Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:Właśnie się umówiłam na sesję brzuszkową na 28 lutego
proszę trzymać kciuki żeby Julek do tego czasu siedział ładnie w brzuszku!
)))
a ciul najwyżej zrobią panoramiczne :PPPPPFasia, Rudzia, weronika86, Ewelcia, Lali, KasiaKwiatek, liloe, Gosha lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:ja będę trzymać kciuki żebyś więcej nie przytyła bo się w kadrze nie zmieścisz
a ciul najwyżej zrobią panoramiczne :PPPPP
Dzięki Amy, zawsze mogę liczyć na Twoje dobre słowoAmy_, Ewelcia, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:Nie bój się co się odwlecze to nie uciecze
Nie umiem udawać jak coś mi się podoba
Ja się nie zdecyduje na pewnoledwo się zgodziłam na fotografa na ślubie
w sumie go nie żałuję, natomiast dla mnie horror jak mam stać po drugiej stronie obiektuwu
tym bardziej że jakoś piękna w ciąży się nie czuję...
Mam to samo ,a jeszcze bardziej nienawidzę kamery. Dlatego nie miałam na ślubie kamerzysty. Fotografa wybierałam bardzo długo - wybrałam najlepszego najbardziej wyluzowanego.Jak ksiądz go zobaczył stwierdził że to szatan - nie wiem czemu bo miał dredy ? ;/Amy_ lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Marta wiem, że mamy teraz różnicę aż 10 tygodni, dlatego powinnaś to skonsultować z lekarzem. Mimo wszystko do rozwiązania jeszcze troszkę zostało
Pogadaj z nim szczerze, niech wszystko sprawdzi i jakoś razem zadecydujcie
Tak, tym razem będę bardzo stanowcza!
Ja za każdym razem mu marudzę o tej szyjce, że się boje jej skracania itp a on bada mnie ręcznie i mówi że jest ok. Ja niestety jestem czasem taka miękka buła i mu tylko przytakuje i tyle. Jutro postaram się być wredna sukąhaha W końcu wkurzył matke!
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
Ewelcia sliczne zdjecia!
Ja ze swojej sesji brzuszkowej zrezygnowalam, bo tak jak Amy nie czuje sie zbyt pieknie w ciazy i przytylam juz duzo i w ogole ;/ za to zrobie sobie moze jakies zdjecia z Malutka na sesji noworodkowej..o ile bede w miare okej wygladac ..Ewelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelcia zdjecia extra i sliczna kobieta z ciebie jest bardzo fotogeniczna
foty na scianie w xxl wylądują pewnie bo ja to bym tak zrobila ,ostatnio chcialam swoj brzuszek w wersji obrazka ale gosciu zawinil się z centrum handlowego i muszę szukac innego co kopiuje:)
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
Lwica wrote:Fajowe macie te bryki dziewczyny, ja mam używkę i bez gondoli:(
Teraz jak patrzę na wasze to troche żałuje ale u nas teraz krucha z kasa maz musi miec zabieg na 3zebach prywatnie i to pochłonie duzo z naszych oszczędności(
ja tam bym chciała, żeby mi ktoś sprezentował używkę
dzieci z wózka wyrosną a mąż jak zębów nie zrobi to może być kiepsko..
a pewnie, że żal jak tu wszystkie wrzucają nówki a samemu ma się używkę, ale co z tego zaraz dzieci będą duże i wózki pójdą w kąt i 2 tysie w dupe strzeliłFasia, Lwica, mantissa, liloe, Gosha lubią tę wiadomość
-
Lwica wrote:Fajowe macie te bryki dziewczyny, ja mam używkę i bez gondoli:(
Teraz jak patrzę na wasze to troche żałuje ale u nas teraz krucha z kasa maz musi miec zabieg na 3zebach prywatnie i to pochłonie duzo z naszych oszczędności(
Nie martw się Kochana - ja też mam używany wózek, z kolekcji sprzed 3 lat, wcale nie modny ale za darmoprzy ogromnie kosztów przy dziecku i u nas dodatkowo przy przebudowie domu, która zgarnia dziesiątki tysięcy złotych taki prezent był na wagę złota. Fajnie byłoby wybrać sobie piękny wózek, z nowej kolekcji ale coś za coś. Staram się myśleć o tym w ten sposób, że gondolka jest na 5-6 miesięcy, a spacerówki w tych zestawach są często do dupy więc i tak trzeba później kupić nową. Wywalać 2 tys na wózek na 5 miesięcy to szkoda kasy. Później zainwestuję w super spacerówkę i już
głowa do góry!
Amy_, Lwica, Agusiek89, Gosha lubią tę wiadomość
-
FASIA nie zapomnij pochwalic sie zdjęciami... Ja juz od miesiąca umawiam sie na sesje zdjęciowa z mężem (czyt. Maz robi fotki)i za każdym razem moje włosy stoją wszystkie w poprzek, pryszcz czy wogole mi sie nie chce i tak czas leci jeszcze ńie mam zdjęcia z brzuszkiem;)
Fasia, Ewelcia, Lali, Agusiek89, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:Fasia Ty to juz bys mogla isc na taka sesje
brzusio masz nie maly
Wiemale termin najbliższy dopiero na 28 lutego więc od razu się zapisaliśmy
Później jak się Julek urodzi to też idziemy na sesję
Brzydka czy ładna - ciul z tympamiątkę chcę mieć tym bardziej, że my z mężem uwielbiamy zdjęcia i dla mnie taka pamiątka z brzuszkiem jest bezcenna. Nie muszę zdjęć pokazywać innym - to ma być pamiątka dla mnie i dla męża
Rudzia, Lwica, Angela89, weronika86, Ewelcia, Agusiek89, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
Ja znowu zaczelam sie zle czuc w sensie nie moge na siebie patrzec ;/ widze na fb kolezanki wystrojone gdzies lezą a ja wygladam jak slon ;/ bozeee juz bym chciala zaczac sie odchudzac i jakos o siebie zadbac.. nawet nic do ubrania kupic nie moge bo to bez sensu juz.. ;/