potrwa. Wyniki powinny być max w pt.. Czyli jeszcze dwa dni. Może jutro. Chyba się o to pomodle wieczorem. Chodzi o to, że leżę tu niepotrzebnie. Nie mam żadnych dolegliwości. Nic mi nie podają. Mogłabym spędzić ten czas we własnym łóżku. No i w pt o 11.30 mam ZUS a nie będę go przekładać, bo do czasu wizyty u nich mam wstrzymana wypłatę na którą już czekam ponad miesiąc.. Ehh :( zaraz mi przejdzie..

Czyli trzymają cię bo trzymaja.. czyli oni za Ciebie kase dostają a nic w sumie nie robią. A kiedy pobrali posiew ?

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liloe, Adk a wiecie moze z ktorego rocznika naszego wozka torby sa fajniejsze? Bo tak sobie pomyslalam ze jesli w 2014 albo roznica jest mala to moze znajde gdzies w wawie ten stary kolor z czerwonymi wstawkami ;-)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liloe - nie ma kasy, nie ma pokus ale są kredyty do spłaty i inne rzeczy do kupienia..

Amy piszesz jakbym się codziennie modliła :P mąż sam chciał pogadać z ordynatorem ale ja nie chce. Olać to. Przeszło mi :P

Amy_ lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 17:00

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    A tak po za tym witam :)

Temat cycków mnie tu przyciągnął :)
    Mi linia się dopiero zaczyna pojawiać. Brodawki są też takie ciemne i wielkie i twardę :P Ale nic nie kapie, zbiera się na dzień x to co najlepsze
    Mi tez nie kapie ;-) troche zaschnietego serka po calym dniu mam ale moze to balsam ktorym sie smauje? Nie wiem? A jak nie bede miala rzeki mleka to przysiegam utne wory!!! Od razu z 5 kg schudne :-D

Ide na kawe i paczka :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 10:07

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 17:09

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Liloe - nie ma kasy, nie ma pokus ale są kredyty do spłaty i inne rzeczy do kupienia..

Amy piszesz jakbym się codziennie modliła :P mąż sam chciał pogadać z ordynatorem ale ja nie chce. Olać to. Przeszło mi :P
    pewnie, że Ci przeszło :D pomyśl że leżąc w szpitalu powyżej 3 dni zarabiasz PINIONDZE :D powiedz im jutro na obchodzie że tak ci dobrze, że chcesz tu zostać do porodu! :D

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szpital dostaje kasę za pacjenta który leży na oddziale min. 3 doby. Wiec zawsze to minimum trzymają. Ja poprzednie dwa razy leżałam po 7dni. Obstawiamy z mężem, że teraz będzie tak samo..

Angela no, bo nic nie robią, bo nie ma takiej potrzeby. Gdybym wiedziała, że tak to będzie wyglądać to bym tu nie przyjeżdżala..
    Posiew jeden pobrany w pon, a drugi we wt.. Czas oczekiwania na wyniki ok 4dni..

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    Ja tych 2015 nie widziałam ale w dudku coś piszą, że jest jakiś ulepszony stelaż, postaram się znaleźć
    W czwartek jade do dudka na mehofera to sie tez sprobuje dowiedziec ;-)

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    Teraz wiem, o co chodziło mojej gin, kiedy mówiła, że jak coś mnie niepokoi najlepiej dzwonić do niej i ona sprawdzi w gabinecie, ewentualnie skieruje na IP, bo jak już mnie położą, to mogę trochę w szpitalu posiedzieć...tyle, że ja mam ten komfort, że mój lekarz jest w klinice praktycznie 7 dni w tyg, a jak nie ma jej jakimś cudem, to bada ktoś inny równie kompetentny

Dlatego mnie też ostatnio przetrzymali aby mogli jeszcze więcej kasy dostać - za operacje i za łóżko :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Szpital dostaje kasę za pacjenta który leży na oddziale min. 3 doby. Wiec zawsze to minimum trzymają. Ja poprzednie dwa razy leżałam po 7dni. Obstawiamy z mężem, że teraz będzie tak samo..

Angela no, bo nic nie robią, bo nie ma takiej potrzeby. Gdybym wiedziała, że tak to będzie wyglądać to bym tu nie przyjeżdżala..
    Posiew jeden pobrany w pon, a drugi we wt.. Czas oczekiwania na wyniki ok 4dni..

No to przy dobrych wiatrach może się zlitują i wypuszczą Cię w piątek ale coś czuje o ile macie wypisy w sobotę to w sobotę ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Fasia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy tak właśnie uznałam, że przynajmniej kasę jakąś dadzą za to siedzenie :D

Liloe my też mamy oszczędności ale nie lubimy ich ruszać na bieżące życie, bo zawsze wszystko szło z wypłat, a odkąd płaci mi ZUS to są wieczne opóźnienia i nam się system rozregulowywuje. Mnie to wkurza :P
    Musimy jeszcze kupic nosidełko i materace dla Julka, a to też kasy dość dużo pochłonie..

Amy_ lubi tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja Alicja ma czkawke znowu :) Czkawka mnie zawsze rozczula :)
    Przyszly moje majtki z esotiqa ;p zamowilam 15 sztuk :D Juz wypralam, a teraz piore koszule , za chwile na lozko rzeczy Alicji biore i bede sortowala rozmiarami :)

Fasia, Krysti lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poza tym to nie jest kwestia kompetencji lekarza. Jak się trafia na IP w 8 miesiącu ciąży z moja historią to od razu kładą na oddział. Lekarz mnie nawet nie badał przed przyjęciem..

W pt wychodzę z rana, a jak nie to chce jakaś przepustkę czy coś na tą wizytę w ZUSie

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
‹‹ 2466 2467 2468 2469 2470 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ