Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
AMY dzieki.. masz racje! Postaram sie nie marudzic juz.. w koncu jeszcze tylko pare tygodni i dopieroo sie zacznie zapier***
ciezko z moja psychika ale tak jak mowisz musze sie ogarnac dla Malej.. Ona na pewno czuje moje zle humory ..
Fasia, Lwica, Amy_, Ewelcia, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:NO maruda jakich mało!!
Najlepiej powiedziec - nie potrafię. SKupiam dupę i zajmuje się czymś innym. Jaka szkoda, żeś ty se wszystko już poprała i poprasowała. Ale drugi raz nie zaszkodzi. Puść sobie myzykę, "pobrykaj" na piłce, idź do sklepu - dlaczego masz sobie czegoś nie kupić? jak ciuchy Cię dołują to kup sobie jakieś kosmetyki, maseczki, olejki zrób sobie wieczór dla siebie, pomaluj paznokcie, umów się do fryzjera, idź na dobrą kawkę i ciastko! pozytywnie się nastrajaj. Co powiesz córce jak kiedyś zapyta - mamo jak to było jak byłaś ze mną w ciąży? będziesz bajki pisać"? Pewnie że nie masz kolorowo nie próbuję Ci tego nawet wmawiać, że twoja sytuacja nie jest wymarzoną, ale na pewno dla wielu kobiet które starają się o dziecko twoja sytuacja jest marzeniem... i dla nich uwierz mi, że mało ważne byłoby czy miałyby z boku partnera czy nie... Musisz się ogarnąc dla Sofii, nie dla siebie, bo dla siebie tego nie zrobisz.. podnieś głowę i nie pokazuj że Ci źle... niech Cię podziwiają. Jesteś piękną kobietą i bardzo silną, nie jedna nie dałaby rady.. trzymam za Ciebie od początku mocno kciuki i wiem, że twój stan to chwila :*
Uuuu pocisnelas Pancia w pozytywnym tego słowa znaczeniu! Super wywod .
Rudzia - Amy dobrze gada. Silna kobieta jesteś i podolasz wszystkiemu.Rudzia lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:AMY dzieki.. masz racje! Postaram sie nie marudzic juz.. w koncu jeszcze tylko pare tygodni i dopieroo sie zacznie zapier***
ciezko z moja psychika ale tak jak mowisz musze sie ogarnac dla Malej.. Ona na pewno czuje moje zle humory ..
A pewnie że czuje i po co męczyć dziecko
wiem, że to twoja chwilowa niedyspozycja i dobrze, że o tym tu piszesz, bo nie ma kto cie tam kopnąć w dupkę
A jej małą aktywnością się nei przejmuj, Olek też bywa taki złośliwyRudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Uuuu pocisnelas Pancia w pozytywnym tego słowa znaczeniu! Super wywod .
Rudzia - Amy dobrze gada. Silna kobieta jesteś i podolasz wszystkiemu.Ona jest taka jak ja
mnie też trzeba mocno i gwałtownie sprowadzić na ziemię
Rudzia, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No mam czasem takie akcje jak dzis.. nawet dzis z lozka nie wyszlam ;/ ale od jutra juz bedzie lepiej.. zajme sie czyms
aa mam do Was jeszcze pytanie... bo ja w ogole nie biore omega3 ani nic takiego w diecie tez go malo bo odrzucilo mnie od ryb.. a czytalam ze to na dziecko dobrze wplywa.. Jak zaczne brac go teraz to bedzie jakis sens czy juz za pozno? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rudzia bierz śmiało, nawet teraz nie będzie za późno
ja mam zwiększoną, podwójną dawke, bo kwasy omega zmniejszają również ryzyko przedwczesnego porodu
Amy_, Rudzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzka - branie kwasów będzie miało sens zawsze. Nawet po ciąży.
Ide od Was babuchy. Moja zmiana dobiega końca. Melduje się jutro.
Pa piękne, zgrabne, seksowne i najlepsze na świecie MATKIRudzia, Amy_, Fasia, Angela89, lysinka, KasiaKwiatek, Ewelcia, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Aaaa jeszcze jedno, Rudzia Ty moja ciazowa blizniaczko , czy nie wzrusza Cie napis pod naszymi suwaczkami? Ja czuje jakiś wewnętrzny spokój
Oki juz mnie nie ma
uwielbiam te podpisy pod suwaczkiemzawsze przy zmianie tygodnia czekam do polnocy zeby poczytac
Fasia, Agusiek89 lubią tę wiadomość